![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| привіт, думає про отримання цього ПК в основному для ігор. Я збираюся купити комп'ютер з Кугар-extreme.co.uk виділяючи частину себе. це специфікація до ПК. Будь ласка, скажіть мені, що у думати. -Процесор Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8Mb Cach RAM-4GB пам'яті Corsair DDR2 800 - 4 X 1GB HDD-500GB SATA Hard Drive Тематичне WindTunnel екстремальне охолодження PSU-BFG 800Watt GFX-768Mb Nvidia 8800GTX відеокарта DX10 Материнська плата-QC-ASUS P5N-ЯКЩО 1333FSB-DDR800x4 SLI Motherboard (Dual графіка) ОС Windows Vista Premium будь-яка допомога буде дуже високу оцінку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, що з радістю 1920x1200 гри впродовж усього дня. 4GB RAM є надмірністю, але так і влучно.
|
| |||
| |||
| Я. пам'яті трохи зайвим, але навіть ще ви зможете грати в будь-які нові гри на багато років вперед. |
|
| |||
| |||
| Якщо це добре, я хотів би запитати, якщо мої специфікації добре для моєї нової настільної гри. __________________________________________________ ______________ Процесор: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8MB L2 Cache 64-бітових Материнська плата: ASUS P5N-E NForce 650i SLI чіпсет LGA775 FSB1333 DDR2 плата ПАМ'ЯТЬ: (Req.DDR2 Материнська) 2GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 двоканальної пам'яті (Mushkin Brand) Відеокарти: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512MB 16X PCI Express (EVGA харчування від NVIDIA)) HARD DRIVE: Один жорсткий диск (500GB SATA-II 3,0 Гбіт / с 16MB Cache 7200RPM HDD) |
|
| |||
| |||
| Yup, що буде робити красиво, як добре . Буде також ігри в дозволі 1920x1200 щасливо. Хоча на 650 чіпсеті трохи опустив бути відвертим, і як ви не збираєтеся Dual-карта це теж трохи нерозумно маючи її.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| але з величезним RAM і дійсно хороша відеокарта вам уникнути RAM є шийку пляшки (якщо Thats правильну термінологію), а це більше 2 ноги з відра з низу
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, 650i є насправді старий чіпсет. Самосвал Quad для гарного Duo Extreme або навіть якщо ви не виконаєте одне для ЗМІ, і не отримати 8800GTX (Get 8800GT чи два).
| |||
| |||
| Дійсно новий чіпсет 780i був реліз, я наказав одному |