![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im obtinerea unui nou velatură curând (cândva în apropierea chrimbo) şi am nevoie de ajutor. im getin: MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT CPU =Intel E6850 RAM =Pirat 2GB XMS2 aceasta va fi o bestie (mânca-mi jocuri) şi rula nou "Crysis" de asemenea, pe max lin (ne pare rău atât de mulţi? e) va fi bine să cumpere de Crăciun, pentru ca în jurul 8950gx2 apare în curând şi poate că ar trebui să scadă preţurile vor i aşteptaţi? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu se poate spune cu siguranţă dacă va "manca" Crysis ca nu este încă afară şi nu aţi declarat rezoluţie ce va fi la jocuri. Ca nu esti mai aproape de achiziţie până la Crăciun, preţurile de acum sunt, probabil, o să academice cu privire la cea mai mare parte a componentelor.
|
| |||
| |||
| Eu ar trebui să fie o nouă achiziţie Dell 20,1 " la un res de 1680x1050 dar reas de jocuri, un pic mai mic 1300x900 sau summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merging fire, dublu post
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| este "chrimbo" un termen de peste comună în Europa?
| |||
| |||
| Este, în general, noi suntem prea leneşi să spun nici un cuvânt de a se finalizare. Prea multe siestă lui se va face asta pentru tine.: D
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Aşa că oamenii gândesc să fie difuzate pe max tot ce ar fi putut să cred că, din nou, indiferent de ce sistem specs sunt. Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Intel Quad QX6850 @ 5Ghz (articolul declarat intels proprii cpu bloc) şi 2 8950 GX2 atunci thay ieşi (O'C). Sistemul meu: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu uitaţi că a fost doar două 7950GX2 mobil 7900 GPU a pălmuit împreună pentru a face o dublă într-o singură carte. Nu există chiar şi o versiune desktop 8900 carte a sa, să nu mai vorbim de o versiune de telefonie mobilă. Zvonuri abundă, dar până când voi vedea o data de lansare oficială voi ţine de respiraţie.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ce este un mare joc pentru a testa ţinută pe Crysis. dar lasa-ma sa straluceasca câteva fapte de pe joc. acolo va fi de 2 tipuri de Crysis nu va fi direcx9 şi directx10 versiunea DirectX 10 versiune a fost făcută prima şi acum le-au terminat de luare de directx9 versiune Pentru thos dont oameni care au cele mai bune carduri grafice. acest lucru ar trebui să răspundă la întrebare, majoritatea oamenilor se va cere acest joc pe PC-ul meu? X850XT PE CARD va juca acest joc, dar sa o directx9 carte va fi, aşa că am ratat pe ceea ce o poate face directx10 versiune. ca de exemplu de iluminat este cu adevărat impresionant pe directx10, comparativ cu directx9 versiune. |