![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ИМ добијање нових гарнитура за бушење ускоро (негде близу цхримбо) и треба ми помоћ. ИМ гетин: МОБО =Асус П5Н-е-СЛИ ГПУ-=КСФКС 8800 ГТС 640МБ КСТ Процесор =Интел Е6850 РАМ-а =Цорсаир 2ГБ КСМС2 ће ово бити звер (једе моје игре) и покретање нових "Црысис" на максимално глатко и (извињавам се толико) ће то бити у реду да купе око Божића цос 8950гкс2? излази ускоро и можда ће цене кап да чекам? ... Тхнкс: Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не могу са сигурношћу рећи да ли је ће "појести" црысис јер није се још и не наводи шта сте резолуција биће вам играње у. Као што не купујете до сада ближи Божић цене су вероватно ће на већини академских компоненти.
|
| |||
| |||
| Ја би требало да добија нове Делл 20.1 " на рез од 1680кс1050, али играње реас мало ниже 1300кс900 или суммет: Дтхнкс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обједињавање теме, двапут порука
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| је "цхримбо" заједнички термин више у Европи?
| |||
| |||
| То је, у принципу превише лењ да кажем било коју реч да је завршен. Превише Милка ће учинити за вас.: Д
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Тако људи мисле о томе ради на максимално све ће можда морати да поново мисле, без обзира што су спецификације вашег система. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Интел Куад ККС6850 @ 5ГХз (члан наведено интелс сопствени ЦПУ блок) и 2 8950 ГКС2 када тхаы излазе (О'Ц). Мы Сыстем: ксКс_ТеК_ГаМеР_Кскс
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не заборавите да је 7950ГКС2 је само два 7900 ГПУ за мобилне слаппед заједно да двоструки картица у једном. Не постоји ни десктоп верзију још 8900 картице, а камоли мобилну верзију. Гласине обилују али док не видим званични датум издавања Идем да дише.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| шта сјајна игра да тестирате свој камион с приколицом на црысис. али дозволи ми сија неколико чињеница о игри. да ће бити 2 врсте црысис биће дирецкс9 и дирецткс10 верзија ДирецтКс 10 верзија је направљен први, а сада су завршили са ДирецтКс9 верзију тхос За људе који донт имати најбоље графичке картице. ово би требало да одговори на питање већина људи питају ова представа ће на мом рачунару? Кс850КСТ ЈП картица ће играти ову игру, али је ДирецтКс9 картица тако да ће се о томе шта недостаје дирецткс10 верзија може да уради. као на пример осветљење је заиста импресивна на дирецткс10 односу на ДирецтКс9 верзију. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ: Гаминг опремити? Буџет гаминг катарка им узимајући за 900 $ | цразыдан20 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 3 март 2009 19:36 |
| Игре ПЦ | Сц0ттЫ07 | Генерал Хардуаре Цхат | 35 | 24. јула 2008 21:12 |
| Желите купити ПЦ гаминг | елецтрик91 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 15 јануар 2008 15:59 |
| Тхе $ 500 гаминг снаст. . . | цлинтондавидн | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 11. сеп 2007 10:43 |
| Гаминг ЦПУ | ксацтлы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 16 аугуст 2007 10:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |