![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм в процес на конфигуриране на последната ми игри компютри очила, преди да я закупите веднага след Коледа и се чудех дали вие ще знае най-добрите части мога да получа със следните риск: Quad 3.0GHz ядро + 64 късче 8GB DDR2 RAM + 250GB твърд диск (500 + за предпочитане) Графична карта 512MB + (предпочитан ATI, GDDR3 +) Antec 1200 случая (са включени феновете?) 600W PSU Мониторът, мишка и клавиатура вече са сортирани и бюджета си за това е около £ 800 готови да настоява, ако има достатъчно добра причина! Аз вече са подредени на операционната система, софтуерът не е проблем за мен. ![]() Всички цени или препоръки са добре дошли, благодаря за помощта, момчета! Razer PS Моят другар каза: "Вие трябва да" така: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Процесор: Аз бих препоръчал едно ядро Duel CPU отколкото Quad за игри, тъй като ще имат по-добра производителност от дуел, бих препоръчал на Intel E8400, E8500, или в зависимост от цените, при които сте от закупуване, ако не е E8500 ми много повече, отколкото E8400, отивам за E8500, E8400 в противен случай ще се оправи.
RAM: тя зависи от това, ако вашата ОС, които искат да си процесор, ако сте бременна, отивам за 2 комплекта 2x2GB пръчки в PC2-8500 (1066MHz) RAM, ако не ви искат за овърклок, отивам за PC2-6400 (800MHz) тояга. Твърд диск: отивам за черен хайвер WD 640GB диск, това е двубой Пома така е по-бързо от повечето други устройства (които са 3 + плата) GFX: Зависи, каква резолюция сте работили в? Пример: Някои от феновете са включени, тя включва: 3 светодиода за феновете на фронта, на големия LED вентилатора в горната част, и две задни LED вентилатора, но ако искате вентилатор на страничния панел, ще трябва да купувам един seperatly. PSU: Отидете за Corsair 650W, ако не искате модулни и искате да спестите малко пари, но ако искате модулно захранване, и нямате нищо против допълнителните разходи, отивам за единица 620W. Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Благодаря другар помогна доста малко. Единствената причина да търся Quad Core е така, защото това ще бъде главния компютър в дома ми, моят лаптоп на едва ли fandabbytastic машината и стария си компютър е кофти за в края си животи. Този компютър трябва да ме види през около 10 години в зависимост от обстоятелствата и знам, че Quad Core ще ми позволи да се запази същия процесор за по-дълъг период от време. Аз не се интересувам от над часовник, It doesn't наистина обжалване пред мен, тъй като всичко, което правя в това отношение изглежда зле да отида Haha така бих казал, че по-бавните RAM ще бъде повече от достатъчно. Толкова много, тъй като това е игрална платформа, I Dont искат тя да бъде най-добрата платформа за игри земи някога съм виждал, така модулна isn't PSU необходимо, тъй като на страната на моя случай, свикнал винаги излизам бар я почиства и аз не съм притеснен за подреждане на кабелите твърде много. Аз съм също така като гледам в тази машина на Windows 7, когато това излиза и лишени от всякакво окончателно очила Искам да бъда напълно сигурен, че ще го изпълним. Ако съоръжението, Търся в навик тичам то тогава тя може да NAF разстояние Що се отнася до пикселите съотношения отида Им като гледам в 1440x900 върху работния плот, но аз не съм графики изрод щастливо и ще отида до по-ниски резолюции за постигане на някои допълнителни рамки. Мониторът аз съм се е съотношение 16:10 аспект, така нещо, което може да показва в тези размери и да играят игри за висока ще бъде повече от достатъчно за мен =) Останалата част от спецификациите, което сте публикували изглежда да е доста ясен и много добър избор, така че много ви благодаря за това! Всякакви други съвети за коя версия на Windows че трябва да се, че в интерес на DX10.1 Търся най Изглед Знам, но там 168753965 версии, но не съм сигурен дали последната е най-добрият избор? Благодаря за съдействието! Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте. thingie ви е дал един добър старт. В момент, той правеше около Quad Core е вярна. 8 пъти от 10, сте по-добре с двуядрен. Основно, защото повече програми могат да ги използват ефективно, отколкото Quad Core. Много малко програми могат да използват един Quad Core на всяко предимство пред един двуядрен. Въпреки това, един двуядрен обикновено има по-висока тактова честота, така че програмата може да използва повече от един по-бърз двуядрен, отколкото по-бавно Quad Core. Това е особено вярно за игри, и почти всички игрални автомати са по-добре с двуядрен. Единствените пъти Мисля, че Quad Core наистина си струва, докато е при използване на неща като графики оказване софтуер или искали да изпълните множество виртуални машини, който е основно за развитие. Въпреки това, както вие казвате, ако искате пригоден за бъдещето, и не са, че fussed за игри, тогава може би четирибандов е начин да отида. Само вие може да реши това. Просто дори не разгледа Q6600 все пак, но може би най-Q8200, който наскоро е освободен, ще бъде на стойност един поглед. Или алтернативно Q9300 за малко повече пари. За графики, аз ще предложи ATI 4850 или ATI 4870. 512MB VRAM на глобата ще бъде на ваше решение. Добър избор става с 8 GB системна RAM. Логично е, когато то е толкова евтин. Що се отнася до Vista, Home Premium е начин да отида. Имам отивам строя на Windows 7 работи на моя компютър в момента (неговата прекалено бъгав действително използват все пак) и колибри, че е по добре за системата в моя подпис. Казаха, че всички, как взрив до датата искате да отидете. Вие може да бъде в състояние да изтръгне едно Core i7 система, чувам, че е възможно за около £ 800 на £ 1K ...
|
| |||
| |||
| Това не е, че аз не съм fussed за игри, аз доста го харесва, но ако ми компютър не може да тичам то ще обикновено го на възлюбени моя PS3. В £ 40 - £ 50 на поп въпреки че то може да бъде доста скъп и съм забелязал PC игри могат да бъдат с няколко килограма по-евтини, които над 10 игри или така може да бъде друга игра за свободно същество, така Търся да играете игри предимно на компютър когато е възможно. На графични карти са едни и същи тези, които съм имал предвид, нещо, което създава проблеми с някаква възможност? 8GB ще се възползват максимално от 64-битов, както аз наистина не се интересувам от ще 2TB, защото както и пригоден за бъдещето, тъй като той може да бъде, то имам навик живи OT точката на минимум TB RAM. Трябва ли да се тревожа за RAM скорост и тайминги и такива? Аз бях кликнали върху връзката в подписа Thingie и разликите в момента за Core i7 система са твърде малки, за мен правилно да искам. По хубаво, тъй като ще бъде Мисля, че Quad Core ще бъде напълно достатъчно. Ако цената е правото да имам поглед към него, но Quads ви предложи изглежда доста добре за мен. Както казах, не си за цел да бъде най-добрата платформа игри в света, просто достатъчно добър да се достойни рамки на всички игри играя и това е CS: S в момента Haha, не е особено трудно да се игра бягай! Благодаря за инфо другар, ще има проверка на някои Core i7 тагове система цена в кратко време. 1! |
|
| |||
| |||
| Няма проблеми наистина с графични карти. Само не се опитвайте Crossfire (две от тях, заедно) с 4870 в момента, тъй като водачите не са добри, все още. RAM времената са много на подобие, просто гледам за нещо подобно 8-8-8-12 и 8-8-8-15. Лично аз като OCZ RAM, но и Corsair Crucuial G. Skill и GeIL са много добри, както добре. Отидете в продължение на четири 2GB пръчки очевидно. Мога ли да ви изкуши може би в овърклока? Там наистина не са определени страни, можете да получите безплатен добро бързодействие (може да бъде доста масивна), и аз ще ви предложи да минеш през нея. Да, аз ще ви кажа точно какво да направя, ако искаш, докато не получи отличен овърклок. Уверете се, че след окончателен списък части, преди да купите за да можем да пуснете окончателен очи над тях.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ще направя и аз ще помислите за овърклок. Само малко предпазлив над овърклока парче съм посветила близо до хиляда лири на LOL. Последния път бях мина през това аз накрая ходене в компютър магазин и поръчката на Intel P4 .. didn't вървят добре Haha. Не съм сигурен, когато части ще бъдат завършени, аз съм поръчване на януари, така че вероятно около 1 януари ще има много бита ще бъдат поръчване, но аз ще поставя макет на списъка щом Приключих с полувисше работа Haha = P |
|
| |||
| |||
| Ще спомена само, за графични карти, при тази резолюция 4870 е огромен Overkill, отивам за 4850, го стартирам 3850 на монитора 1280x1024 командир на Върховния с вторично наблюдава в същото присъдено на работния плот и да получа 10 + кадъра / сек (това е годен за игра, просто) с всеки създаването на макс. Overclocking е добре си струва това, и Infact, аз купих на компоненти за изграждане на текущата ми точно тази причина, аз исках нещо евтини, но добри резултати, и аз се за същото изпълнение CPU от моя брат, който има E7200 (което струва около 3 -4 пъти цената, когато си купих мое) Що се отнася до Core i7, аз не съм толкова сигурен, че е възможно да получите пълна строя за £ 800, когато нови компоненти излезе имах отида при вземане на себе си Core i7 строя (само в уеб кошници за съжаление ) И не бях се глупаво, да получавате най-силните неща, или нищо, както и изграждането ми струва над £ 1600. Ако получите най-евтиния Core i7 компоненти, вероятно бихте могли да получите процесора, дънната платка и RAM за около £ 800, но вие няма да получите HDD, Case, захранване и т.н. за тази цена, а ти определено няма да получите добър GFX карта с тази цена. За съжаление, ако това е избухнала балон или нещо подобно, но аз Опасявам се, че е вярно, на всички неща е просто insanly скъпи, защото това е най-добрата съществуваща на пазара. |
|
| |||
| |||
| Ами, ако не включват ДДС, можете да направите пълно строя за £ 800:) Вярно с ДДС става въпрос за един велик, но аз съм казвал, че в първоначалния ми пост. Що се отнася до графична карта, може би 4870 е Overkill за резолюция, но ако имате пари и обмисля той каза, че иска наистина пригоден за бъдещето, строят, може да замени монитора и т.н. Мисля, че това е добра застраховка. Но тогава пак винаги можете да получите само още 4850 по-късна дата, ако имате право на дънната платка.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Трябва да призная, че Core i7 ще се изгради изкусителни, ако имах пари, но със сигурност мога да получа нещо с приблизително същата сила и не трябва да похарчите £ 150 на овен! все още е добра изгради там!Знам, че процесори рядко се използва на 100% от максималния си потенциал, тъй като те са затънали обикновено от RAM и твърд диск скорости (кратко на 3D софтуерен дизайн), така че се съмнявам Основна система I7 ще ми даде голяма полза? Системата аз конфигуриран изглеждаше така: (Im сигурен нещо не е наред тук между другото ..) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ: Gaming монтирам? Бюджет игрални издокарвам Im Getting за $ 900 | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 9 | 3 Март 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Общи Хардуер Чат | 35 | 24 Юли 2008 21:12 |
| Искате да купите игри PC | electrik91 | Общи Хардуер Чат | 8 | 15 Jan 2008 15:59 |
| За $ 500 игрални платформа. . . | clintondavidn | Общи Хардуер Чат | 4 | 11 Сеп 2007 10:43 |
| Gaming CPU | xactly | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 16-то Aug 2007 10:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |