menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Gaming ftw plošinu.

Reply

Thread Nástroje
Old 21. listopadu 2008, 06:53
Člen Skupina

Jsem v procesu nastavení mého hraní PC konečné specifikace, než jsem ho koupit hned po Vánocích a napadlo mě, jestli vás bude znát nejlepší části bych mohl dostat s tímto specifikace:

Quad-Core 3,0 GHz + 64 bitů
8GB DDR2 ram
250gigabajt + pevný disk (500 + preferované)
Grafická karta 512 MB + (ATi přednost, GDDR3 +)
Antec 1200 case (Jsou součástí fanoušky?)
600W PSU

Monitor, myš a klávesnice jsou již tříděny a svůj rozpočet pro toto je asi 800 liber ochotni tlačit, pokud je dost dobrý důvod! Já už mám seřazené OS, software není otázka pro mě.

Jakékoli cen nebo doporučení jsou vítány, díky za pomoc, guys!

Razer

PS Můj kamarád řekl: "Musíš", takže:
Old 21. listopadu 2008, 08:11
Dárce Skupina

CPU: Doporučila bych Duel core CPU než Quad pro hraní her, protože budete mít lepší výkon z duelu bych doporučit Intel E8400, E8500, nebo v závislosti na cenách, kde si od nákupu, pokud není E8500 't mnohem více, než E8400, E8500 jít, jinak E8400 bude v pořádku.

RAM: záleží na tom, když si chtějí OC váš procesor, pokud máte, jít pro 2 sady 2x2GB tyčinek na PC2-8500 (1066MHz) RAM, pokud vaše nechtěl přetaktovat, jděte na PC2-6400 (800MHz) hole.

HDD: jít na kaviár černý WD 640gb disk, je to duel podnose, takže je rychlejší, než většina ostatních jednotky (což jsou 3 + mís)

GFX: Záleží na tom, jaké rozlišení budete pracovat v?

Věc: Někteří fanoušci jsou zahrnuty, zahrnuje: 3 LED ventilátory vpředu, velká LED ventilátor na horní a dva na zadní LED ventilátor, ale pokud chcete větrák na boční panel, budete muset koupit jednu seperatly.

PSU: Jdi na Corsair 650W, pokud nechcete, modulární a chcete ušetřit nějaké peníze, ale pokud chcete modulárních PSU, a nevadí výdaje navíc, jděte na 620W jednotky.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 21. listopadu 2008, 11:02
Člen Skupina

Thanks mate pomohla dost. Jediný důvod, proč hledám čtyřjádrových je, protože to bude hlavní počítač v můj dům, můj notebook je sotva fandabbytastic stroje a můj starý Mizerná PC je asi na jeho životy konci. Tento počítač je za mnou až 10 let nebo tak, v závislosti na okolnostech a já vím, čtyřjádrový mi dovolí zachovat stejný procesor pro delší časové období. Nemám zájem ve více než stopování, It doesnt se mi opravdu líbí, protože všechno, co jsem si v tomto ohledu se zdá jít špatně haha tak já bych řekl pomalejší RAM bude víc než dost.
Stejně jako je to hra plošinu, Nechci, aby byla nejlepší herní plošinu pozemky kdy viděl, aby modulární PSU isnt nezbytná, neboť na straně mého případu vůbec zvyklý odlepovat bar čištění a já nemám strach o kabelové vedení příliš mnoho. Jsem také uvažují s tímto strojem, když na Windows 7, který přichází, a postrádá jakékoliv konečné specifikace chci být jistý, že to bude fungovat. Pokud se na plošinu se dívám na to zvyklý běh pak to může naf off
Co se týče obrazových bodů poměry Im jít hledat do které 1440x900 na ploše, ale nejsem blázen grafiku a bude šťastně jít na nižší rozlišení kvůli nějaké další snímky. Monitor I'm getting je poměr stran 16:10, takže něco, co se může zobrazit v těchto rozměrech a hrát hry na vysoké asi bude víc než dost, pro mě =)
Zbytek specifikace jste odeslali se zdají být docela jasné a velmi dobré možnosti, takže děkuji vám za to! Jakékoliv další rady o jakou verzi systému Windows bych měl dostat, kvůli DX10.1 se dívám na Vista, ale vím, theres 168753965 verzích a já si nejsem jistá, jestli konečný je tou nejlepší volbou?

Díky za pomoc!

Razer
Old 21.listopadu 2008, 11:45
Moderátor skupiny

Ahoj.

thingie ti dal dobrý začátek.

Bod byl asi dělat čtyřjádrových je správná. 8 krát z 10, budete lépe s dual-core.

V podstatě více programů, protože je může využít efektivněji, než quad core. Velmi málo programy mohou využívat čtyřjádrových na jakoukoliv výhodu dual-core. Nicméně, dual-core obvykle má vyšší taktovací frekvence, takže program můžete více využívat rychlejší než dvoujádrový pomalejší quad core.

To platí zejména pro hraní her, a téměř všechny herní automaty jsou na tom lépe s dual-core.

Jediné Myslím čtyřjádrových opravdu stojí za to je, když budete používat věci jako grafické scény software nebo chcete mít více virtuálních strojů na především vývoj.

Nicméně, jak říkáte, chcete-li budoucí důkazy a nejsou rozčiloval, že o hraní her, pak možná quad je způsob, jak odejít. Pouze vy můžete rozhodnout, že. Jen to ani když za Q6600, ale možná, Q8200, který je nově vydané, by stálo za to podívat. Nebo alternativně Q9300 za trochu více peněz.

Pro grafiku, navrhuji, ATI 4850 nebo ATI 4870. 512 MB VRAM bude pokuta ve vašem rozlišení.

Dobrá volba bude s 8GB RAM. Dává to smysl, když je to tak levné.

Pokud jde o Vista se týká, Home Premium je cesta.

Mám beta sestavení Windows 7 běžící na počítači v okamžiku (její příliš kočárek skutečně používat i když) a je bzučení po pěkně na systému v mém podpisu.

Rčení, že vše, jak třesk aktuální chceš jít. Můžete být schopni vymáčknout Core i7 systém, Slyšel jsem, že je možné, aby kolem £ 800 na £ 1K ...

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 21. listopadu 2008, 13:00
Člen Skupina

To neznamená, že jsem se rozčiloval o hraní her, jsem docela rád, ale pokud má PC nelze spustit, že budu obvykle si to na můj nejmilejší PS3. U £ 40 - 50 liber pop ačkoli to může být poměrně drahé a všiml jsem si, počítačových her může být pár kilo levnější, které více než 10 her, nebo to může být jiná hra v podstatě zadarmo, takže hledám hlavně pro hraní her na PC pokud je to možné.

Grafické karty, jsou stejné ty, které jsem měl na mysli, co způsobuje problémy, náhodou?

8GB bude nejvíce 64-bit, jak Nemám zájem bude, protože jak 2TB budoucí vylepšení, jelikož může být, je zvyklý žít ot bodu minima TB paměti RAM. Měl bych být strach RAM rychlost a časování a tak?

Já jsem kliknul na odkaz v podpisu Thingie a rozdíly v současné době pro Core i7 systému jsou příliš malé pro mě správně si to přejí. Tak hezky, jako by bylo myslím, že čtyřjádrové bude docela dost. Pokud je cena správné Možná jsem se na to ale Čtyřkolky jste navrhl, vypadají docela dobře. Jak říkám, jeho nejsou navrženy jako nejlepší herní plošinu na světě, jen dobré, aby si slušné snímky na všechny hry hraji a je to CS: S momentálně haha, není zvlášť těžká hra spustit!

Díky za info kámo, bude mít kontrolu některých Core i7 značky systém cen za chvíli. +1!
Old 21.listopadu 2008, 13:21
Moderátor skupiny

Žádné problémy opravdu s grafickými kartami. Jen nezkoušejte Crossfire (dva z nich dohromady) s 4870 v okamžiku, jak řidiči nejsou zatím dobré.

RAM časování jsou všechny hodně podobala, stačí podívat na něco jako 8-8-8-12 a 8-8-8-15. Osobně se mi líbí OCZ RAM, ale Crucuial Corsair a G. Skill a GeIL jsou velmi dobré. Jdi na čtyři 2GB hole samozřejmě.

Mohu vás možná lákat do přetaktování? Tam opravdu nejsou stranách dolů, dostanete zdarma zvýšit výkon (může být poměrně masivní jeden), a já vám nabízíme vás provede to. Jo, řeknu vám přesně to, co máte dělat, když chcete, abych, až se dostanete vynikající přetaktování.

Ujistěte se, že po závěrečné části seznamu před zakoupením, abychom mohli spustit závěrečné oko nad nimi.

Old 21.listopadu 2008, 13:46
Člen Skupina

Budou dělat, a budu považovat přetaktování. Jen trochu opatrnější než přetaktování kus jsem strávil téměř tisíc liber na lol. Naposledy, když jsem procházel, že jsem skončil chůzi do PC obchodu a objednávání Intel P4 .. didnt dobře haha.

Nejste si jisti, kdy bude část bude dokončena, jsem objednávání v lednu by tak pravděpodobně kolem 1.ledna budu mít velmi kousky budu objednání, ale Dám vzorovou seznam jakmile jsem udělal s vysokou prací haha = P
Old 22.listopadu 2008, 04:35
Dárce Skupina

Já si jen zmínit, pro grafické karty, v tomto usnesení, 4870 je obrovský zbytečná, jít za 4850, jsem běžet 3850 na 1280x1024 monitoru na nejvyšší velitel se sekundárním monitoru na stejné rozlišení na ploše, a Mám 10 + snímků (je to hratelné, jen) s každým nastavením na max..

Overclocking je dobře stojí za to dělat, a infact, koupil jsem komponenty pro moje současné utvářet právě z tohoto důvodu jsem chtěl něco levného, ale dobrý výkon, a já si o stejném výkonu procesoru, než můj bratr, který má E7200 (které stálo asi 3 -4 krát cenu, když jsem si koupil důl)

Pokud jde o Core i7, si nejsem tak jistý, že je možné získat plnou stavět na 800 liber, kdy nové prvky vyšel jsem měl jít na to, aby sám Core i7 stavby (pouze v koši bohužel web ) A nebyl jsem byla hloupá, stále nejsilnější věc nebo cokoliv, a vybudovat mě stálo přes £ 1600. Pokud jste si nejlevnější Core i7 komponenty, mohl byste nejspíše brát CPU, Motherboard, RAM a přibližně 800 liber, ale ty by si HDD, Case, PSU atd. za tuto cenu, a vy určitě nebudete muset pořádně GFX kartu s cenou. Omlouváme se, pokud to má zlomené bublina, nebo něco, ale obávám se, že je to pravda, všechny věci se prostě insanly drahé, protože je to aktuálně nejlepší na trhu.
Old 22.listopadu 2008, 05:36
Moderátor skupiny

I když jsou bez DPH, můžete to celé postavit na 800 liber:)

Sice s DPH se jedná o velké, ale já jsem řekl, že ve své původní místo.

Pokud jde o grafickou kartu, možná 4870 je zbytečná pro rozlišení, ale pokud máte peníze a vzhledem k tomu řekl, že chce opravdu stavět budoucnost doklad, mohou nahradit monitoru atd. Myslím, že je dobré pojištění.

Ale na druhou stranu můžete vždy jen brát jiný 4850 na později, pokud máte právo desky.

Old 22.listopadu 2008, 10:53
Člen Skupina

Musím přiznat, že Core i7 stavět by být lákavé, kdybych měl v hotovosti, ale určitě bych si něco s přibližně stejnou pravomoc a nebudou se muset vynaložit 150 libra na paměti RAM! Stále dobré stavět tam!

Já vím, že procesory zřídka zvyknout si na 100% jejich maximální potenciál, jelikož jsou zabředly obvykle RAM a HDD rychlostí (krátké 3D návrhového softwaru), tak pochybuji, Core i7 systém by mě velká výhoda?

Systém nakonfigurován jsem vypadal: (Im jistý, co se děje tady mimochodem ..)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.