![]() |
|
| |||
| |||
| im מקבל לבוש חדש בקרוב (מתישהו ליד chrimbo) ואני זקוק לעזרה. im getin: MOBO =Asus P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT CPU =אינטל E6850 זיכרון RAM =Corsair 2Gb XMS2 זה יהיה חיה (לאכול המשחקים שלי) ולהפעיל את החדש "Crysis" על מקסימום בצורה חלקה גם (מצטער כל כך הרבה? ים) זה יהיה בסדר לקנות בסביבות חג המולד cos 8950gx2 יוצא בקרוב ואולי המחירים יירד אני צריך לחכות? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא יכול לומר בוודאות אם זה הולך "לאכול" כמו Crysis זה לא יצא ואתה כבר לא נאמר מה תהיה ההחלטה המשחקים בבית. כמו שאתה לא קרוב מחירי הקניה עד חג המולד עכשיו הם כנראה הולך אקדמי על רוב הרכיבים.
|
| |||
| |||
| אני צריך לקבל חדש Dell 20.1 " בבית מיל של 1680x1050 אבל המשחקים reas 1300x900 מעט נמוך או summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האשכולות מיזוג, לכתוב פעמיים
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא "chrimbo" מונח משותף מעל באירופה?
| |||
| |||
| זהו, אנחנו בדרך כלל עצלן מכדי לומר כל מילה השלמת זה. מדי הסייסטה של רבים יעשו לך את זה.: D
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אז אנשים לחשוב על זה פועל על הכול מקסימום אולי צריך לחשוב שוב, לא משנה מה מפרט המערכת שלך. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
Intel Quad QX6850 @ 5Ghz (סעיף כאמור intels לחסום CPU עצמו) ו 2 8950 GX2 כאשר thay לצאת (O'C). המערכת שלי: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אל תשכח כי 7950GX2 היה רק שני ניידים 7900 GPU's סטר יחד לעשות כרטיס כפול אחד. אין אפילו גרסה שולחנית 8900 כרטיס עדיין, שלא לדבר על גרסה ניידת. שמועות בשפע אבל עד שאני רואה את תאריך השחרור הרשמי אני מתכוון להמשיך לנשום.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| מה משחק נהדר לבדוק את המתקן שלך על Crysis. אבל תן לי להאיר כמה עובדות על המשחק. יהיו 2 סוגים של Crysis יהיה direcx9 והגרסה directx10 DirectX 10 הגירסה הראשונה נעשתה ועכשיו הם סיימו את עושה את הגירסה DirectX9 לקבלת thos אנשים dont have הכרטיסים הגרפיים הטובים ביותר. זה צריך לענות על השאלה שרוב האנשים שואלים זה יהיה לשחק במחשב שלי? X850XT PE הטופס לשחק במשחק הזה אבל בכרטיס שלה DirectX9 אז אני יהיה מפספסים את הגירסה directx10 מה יכול לעשות. כמו למשל התאורה היא באמת מרשים על directx10 לעומת הגירסה DirectX9. |