μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Gaming εξέδρας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 του Ιουλίου του 2007, 11:47
Μέλος Ομάδα

im πάρει ένα νέο εξέδρα σύντομα (κάποια στιγμή κοντά chrimbo) και χρειάζομαι βοήθεια. im getin:
MOBO =ASUS P5N-E SLI
GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT
CPU =Intel E6850
RAM =2Gb Corsair XMS2
αυτό θα είναι ένα κτήνος (τρώνε τα παιχνίδια μου) και θα λειτουργήσει το νέο "Crysis"της μέγιστης ομαλά επίσης (συγγνώμη τόσα πολλά; ες) θα εντάξει αυτό είναι να αγοράσουν την περίοδο των Χριστουγέννων μαρούλι 8950gx2 βγαίνει σύντομα και ίσως οι τιμές θα μειωθούν πρέπει να περιμένω;... Thnx: D
Old 24 του Ιουλίου του 2007, 11:55
Ομάδα Δωρητών

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν πρόκειται να "φάει" Crysis, όπως δεν είναι έξω ακόμα και δεν έχετε δηλώσει σε ποια ανάλυση θα σας παιχνίδι στη.

Δεδομένου ότι δεν είστε πιο κοντά την αγορά μέχρι τα Χριστούγεννα οι τιμές τώρα είναι κατά πάσα πιθανότητα θα ακαδημαϊκή για περισσότερες από τις συνιστώσες.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 24 του Ιουλίου του 2007, 12:36
Μέλος Ομάδα

Θα ήθελα να έχουμε και ένα νέο Dell 20,1 " σε res των 1680x1050 αλλά παιχνιδιών reas λίγο χαμηλότερα 1300x900 ή summet.: Dthnx
Old 24 του Ιουλίου του 2007, 12:37
Συντονιστής Ομάδας

Συγχώνευση κλωστές, διπλή θέση

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 24 του Ιουλίου του 2007, 13:15
Ομάδα Δωρητών

είναι "chrimbo" έναν κοινό όρο πάνω στην Ευρώπη;

Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
Μνήμες:
GSkill 4GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
E-ΕΒΓΑ Nvidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Νεκρός
Υπόθεση / PSU:
Γένιο υπόθεση, Γένιο PSU
Ψύξη:
Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
εποχουμένως
Monitor (ες):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (s):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 24 του Ιουλίου του 2007, 13:33
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας hAvAAck View Post
είναι "chrimbo" έναν κοινό όρο πάνω στην Ευρώπη;
Είναι, σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ χαλαροί να πω λέξη για την ολοκλήρωση αυτού '. Πάρα πολλοί σιέστα θα το κάνουμε αυτό σε σας.: D

-Kanoakavirus
Old 29 Ιουλίου 2007, 18:23
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας γ πλοίαρχος View Post
im πάρει ένα νέο εξέδρα σύντομα (κάποια στιγμή κοντά chrimbo) και χρειάζομαι βοήθεια. im getin:
MOBO =ASUS P5N-E SLI
GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT
CPU =Intel E6850
RAM =2Gb Corsair XMS2
αυτό θα είναι ένα κτήνος (τρώνε τα παιχνίδια μου) και θα λειτουργήσει το νέο "Crysis"της μέγιστης ομαλά επίσης (συγγνώμη τόσα πολλά; ες) θα εντάξει αυτό είναι να αγοράσουν την περίοδο των Χριστουγέννων μαρούλι 8950gx2 βγαίνει σύντομα και ίσως οι τιμές θα μειωθούν πρέπει να περιμένω;... Thnx: D
Ι dont έχει σχέση, αλλά εγώ θυμάμαι ότι η ανάγνωση Crysis έχει επιλογές που ακόμη και πάνω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές φάσμα συνηθίζει να είναι σε θέση να το use.Seems γίνεται (σύμφωνα με τα άρθρα) να τρέχει σε 2-3 χρονών / Υ σε όλη τη διαδρομή μέχρι και την αξιοποίηση της τεχνολογίας που συνηθισμένο ακόμη υπάρχουν στην κύρια αγορά για ένα-δύο χρόνια.
Έτσι οι άνθρωποι σκέφτονται το τρέξιμο του σχετικά με max τα πάντα θα πρέπει να σκεφτούμε, και πάλι δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι προδιαγραφές του συστήματός σας.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 3 Σεπτεμβρίου 2007, 07:55
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Krlll View Post
Ι dont έχει σχέση, αλλά εγώ θυμάμαι ότι η ανάγνωση Crysis έχει επιλογές που ακόμη και πάνω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές φάσμα συνηθίζει να είναι σε θέση να το use.Seems γίνεται (σύμφωνα με τα άρθρα) να τρέχει σε 2-3 χρονών / Υ σε όλη τη διαδρομή μέχρι και την αξιοποίηση της τεχνολογίας που συνηθισμένο ακόμη υπάρχουν στην κύρια αγορά για ένα-δύο χρόνια.
Έτσι οι άνθρωποι σκέφτονται το τρέξιμο του σχετικά με max τα πάντα θα πρέπει να σκεφτούμε, και πάλι δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι προδιαγραφές του συστήματός σας.
να μην είστε σίγουροι για αυτό; πώς abouts:

έναν επεξεργαστή Intel Quad QX6850 @ 5GHz (άρθρο αναφέρεται intels δική μπλοκ cpu)
και 2 8950 GX2 όταν thay βγαίνουν (O'C).

Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6700
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI NX8800GT
Κάρτα Ήχου:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (s):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master ΠΑ-932, OCZ 600W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ethernet, BT @ 2Mb (250KB / S DL)
Monitor (ες):
Xerox XA7-17θ, SHARP LC26D44
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Old 5 Σεπτέμβρη 2007, 18:06
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας xactly View Post
να μην είστε σίγουροι για αυτό; πώς abouts:

έναν επεξεργαστή Intel Quad QX6850 @ 5GHz (άρθρο αναφέρεται intels δική μπλοκ cpu)
και 2 8950 GX2 όταν thay βγαίνουν (O'C).
Θα ήμουν που δεν ασκεί την αναπνοή μου για την 8950GX2.

Μην ξεχνάτε ότι η 7950GX2 ήταν μόλις δύο κινητά 7900 GPU για slapped μαζί για να κάνουμε μια διπλή κάρτα σε ένα.

Δεν υπάρχει ούτε ένα desktop έκδοση 8900 κάρτα ακόμα, πόσο μάλλον μια κινητή έκδοση. Κυκλοφορούν έντονες φήμες, αλλά μέχρι να δω μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας Πάω να κρατήσει την αναπνοή.

-Kanoakavirus
Old 8 Σεπτεμβρίου 2007, 09:11
Νέο Μέλος Ομάδα

ό, τι ένα μεγάλο παιχνίδι για τη δοκιμή εξέδρα σας στο Crysis. αλλά επιτρέψτε μου να λάμψει μερικά γεγονότα σχετικά με το παιχνίδι.

θα υπάρχουν 2 είδη Crysis θα υπάρξει direcx9 και την έκδοση DirectX10

DirectX 10 έκδοση τέθηκε για πρώτη φορά και τώρα που έχουν τελειώσει καθιστώντας το directx9 έκδοση για thos dont ανθρώπους που έχουν τις καλύτερες κάρτες γραφικών.

αυτό πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση, οι περισσότεροι άνθρωποι ζητούν αυτό θα παίξει στον υπολογιστή μου;

X850XT PE κάρτα θα παίξει αυτό το παιχνίδι, αλλά ένα της directx9 κάρτα γι 'αυτό θα πρέπει να παραλείψει σε ό, τι το DirectX10 έκδοση μπορεί να κάνει.

όπως για παράδειγμα ο φωτισμός είναι πραγματικά εντυπωσιακές για το DirectX10 σε σύγκριση με την έκδοση directx9.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.