![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im uzimajući novu katarka uskoro (negdje u blizini chrimbo) i trebam pomoć. IM getin: MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT CPU =Intel E6850 RAM =Gusar 2GB XMS2 će ovo biti zvijer (jede moje igre) i pokrenuti novi "CRYSIS" glatko i na max (žao tolike? e) će to biti u redu da kupi oko Božića cos 8950gx2 izlazi uskoro a možda će pad cijene trebam čekati? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne može reći za siguran ako svoj 'idući u' pojesti 'Crysis kao što to nije out i da ste još uvijek nije ono što ćete biti rezolucije gaming na. Kao što niste do kupovne cijene bliže Božićni sada su vjerojatno idući u akademskoj na većinu komponenti.
|
| |||
| |||
| Ja bi trebao biti uzimajući novu Dell 20,1 " na res of 1680x1050 ali gaming reas malo niže 1300x900 ili summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spajanjem nitima, double post
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je "chrimbo" zajednički pojam više u Europi?
| |||
| |||
| To je, uglavnom smo previše lijeni da kaže bilo koju riječ na to zavrąetku. Previše siesta će to učiniti za vas.: D
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Pa ljudi misle prikazivati ga na max sve što mislite da bi mogli imati opet, bez obzira na vaš sustav su naočale. My System: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Intel Quad QX6850 @ 5Ghz (članak izjavio intels vlastite CPU blok) i 2 8950 GX2 je kada thay izaći (O'C). My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne zaboravite da je 7950GX2 je samo dva 7900 GPU-a mobilnih slapped zajedno napraviti dual card u jednom. Ne postoji čak i desktop verzija 8900 kartice još, a kamoli mobilnu inačicu. Glasine obilovati ali dok ne vidim službeni release date idem čuvati disanja.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| što odlična igra za testiranje svog opremiti na Crysis. ali me ti pusti da zasja nekoliko činjenica o igri. održat će se 2 tipa Crysis biti će direcx9 i directx10 verzija DirectX 10 verziji je prvi i sada oni imaju završio izradu directx9 verziju za thos ljudi koji su dont imati najbolje grafičke kartice. Ovo bi trebalo odgovoriti na pitanje većinu ljudi su molba će ovo igrati na moj PC? X850XT PE kartica će igrati ovu igru, ali jedna njegova directx9 karticu tako da ću se na ono što nedostaje u directx10 verzija može učiniti. kao što su npr. rasvjeta je stvarno impresivan na directx10 u odnosu na directx9 verziju. |