![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
im získání nových plošinu brzy (někdy blízko chrimbo) a potřebuji pomoc. im getin:
MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640 mb XT CPU =Intel E6850 RAM =Corsair 2GB XMS2 bude se to bestie (jíst mé hry) a spustit nový "Crysis" na max. plynule také (pardon tolik? s) to bude v pohodě koupit kolem Vánoc cos 8950gx2 vyjde brzy a snad bude pokles cen by měl i čekat? ... Thnx: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nelze s jistotou říci, pokud to bude 'jíst' Crysis, protože není mimo a ještě jste neuvedl, jaké rozlišení budete se při hraní her.
Jak jste si nejsme nákup do bližšího Vánoční ceny nyní zřejmě chystá akademické většině komponent.
|
|
|
|||
|
|||
|
I třeba získat nové Dell 20,1 " na res na 1680x1050, ale herní BLASTI trochu nižší 1300x900 nebo summet.: Dthnx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sloučení závity, dvojité post
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
je "chrimbo" společný termín než v Evropě?
|
|||
|
|||
|
Je to jsme příliš líní, aby obecně říci jakékoliv slovo, je to jeho dokončení. Příliš mnoho siesta to bude dělat, aby k vám.: D
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citace:
Takže lidi přemýšlet o běh na max všechno budete muset přemýšlet znovu, bez ohledu na to, co váš systém specifikace jsou. Můj systém: Krlll
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citace:
Intel Quad QX6850 @ 5GHz (článek uvádí intels vlastní cpu blok) a 2 8950 GX2, kdy thay vyjde (O'C). Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Nezapomeňte, že 7950GX2 byla jen dva mobilní GPU 7900 to poplácal společně vytvořit duální kartu v jednom. Neexistuje ani desktopové verze 8900 zatím kartu, natož mobilní verze. Fám dost, ale dokud jsem vidět oficiální datum vydání budu držet dýchání.
|
|||
|
|||
|
co je to skvělá hra pro test vašich plošinu na Crysis. ale dovolte mi svítit několik faktů o hře.
budou 2 typy Crysis bude direcx9 a directx10 verze DirectX 10 verze byla první a hned budou mít hotové co directx9 verzi Pro thos lidí, kteří dont mít nejlepší grafické karty. to by mělo odpovědět na otázku, většina lidí si klade právě to bude hrát na počítači? X850XT PE karta bude hrát tuto hru, ale jeden DirectX9 kartou, tak jsem se na to, co chybí, je directx10 verze dá dělat. jako například osvětlení, je opravdu impozantní na directx10 srovnání s DirectX9 verzi. |