![]() |
|
| |||
| |||
| Im getting naują platformą netrukus (kada šalia chrimbo) ir man reikia pagalbos. im getin: MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT CPU =Intel E6850 RAM =2Gb Corsair XMS2 bus tai bus Beast (valgo mano žaidimų) ir paleisti naują "Crysis" ant max, taip pat sklandžiai (sorry tiek daug? ai) bus tai bus gerai pirkti Kalėdų cos 8950gx2 išeina greičiau ir gal kainos nukris turėčiau laukti? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Negaliu pasakyti, tikrai, jei jis vyksta į "valgyti" Crysis, nes ne iš dar ir jūs nenurodyta ką rezoliucijos būsite žaidimo metu. Kaip jūs nesate perkant iki artimesnio Kalėdų kainos dabar tikriausiai ruošiasi akademinių ant daugelio komponentų.
|
| |||
| |||
| Būčiau gauti naują Dell "20,1" ne apie 1680x1050, bet žaidimo res Reas šiek tiek mažesnis 1300x900 arba summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Susijungiančių temas, dviguba post
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yra "chrimbo" bendra sąvoka nei Europoje?
| |||
| |||
| Taip, mes apskritai per daug tingus pasakyti bet kokį žodį, kad jis užbaigimo. Per daug Siesta valia tai daryti jums.: D
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Taigi žmonės galvoja apie darbą su juo max viskas galėjo pagalvoti dar kartą, nesvarbu, ką jūsų sistemos specifikacija yra. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Intel Quad QX6850 @ 5GHz (straipsnyje teigiama intels savo CPU bloko) ir 2 8950 GX2's when thay išeiti (O'C). Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Nepamirškite, kad 7950GX2 buvo tik du mobiliojo 7.900 GPU's jokių papildomų investicijų kartu, kad dvejopo kortelė viena. Yra net Desktop Version 8.900 kortelė dar, jau nekalbant apie mobiliuosius versija. Gandai gausu, bet kol matau oficialaus išleidimo datą I'm going to nuolat kvėpuoti.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Koks puikus žaidimas, norėdami išbandyti savo platformą ant Crysis. bet leiskite valymo keletą faktų apie žaidimą. bus 2 rūšių Crysis bus direcx9 ir DirectX10 versija DirectX 10 versija buvo pirmasis, o dabar jie jau baigė priėmimo DirectX9 versija Dėl thos žmonės Neturite geriausios vaizdo plokštės. Tai turėtų atsakyti į klausimą, dauguma žmonių klausia, ar tai mano PC žaisti? X850XT PE kortelė bus žaisti šį žaidimą, bet jo DirectX9 kortelės, būsiu praleidžia apie Kas DirectX10 versija gali padaryti. kaip pavyzdžiui, apšvietimo tikrai įspūdingas dėl DirectX10, palyginti su DirectX9 versija. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba: Gaming Rig? Biudžetas žaidimų įlaidai im gauti už 900 $ | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 3 kovas 2009 19:36 |
| GeForce | Sc0ttY07 | General Hardware Chat | 35 | 24 liepa 2008 21:12 |
| Norite nusipirkti žaidimus PC | electrik91 | General Hardware Chat | 8 | 15 sausis 2008 15:59 |
| $ 500 Gaming Rig. . . | clintondavidn | General Hardware Chat | 4 | 11 rugsėjis 2007 10:43 |
| Žaidimų CPU | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | Rugpjūtis 16, 2007 10:33 |
| Temos įrankiai | |
| |