![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| salut, gândire de a obţine acest lucru mai ales pentru jocuri PC. M-am de gând să cumpere de la PC-Cougar extreme.co.uk în alegerea pieselor de mine. Aceasta este spec. de PC. Te rog, spune-mi ce-u cred. -Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz 8MB Cach RAM-pirat 4GB de memorie DDR2 800 - 4 x 1GB HDD-500GB SATA Hard Drive Cauza-Windtunnel Extrem de răcire PSU BFG-800Watt GFX-768MB Nvidia 8800GTX placă grafică DX10 Plăci de bază-QC-ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI placa de bază (Dual grafice) Sistem de operare-Windows Vista Premium orice ajutor ar fi foarte apreciate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, care va fericit joc la 1920x1200 e ziua de lungă. 4GB de RAM este nejustificată, dar ceea ce a hei.
|
| |||
| |||
| Ya de memorie este un pic nejustificată, dar chiar şi în continuare veţi putea să joace orice de la jocuri noi de mai mulţi ani de acum încolo. |
|
| |||
| |||
| Dacă nu este în regulă, mai am de asemenea, să solicite, dacă-mi specs sunt bun de joc pentru noul meu desktop. __________________________________________________ ______________ CPU: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8MB L2 Cache 64-bit Plăci de bază: Asus P5N-E nForce 650i SLI Chipset LGA775 FSB1333 DDR2 mainboard Memorie: (Req.DDR2 mainboard) 2GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 Dual Channel Memory (Mushkin Brand) Video: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512MB 16X PCI Express (EVGA Powered by NVIDIA)) Hard-disk: Single Hard Drive (500GB SATA-II 3.0Gb / s 16MB Cache 7200rpm HDD) |
|
| |||
| |||
| Da, asta vom face bine, de asemenea . De asemenea, jocul la 1920x1200 fericit. Deşi 650 chipset-ul este un pic cam lăsa în jos pentru a fi sinceri, ca şi al tău 'nu mergi cu dublă carte este de asemenea un pic de prost cu ea.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dar cu imens de RAM şi o placă grafică foarte bine ce se evita RAM fiind flacon gât (dacă thats corectă terminologia) este loc de mai mult de 2 picior cu o galeata de jos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, 650i este de fapt un vechi chipset. Dump de quad pentru o bună Duo extreme sau chiar dacă nu face nici mass-media lucruri, şi nu lua de 8800GTX (a lua un 8800GT sau două).
| |||
| |||
| într-adevăr, noi 780i chipset-ul a fost de eliberare, tocmai am comandat un |