![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im získanie nových plošinu čoskoro (niekedy blízko chrimbo) a potrebujem pomoc. im getin: MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640 mb XT CPU =Intel E6850 RAM =Corsair 2GB XMS2 bude sa to beštie (jesť mojej hry) a spustiť nový "Crysis" na max plynulo aj (pardon toľko? s) to bude v pohodě koupit okolo Vianoc cos 8950gx2 vyjde čoskoro a snad bude pokles cien by mal aj čakať? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedá s istotou povedať, ak to bude 'jesť' Crysis, pretože nie je mimo a ešte ste neuviedol, aké rozlíšenie budete sa pri hraní hier. Ako ste si nejsme nákup do bližšieho Vianočné ceny teraz zrejme chystá akademickej väčšine komponent.
|
| |||
| |||
| I potrebné získať nové Dell 20,1 " na res na 1680x1050, ale herné BLASTI trochu nižšia 1300x900 alebo summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zlúčenie závitmi, dvojité post
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je "chrimbo" spoločný termín ako v Európe?
| |||
| |||
| Je to sme príliš líní, aby všeobecne povedať akékoľvek slovo, je to jeho dokončenie. Príliš veľa siesta to bude robiť, aby k vám.: D
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Takže ľudí premýšľať o beh na max všetko budete musieť premýšľať znova, bez ohľadu na to, čo váš systém špecifikácie sú. Môj systém: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Intel Quad QX6850 @ 5GHz (článok uvádza Intelsat vlastné cpu blok) a 2 8950 GX2, keď thay vyjde (O'C). Môj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nezabudnite, že 7950GX2 bola len dva mobilné GPU 7900 to poplácal spoločne vytvoriť duální kartu v jednom. Neexistuje ani desktopové verzie 8900 zatiaľ kartu, natož mobilné verzie. Fám dost, ale kým som vidieť oficiálny dátum vydania budem držať dýchanie.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| čo je to skvelá hra pre test vašich plošinu na Crysis. ale dovoľte mi svietiť niekoľko faktov o hre. budú 2 typy Crysis bude direcx9 a DirectX10 verzia DirectX 10 verzie bola prvou a hneď budú mať hotové čo DirectX9 verziu Pre those ľudí, ktorí dont mať najlepšie grafické karty. to by malo odpovedať na otázku, väčšina ľudí si kladie práve to bude hrať na počítači? X850XT PE karta bude hrať túto hru, ale jeden DirectX9 kartou, tak jsem se na to, čo chýba, je DirectX10 verzia dá robiť. ako napríklad osvetlenie, je naozaj impozantný na DirectX10 porovnaní s DirectX9 verziu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostať na 900 dolárov | crazydan20 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 3. marca 2009 19:36 |
| Herné PC | Sc0ttY07 | Všeobecné Hardware Chat | 35 | 24. júla 2008 21:12 |
| Chcem si kúpiť herné PC | electrik91 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. januára 2008 15:59 |
| Na 500 dolárov hra Rig. . . | clintondavidn | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 11. September 2007 10:43 |
| Gaming cpu | xactly | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 16. august 2007 10:33 |
| Thread Tools | |
| |