![]() |
|
|
|||
|
|||
|
im yakında chrimbo (bazen yakın) ve yeni teçhizat almak Yardıma ihtiyacım var. im getin:
MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT CPU =Intel E6850 RAM =Corsair 2GB XMS2 Bu bir canavar () benim oyun yemek ve idare edilecek yeni "Crysis" max sorunsuz ayrıca (üzgünüm bu kadar çok? ler) bu yılbaşı cos 8950gx2 civarında satın alright olacak yakında çıkar ben beklemeniz gerekir düşecek belki fiyatlar? ... Thnx: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Emin eğer 'Crysis yemek gidecek için Can't say olarak değil out yet ve size oyun be ne çözünürlük belirtilmedikçe ettik.
Noel fiyatları yakın zamana kadar büyük olasılıkla akademik için bileşenlerinin en devam etmektedir satın alma değil konum olarak.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıyorum gereken yeni bir Dell 20.1 " biraz daha düşük 1300x900 veya summet Arıkan 1680x1050 ama oyun bir res at.: Dthnx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Birleştirme ipler, çift post
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"chrimbo" ortak bir terim Avrupa'da bitti?
|
|||
|
|||
|
Bu, genellikle çok say tembel konum herhangi bir sözcük tamamlanması için. Çok siesta's yapacağız ki size.: D
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Böylece insanlar herşeyi max üzerinde çalışan daha, sistem özellikleri ne olursa olsun düşünmek gerekebilir düşünüyorum. Benim Sistemi: Krlll
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
5GHz @ Intel Quad QX6850 (Madde) intels kendi işlemci blok belirtilen ve 2 8950 GX2 zaman thay (O'C) come out's. Benim Sistemi: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Bu 7950GX2 sadece iki mobil 7.900 GPU birlikte tek bir çift kart yapmak tokatladı's olduğunu unutmayın. Hatta bir masaüstü sürümü 8.900 kartı henüz, sadece mobil bir sürümünü izin değildir. Söylentiler ama bol dek nefes almaya devam edeceğim resmi bir yayın tarihine bakın.
|
|||
|
|||
|
büyük bir oyun Crysis üzerinde teçhizat ne test etmek. ama bana oyun birkaç gerçekleri parlaklık sağlar.
orada Crysis 2 tip var direcx9 ve DirectX10 versiyonu olacaktır DirectX 10 sürümünü ilk olarak yapılmış, şimdi onlar yapmak tamamladığınızda directx9 sürümünü Thos için dont iyi grafik kartları olan kişiler. Bu insanların çoğu soruyorsun soruyu cevaplamak gerekir olacak benim pc bu oyun? X850XT PE KART ama bu oyun oynayacak olan bir directx9 kartı öylesine i DirectX10 yorum yapabileceği üzerinde eksik olacaktır. Örneğin aydınlatma gerçekten etkileyici gibi DirectX10 directx9 sürümüyle karşılaştırılabilir. |