![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| IM получаването на нова платформа скоро (някъде близо до chrimbo) и имам нужда от помощ. IM getin: MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT CPU =Intel E6850 RAM =Corsair 2Gb XMS2 това ще бъде един звяр (яде ми игри) и стартирайте нов "Crysis" за не повече от гладко също (съжалявам толкова много? а) това ще е наред да закупи около Коледа защото 8950gx2 излиза скоро и цените може би ще падне трябва да чакаме? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мога да кажа със сигурност дали тя ще ходи да "яде" Crysis, тъй като не се и все още не сте посочва каква резолюция ще бъде най-игрите. Тъй като не сте по-близо до закупуване цени Коледа сега вероятно ще академично по-голямата част от компонентите.
|
| |||
| |||
| Аз трябва да бъде получаване на нов Dell 20.1 " при влязло в игри на 1680x1050, но reas малко по-ниска 1300x900 или summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обединяването на конци, двоен пост
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| е "chrimbo" общия термин повече в Европа?
| |||
| |||
| Това е, ние обикновено твърде мързеливи, за да каже всяка дума, за да е завършена. Твърде много следобедна почивка ще направи това за вас.: D
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Така че хора, които мислят за това работи на не повече от всичко, което може да се замислим отново, без значение какви са спецификациите на вашата система. Моята система: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Един Intel Quad QX6850 @ 5Ghz (член заяви INTELS собствен CPU блок) и 2 8950 GX2, когато излезе thay (O'C). Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да не забравяме, че 7950GX2 е само два мобилни 7900 GPU's плесници заедно, за да направи двойно карти в един. Има дори не е десктоп версията 8900 карта все още, да не говорим за мобилна версия. Слуховете изобилстват, но докато не видя официален освобождавам дата аз ще продължавай да дишаш.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Каква страхотна игра за тестване на съоръжението си Crysis. Но нека да свети някои факти за играта. ще има 2 вида на Crysis ще има direcx9 и DirectX10 версия DirectX 10 версията беше направена първата и сега те са готови на вземане на DirectX9 версия за thos Dont хора, които имат най-добрите графични карти. Това би трябвало да отговори на въпроса повечето хора се питат това ще играят на моя компютър? X850XT PE карта ще играя тази игра но неговата DirectX9 карти така аз ще се лишите от това, което DirectX10 версия може да направи. като например осветлението е наистина впечатляваща на DirectX10 в сравнение с DirectX9 версия. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ: Gaming монтирам? Бюджет игрални издокарвам Im Getting за $ 900 | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 9 | 3 Март 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Общи Хардуер Чат | 35 | 24 Юли 2008 21:12 |
| Искате да купите игри PC | electrik91 | Общи Хардуер Чат | 8 | 15 Jan 2008 15:59 |
| За $ 500 игрални платформа. . . | clintondavidn | Общи Хардуер Чат | 4 | 11 Сеп 2007 10:43 |
| Gaming CPU | xactly | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 16-то Aug 2007 10:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |