![]() |
|
| |||
| |||
| І. М. Отримання нової установки незабаром (коли-то рядом chrimbo) і мені потрібна допомога. І. Getin: MOBO =ASUS P5N-E SLI GPU =XFX 8800 GTS 640MB XT CPU =Intel E6850 RAM =2Gb Corsair XMS2 Чи буде це звір (їдять мої ігри) та розпочати інший "Crysis" на Макса гладко також (на жаль їх так багато? S) це буде Alright купити близько Різдва COS 8950gx2 виходить найближчим часом і, може бути, ціни знизяться я повинен чекати? ... Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можу точно сказати, якщо це буде "є" Crysis, як це не з ще і ви не заявив, що резолюція, яку ви будете в грі. Як ви не ближче покупки до Різдва цін зараз, ймовірно, буде академічної по більшості компонентів.
|
| |||
| |||
| Я хотів би отримати нову Dell 20.1 " на дозвіл 1680x1050, але з ігор Reas трохи нижче 1300x900 або summet.: Dthnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Злиття потоків, подвійний пост
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| є "chrimbo" загальний термін більше в Європі?
| |||
| |||
| Це, ми в цілому занадто ліниві, щоб сказати слово, щоб його завершення. Занадто багато сієста буде робити для вас.: D
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Таким чином, люди думали про запуск його на макс все, можливо, доведеться подумати ще раз, незалежно від специфікації вашої системи. Моя система: Krlll
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Intel Quad QX6850 @ 5GHz (стаття заявив INTELS власний блок процесора) 2 і 8950 GX2, коли Тай Come Out (O'C). Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Чи не забувайте, що 7950GX2 було всього два мобільних 7900 ГПУ ляснув разом, щоб зробити подвійний картка в одному. Існує навіть не настільної версії 8900 ще карту, не кажучи вже про мобільній версії. Ходять чутки, але поки не побачу офіційну дату релізу я буду тримати дихання.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Яка велика гра для перевірки вашої установки на Crysis. Але дозвольте мені світить кілька фактів про гру. буде 2 типу Crysis буде direcx9 і версії DirectX 10 DirectX 10 версії був зроблений перший і тепер у них є готові рішення для DirectX 9 версії Thos люди, хто не має кращих графічних карт. Це має відповісти на питання, більшість людей просять це буде грати на моєму ПК? X850XT PE карти грати в цю гру, але свої directx9 карти, так що я буду втратити те, що DirectX 10 версії можна зробити. як, наприклад, освітлення дійсно вражає на DirectX 10 в порівнянні з DirectX 9 версії. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Довідка: Gaming Ріг? Бюджет ігор Ріг їм отримати за $ 900 | crazydan20 | Генеральний обладнання чат | 9 | 3 березня 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Генеральний обладнання чат | 35 | 24 липня 2008 21:12 |
| Хочете купити ігри на ПК | electrik91 | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 січня 2008 15:59 |
| $ 500 ігор Ріг. . . | clintondavidn | Генеральний обладнання чат | 4 | 11 вересня 2007 10:43 |
| Gaming процесор | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 16 серпня 2007 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |