![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, мисли узимајући овај пц углавном за играње. ЈА је идући да купите рачунар са кугуар-екстреме.цо.ук брање вањска делова себе. ово је спец за ПЦ. молим вас реците ми у оно што мислиш. ЦПУ-Интел Цоре 2 Куад К6600 2,4 ГХз 8МБ Цацхе 4ГБ РАМ-гусар Меморија ДДР2 800 - 4 кс 1ГБ -ХДД 500ГБ САТА Хард Дриве Цасе-Уиндтуннел Екстреме цоолинг 800Уатт псу БФГ -- ГФКС-768Мб НВИДИА 8800ГТКС графичке картице ДКС10 Матична плоча-КЦ-Асус П5Н-ЕСЛИ 1333фсб-ДДР800кс4 сли матичне плоче (Дуал графике) ОС-Уиндоус Виста Премиум било који помоћ би било много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыуп, које ће весело игра на 1920кс1200 поваздан. Тхе 4ГБ РАМ-а је нуклеарног уништења на много начина, али оно што хеј.
|
| |||
| |||
| Ыа меморије је мало нуклеарног уништења на много начина, али још увек ћете бити у могућности да играју неку од нових игара за много година да дођем. |
|
| |||
| |||
| Ако је у реду, мај сам питати ако моје наочаре су добри за мој нови гаминг десктоп. __________________________________________________ ______________ Процесор: (Куад-Цоре) Интел ® Цоре ™ 2 Куад К6600@2.4ГХз 1066ФСБ 8МБ Л2 Цацхе 64-битни Матичне плоче: Асус П5Н-Е нФорце 650и сли цхипсет ЛГА775 ФСБ1333 ДДР2 Маинбоард Меморија: (Рек.ДДР2 МаинБоард) 2ГБ (2кс1ГБ) ПЦ6400 ДДР2/800 Дуал Цханнел Меморы (Мусхкин марке) Графичке картице: 2кс (НВИДИА ГеФорце 8800 ГТС 512МБ 16кс ПЦИ Експресс (ЕВГА Поуеред бы НВИДИА)) Хард диск: Сингле Хард Дриве (-ИИ 500ГБ САТА 3.0Гб / с 16МБ Цацхе 7200рпм ХДД) |
|
| |||
| |||
| Ыуп, то ћемо учинити лепо и . Ће се такође игра на 1920кс1200 сретно. Иако је 650 цхипсет је мало над спусти бити искрен, и како да вам се не дешава дуал-картица је исто тако нешто што је глуп.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| али са огромним овна и јако добра графика картица коју избећи овна као флашу врат (ако тај исправне терминологије) уместо да је више од 2 стопала сиц са издати дно
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, у 650и је стварно стари цхипсет. Ђубриште је Куад за добар Дуо Екстреме, па чак и ако то не урадите било којем медију ствари, и не добијете 8800ГТКС (добили 8800ГТ или два).
| |||
| |||
| заиста нови 780и цхипсет је релеасе, ја управо наручио један |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Размишљате о трговању лаптоп за десктоп - Да ли је то добар спец? | ицее20 | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 26 мај 2009 06:37 |
| Сыстем Спец - Је ли то Градити добро? | Катана | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 14 фебруар 2009 15:40 |
| Пристојан гаминг спец? Мишљење молим | ТхеНеуГуы | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 22 октобар 2008 14:09 |
| Треба ми добар ниске спец Линукс | марко | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 4 октобар 2008 15:26 |
| Најновије пц игре спец (ако је могуце молим вас) | бимбојим | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 13 фебруар 2008 15:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |