![]() |
|
| |||
| |||
| im iegūt jaunas platformas drīz (kādreiz netālu chrimbo) and i need help. im getin: MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8.800 GTS 640MB XT CPU =Intel E6850 RAM =Corsair 2Gb XMS2 būs šis būtu zvērs (ēst manas spēles) un palaist jaunu "Crysis" uz max vienmērīgi arī (sorry tik daudz? s) tiks šis būtu alright nopirkt ap Ziemassvētkiem cos 8950gx2 parādās ātri un varbūt cenas kritīsies, man būtu jāgaida? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevar pateikt droši, ja tas notiek uz "ēst", Crysis, jo tas nav noteikti vēl un esat vien nav norādīts kas izšķirtspēju jūs spēļu laikā. Kā jūs neesat iegādei līdz tuvāk Ziemassvētku cenas tagad ir iespējams doties uz akadēmisko par lielāko daļu sastāvdaļu.
|
| |||
| |||
| Es būtu iegūt jaunu Dell 20.1 " at ar 1680x1050 bet spēļu res reas nedaudz zemāks 1300x900 vai summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apvienojas, diegi, double post
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir "chrimbo" kopēju terminu nekā Eiropā?
| |||
| |||
| Tas ir, mēs esam parasti ir pārāk slinks, lai pateikt jebkādu vārdu, lai tā pabeigšanas. Pārāk daudz siesta gribu darīt jums.: D
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Lai cilvēki domā par darbu ar to par max viss, iespējams, nāksies domāt no jauna, neatkarīgi no tā, kādas ir jūsu sistēma specs ir. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Intel Quad QX6850 @ 5GHz (Article noteikts intels savu cpu bloks) un 2 8.950 GX2-kad thay come out (O'C). Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Neaizmirstiet, ka 7950GX2 bija tikai divi mobilo 7.900 GPU's cirta kopā, lai padarītu divējāda kartes vienā. Nav pat darbvirsmas versija 8.900 kartes vēl nemaz nerunājot par mobilo versiju. Baumas Netrūkst taču līdz brīdim, kad es redzu oficiālās atbrīvošanas datumu es eju, lai saglabātu elpošana.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| kāda lieliska spēle, lai pārbaudītu savu platformu par Crysis. Bet ļaujiet man spīdēt dažus faktus par spēli. būs 2 veidu Crysis būs direcx9 un DirectX10 versijas DirectX 10 versija tika veikts pirmais un tagad viņi ir gatava veikt directx9 versija thos cilvēki dont ir labākais grafiskās kartes. Tam vajadzētu atbildēt uz jautājumu, vairums cilvēku jautā būs šis spēlē uz manu pc? X850XT PE CARD būs spēlēt šo spēli, bet tās directx9 karti, lai es būs izlaižot par to DirectX10 versijas var darīt. kā, piemēram, apgaismojums ir patiešām iespaidīgs par DirectX10, salīdzinot ar directx9 versiju. |