![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar, přemýšlel, jak toto ks prevažne pre hranie hier. som šiel kúpiť ks od Cougar-extreme.co.uk uchopenie z časti sám. je to spec na PC. prosím povedzte mi, čo u myslieť. CPU-Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8MB cache RAM-4GB Corsair Memory DDR2 800 - 4 x 1 GB. HDD-500 GB SATA pevný disk Case-Windtunnel Extreme Chladenie PSU-BFG 800Watt GFX-768MB Nvidia 8800GTX grafická karta DX10 Základné dosky-QC-ASUS P5N-Esli 1333fsb-DDR800x4 SLI doske (Dual grafika) OS-Windows Vista Premium pomoci by bolo veľmi oceňované. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasne, že bude šťastne hru na 1920x1200 celý deň. Na 4GB RAM je očividnej, ale čo je hej.
|
| |||
| |||
| Ya pamäte je trochu viac, ale aj napriek tomu si budete môcť hrať na nové hry pre mnoho ďalších rokov. |
|
| |||
| |||
| Ak je v poriadku, môžem aj zeptat, jestli moje špecifikácie sú vhodné pre môj nový herný ploche. __________________________________________________ ______________ CPU: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8mb L2 Cache 64-bit Základná doska: Asus P5N-E nForce 650i SLI Čipset LGA775 FSB1333 DDR2 základné MEMORY: (Req.DDR2 základné) 2 GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 Dual Channel Memory (Mushkin značky) VIDEO KARTY: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 MB 16X PCI Express (EVGA Powered by NVIDIA)) Pevný disk: Jednotný pevný disk (500GB SATA-II 3.0Gb / s 16MB Cache 7200RPM HDD) |
|
| |||
| |||
| Jasne, že si to pekne, rovnako . Bude aj hra na 1920x1200 šťastne. Hoci 650 čipset je trochu rozmiestnite byť úprimný, a ak ste nejdu dvojaký-karty je to aj trochu hlúpe s to.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Ale s obrovským ram a naozaj dobrú grafickú kartu vám vyhnúť ram je fľaša krku (ak to je správna terminológia) namiesto toho je viac a 2 nohy vedierko s ven spodnej
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, 650i je naozaj stará čipset. Podhodnotiť čtyřkoalice za dobrý alebo dokonca Duo Extreme keď nebudete robiť žiadnu mediálny obsah, a nedostanou 8800GTX (dostanete 8800GT alebo dve).
| |||
| |||
| skutočne nového čipsetu 780i bola správa, som si objednal jeden |