![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| im zdobycie nowych rig szybko (kiedyś w pobliżu chrimbo) oraz i potrzebują pomocy. im getin: Mobo =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT CPU =Intel E6850 RAM =Corsair 2GB XMS2 będzie to zwierzę (jeść moje gry) i uruchomić nowe "Crysis" na max płynnie także (sorry tak wiele? y) będzie to dobrze kupić około christmas cos 8950gx2 wychodzi szybko i być może będzie spadek cen mam czekać? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można powiedzieć na pewno, czy to będzie "jeść" Crysis jak obecnie jeszcze nie i już nie to, co stwierdził rezolucji będziesz w grach. Jak nie masz bliżej do zakupów Christmas ceny są prawdopodobnie będzie akademickiego na większość składników.
|
| |||
| |||
| I powinien być zdobycie nowych Dell 20,1 " w rozdzielczości do 1680x1050, ale gra reas nieco niższe 1300x900 lub summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Połączenie wątków, podwójne stanowisko
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jest "chrimbo" Wspólna Europa w ciągu kadencji?
| |||
| |||
| Jest, ale na ogół zbyt leniwy, aby powiedzieć dowolne słowo do jego zakończenia. Zbyt wiele sjesta woli zrobić to dla Ciebie.: D
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Więc ludzie myślenia o uruchomienie go na wszystko, co może mieć maks. pomyśleć ponownie, bez względu na to, co Twoim systemie są specyfikacją. My System: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Intel Quad QX6850 @ 5GHz (art. stwierdził intels własnej procesora blok) i 2 8950 GX2 na thay kiedy wyjdzie (O'C). My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie zapomnij, że 7950GX2 został zaledwie dwa komórkowy 7900 graficznego slapped razem dokonać podwójnego kart w jednym. Nie ma nawet na pulpicie karty jeszcze w wersji 8900, nie mówiąc już o wersji na telefon komórkowy. Pogłoski abound ale dopóki widzę oficjalnej daty uwolnienia I'm going to keep oddychanie.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| co to jest świetna gra, aby sprawdzić swoją platformę o Crysis. ale pozwól mi świecić kilka faktów na temat gry. będą 2 typy Crysis będzie direcx9 i DirectX10 wersji DirectX 10 w wersji został pierwszy i obecnie mają one gotowe składające directx9 wersja dont thos ludzi, którzy mają najlepsze karty graficzne. powinno odpowiedzieć na pytanie większość ludzi proszą ta gra na moim komputerze? X850XT PE karta tej gry, ale swój directx9 karty i tak będzie brakować na to, co możemy zrobić wersję DirectX10. jak na przykład oświetlenie jest naprawdę imponujący na DirectX10 w porównaniu do wersji directx9. |
![]() |
|
| Zakładki |