μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Gaming εξέδρας ftw.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 του Νοεμβρίου 2008, 06:53
Μέλος Ομάδα

Default Gaming εξέδρας ftw.

Είμαι στη διαδικασία τη ρύθμιση των τελικών προδιαγραφών PC gaming μου πριν την αγορά λίγο μετά τα Χριστούγεννα και αναρωτιόμουν αν σας παιδιά θα ξέρουν τα καλύτερα μέρη θα μπορούσα να πάρω με τις παρακάτω προδιαγραφές:

Quad 3.0GHz πυρήνα + 64 bit
8GB ram DDR2
+ 250GB σκληρό δίσκο (500 + προτιμώμενη)
Κάρτα γραφικών 512Mb + (ATi προτίμησε, GDDR3 +)
Antec 1200 υπόθεση (συμπεριλαμβάνονται οι οπαδοί?)
600W PSU

Η οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο είναι ταξινομημένο ήδη και τον προϋπολογισμό μου για αυτό είναι περίπου £ 800 διατεθειμένοι να δώσουν ώθηση, εάν υπάρχει ένα αρκετά καλό λόγο! Έχω ήδη το OS ταξινομημένο, το λογισμικό δεν είναι ένα ζήτημα για μένα.

Κάθε τιμές ή οι συστάσεις είναι ευπρόσδεκτες, ευχαριστώ για τη βοήθεια guys!

Razer

PS mate μου είπε "Θα πρέπει να" ώστε:
Old 21 του Νοεμβρίου 2008, 08:11
Ομάδα Δωρητών

CPU: Θα ήθελα να συστήσω μια μονομαχία πυρήνα της CPU και όχι Quad για gaming, όπως θα έχετε καλύτερες επιδόσεις από μια μονομαχία, θα συνιστούσα την Intel E8400, E8500 ή την, ανάλογα με τις τιμές που έχετε αγοράσει από, εάν η isn E8500 't πολύ περισσότερο από το E8400, πάμε για το E8500, διαφορετικά το E8400 θα είναι ωραία.

RAM: αυτό εξαρτάται από σας, αν θέλουν να OC CPU σας, αν είστε, πηγαίνετε για 2 σετ των 2x2GB sticks σε PC2-8500 (1066MHz), RAM, εάν δεν θέλει να σας overclock, πάμε για PC2-6400 (800MHz) μπαστούνια.

HDD: πάμε για το μαύρο χαβιάρι WD δίσκο 640GB, είναι μονομαχία πιατέλα έτσι είναι πιο γρήγορα από τα περισσότερα άλλα συστήματα μετάδοσης κίνησης (που είναι 3 + platters)

GFX: Εξαρτάται, τι ψήφισμα που εργάζονται στις υπηρεσίες;

Υπόθεση: περιλαμβάνονται ορισμένες ανεμιστήρες, περιλαμβάνει: τις 3 LED ανεμιστήρες στο μπροστινό μέρος, το μεγάλο ανεμιστήρα LED στην κορυφή, και τα δύο LED πίσω ανεμιστήρα, ωστόσο, εάν θέλετε ένα ανεμιστήρα στον πίνακα πλευρά, θα πρέπει να αγοράσει ένα seperatly.

PSU: Πηγαίνετε για το Corsair 650W, αν δεν θέλετε ενότητες και θέλετε να κερδίσετε κάποια μετρητά, ωστόσο, εάν θέλετε μια σπονδυλωτή PSU, και δεν με πειράζει τις επιπλέον δαπάνες, πάμε για τη μονάδα 620W.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 21 του Νοεμβρίου 2008, 11:02
Μέλος Ομάδα

Thanks mate βοήθησε αρκετά. Ο μόνος λόγος Ψάχνω για Quad Core είναι επειδή αυτό θα είναι το κεντρικό υπολογιστή στο σπίτι μου, lap-top μου είναι μετά βίας μια fandabbytastic μηχανή και ταλαιπωρημένος παλιό PC μου είναι περίπου στο τέλος του φύσεις. Αυτός ο υπολογιστής έχει να με δει μέσα από περίπου 10 χρόνια περίπου, ανάλογα με τις περιστάσεις και ξέρω τετραπλού πυρήνα, θα μου επιτρέψετε να κρατήσει τον ίδιο επεξεργαστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν με ενδιαφέρει το υπερχρονίσει, αυτό doesnt πραγματικά έκκληση για μένα από ό, τι κάνω από την άποψη αυτή φαίνεται να πηγαίνει άσχημα haha έτσι θα έλεγα η πιο αργή RAM θα είναι περισσότερο από αρκετό.
Όσο και αν αυτό είναι μια εξέδρα τυχερών παιχνιδιών, Ι dont θέλουν να είναι η καλύτερη εξέδρα gaming η μπίλια έχει δει ποτέ, έτσι, ένα αρθρωτό το isnt PSU αναγκαία από την πλευρά της συνηθισμένη περίπτωση μου ποτέ μακριά γραμμή καθαρίζει και δεν είμαι ανησυχούν σχετικά με τη διαχείριση καλωδίων πάρα πολύ. Είμαι, επίσης, εξετάζουν αυτή τη μηχανή για τα Windows 7 ότι όταν βγαίνει και να απουσιάζει οποιαδήποτε οριστική specs θέλω να είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα το εκτελέσετε. Αν η εξέδρα Ψάχνω στο συνηθισμένο τρέξιμο τότε μπορεί NAF μακριά
Όσον αφορά τα pixel αναλογίες πάει Im εξετάζει έχοντας 1440x900 στην επιφάνεια εργασίας, αλλά δεν είμαι τέρας γραφικών και ευτυχώς θα πάει σε χαμηλότερες αναλύσεις για χάρη κάποιων επιπλέον καρέ. Η οθόνη είμαι πάρει είναι μια αναλογία 16:10, ώστε κάτι που μπορεί να εμφανίζονται σε αυτές τις διαστάσεις και να παίζουν παιχνίδια σε σχετικά υψηλή θα είναι περισσότερο από αρκετό για μένα =)
Υπόλοιπο των προδιαγραφών που έχετε κάνει, φαίνεται να είναι αρκετά σαφείς και πολύ καλές επιλογές σας ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό! Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή σχετικά με την έκδοση των Windows θα πρέπει να πάρετε, για χάρη του DX10.1 Ψάχνω σε Vista ξέρω αλλά theres 168753965 εκδόσεις και δεν είμαι σίγουρος αν τελικός είναι η καλύτερη επιλογή;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Razer
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 11:45
Συντονιστής Ομάδας

Γεια σου.

thingie σας έχει δώσει μια καλή αρχή.

Η παρατήρηση που έκανε σχετικά με μια τετραπλού πυρήνα είναι σωστή. 8 φορές στα 10, θα βρίσκονται σε καλύτερη θέση με διπλό πυρήνα.

Βασικά επειδή περισσότερα προγράμματα μπορούν να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά από ένα Quad Core. Πολύ λίγα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τετραπλού πυρήνα για κάθε πλεονέκτημα σε σχέση με ένα διπλό πυρήνα. Ωστόσο, ένα διπλό πυρήνα έχει συνήθως μεγαλύτερη ταχύτητα ρολογιού, έτσι ώστε το πρόγραμμα μπορεί να κάνει μεγαλύτερη χρήση της ταχύτερης διπλού πυρήνα από την επιβράδυνση του τετραπλού πυρήνα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για gaming, και σχεδόν όλα τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση με διπλό πυρήνα.

Οι μόνες φορές νομίζω ότι μια τετραπλού πυρήνα είναι πραγματικά, ενώ αξίζει να είναι, όταν χρησιμοποιείτε τα πράγματα όπως γραφικά παροχή λογισμικού ή ήθελα να εκτελέσετε πολλές εικονικές μηχανές κυρίως σε εξέλιξη.

Ωστόσο, όπως λέτε, αν θέλετε το μέλλον και η απόδειξη είναι ότι δεν fussed για gaming, τότε ίσως ένα quad είναι ο τρόπος να πάει. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε ότι. Απλά δεν θεωρούν ακόμη και αν Q6600, αλλά ίσως το Q8200, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, θα αξίζει να δείτε. Ή εναλλακτικά η Q9300 για λίγο περισσότερα χρήματα.

Για τα γραφικά, θα πρότεινα μία ATI 4850 ή ATI 4870. 512MB του VRAM θα είναι ωραία στο ψήφισμά σας.

Καλή επιλογή θα με 8GB RAM του συστήματος. Είναι λογικό, όταν είναι τόσο φθηνή.

Όσον αφορά τα Vista είναι ενδιαφερόμενο, Home Premium είναι ο τρόπος να πάει.

Έχω μια βήτα κατασκευή των Windows 7 τρέχει στον υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή (της υπερβολικά λάθη στην χρήση αν και στην πραγματικότητα) και είναι όμορφα σιγοτραγουδώντας μαζί με το σύστημα στην υπογραφή μου.

Λέγοντας όλα αυτά, πώς bang μέχρι σήμερα θέλετε να πάτε. Ίσως να είναι σε θέση να αποσπάσουν ένα Core i7 σύστημα, ακούω ότι είναι δυνατό για £ 800 περίπου σε £ 1K ...

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 21 του Νοεμβρίου 2008, 13:00
Μέλος Ομάδα

Δεν είναι ότι δεν είμαι fussed για gaming, μου αρέσει πολύ, αλλά αν ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να τρέξει θα πάρω αυτό συνήθως ακριβά PS3 αγαπημένο μου. Σε £ 40 - £ 50 α ποπ αν και μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή και έχω παρατηρήσει τα παιχνίδια υπολογιστή μπορεί να είναι μερικές λίρες φθηνότερα το οποίο πάνω από 10 παιχνίδια και έτσι μπορεί να είναι ένα άλλο παιχνίδι για δωρεάν κατ 'ουσίαν, έτσι Ψάχνω για παιχνίδια κατά κύριο λόγο στον Η / Υ όπου είναι δυνατόν.

Οι κάρτες γραφικών είναι τα ίδια με αυτά που είχα κατά νου, κάτι που προκαλεί προβλήματα με κάθε ευκαιρία;

8GB θα αξιοποιήσουν στο έπακρο των 64 bit που δεν είμαι πραγματικά ενδιαφέρονται θα 2TB διότι ως μελλοντική απόδειξη, δεδομένου ότι μπορεί να είναι, είναι συνηθισμένο ζωντανά ot το σημείο των ελάχιστων ορίων της μνήμης RAM της φυματίωσης. Πρέπει να ανησυχούν για την ταχύτητα RAM και χρονισμούς και τέτοια;

Έχω κάνει κλικ στο σύνδεσμο στο υπογραφή Thingie και τις διαφορές αυτή τη στιγμή για ένα Core i7 σύστημα είναι πάρα πολύ μικρές για μένα να θέλει ένα σωστά. Όπως ωραία που θα ήταν νομίζω τετραπλού πυρήνα θα είναι αρκετά. Αν η τιμή είναι λογική θα μπορούσα να έχω μια ματιά σε αυτό, αλλά η Quads σας προτείνει εξετάσουμε πολύ καλό για μένα. Όπως είπα, δεν έχει ως σκοπό του να είναι η καλύτερη εξέδρα τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, απλά αρκετά καλός για να πάρει αξιοπρεπή πλαίσια σε όλα τα παιχνίδια παίζω και είναι CS: S στο haha τη στιγμή, δεν είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι να τρέχει!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες mate, θα έχει τον έλεγχο σε ορισμένες βασικές i7 πινακίδες αναγραφής της τιμής συστήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. 1!
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 13:21
Συντονιστής Ομάδας

Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα πραγματικά με τις κάρτες γραφικών. Απλά μην προσπαθήσετε διασταυρούμενα πυρά (δύο από αυτά μαζί) με το 4870 κατά τη στιγμή που οι οδηγοί δεν είναι καλά ακόμη.

Ωράρια RAM είναι όλα πολύ από μια ομοιότητα, απλά κοιτάξτε κάτι σαν 8-8-8-12 ή 8-8-8-15. Προσωπικά μου αρέσει OCZ ram, αλλά και Corsair Crucuial G. Skill GEIL και είναι πολύ καλή επίσης. Πηγαίνετε για τέσσερα 2GB sticks προφανώς.

Μπορώ να σας δελεάσει ίσως σε overclocking; Πραγματικά Δεν υπάρχουν κάτω πλευρές, μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν τονώσει τις επιδόσεις (μπορεί να είναι αρκετά μαζική ένα), και θα προσφέρουν σε περπατάς με τα πόδια. Ναι, θα σας πω ακριβώς τι να κάνετε εάν θέλετε να μου μέχρι να πάρετε μια εξαιρετική overclock.

Βεβαιωθείτε ότι μετά την τελική λίστα τμημάτων, πριν να αγοράσετε για να μπορέσουμε να εκτελέσετε μια τελική μάτι πάνω τους.

Old 21 Νοεμβρίου 2008, 13:46
Μέλος Ομάδα

Θα κάνω και εγώ θα εξετάσει το ενδεχόμενο overclock. Λίγο επιφυλακτική για overclocking ένα κομμάτι Έχω περάσει κοντά αντιστάθμισμα για χιλιάδες lol. Τελευταία φορά που ήμουν περπάτησαν μέσα από αυτό μου έκλεισε τα πόδια σε ένα κατάστημα υπολογιστών και διατάσσει την τεχνολογία Intel P4 .. Το Didnt πάνε καλά haha.

Δεν είμαι σίγουρος πότε τα μέρη θα έχει ολοκληρωθεί, είμαι παραγγελία τον Ιανουάριο αν και έτσι πιθανώς γύρω από 1 Ιαν. Θα πάρω το πολύ κομμάτια θα είμαι παραγγελία, αλλά εγώ θα τεθεί ένα ομοίωμα λίστα μόλις Έχω ολοκληρώσει την εργασία με το κολέγιο haha = P
Old 22 Νοεμβρίου 2008, 04:35
Ομάδα Δωρητών

Θα αναφέρω μόνο, για την κάρτα γραφικών, σε αυτό το ψήφισμα, το 4870 είναι μια τεράστια υπερβολή, πάμε για το 4850, μπορώ να εκτελέσω μια 3850 σε μια οθόνη 1280x1024 σε Ανώτατο διοικητή με μια δευτερεύουσα οθόνη στο ίδιο res στην επιφάνεια εργασίας, και Έχω 10 + fps (είναι playable, μόνο), με κάθε ρύθμιση για max.

Overclocking είναι αξίζει να κάνει καλά, και πραγματικά, αγόρασα τα στοιχεία για τη σημερινή μου οικοδομήσουμε για τον λόγο αυτό ακριβώς, ήθελα κάτι φθηνό αλλά καλές επιδόσεις, και έχω περίπου την ίδια απόδοση της CPU από τον αδερφό μου, ο οποίος έχει ένα E7200 (που στοίχισε περίπου 3 -4 φορές την τιμή όταν αγόρασα ορυχείο)

Όσο για το Core i7, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι είναι δυνατόν να υπάρξει πλήρης ανάπτυξη των £ 800, όταν η νέα στοιχεία βγήκαν Είχα πάει στο να καταστήσει τον εαυτό μου έναν πυρήνα i7 κατασκευής (μόνο στα καλάθια web δυστυχώς ) Και δεν ήμουν είναι ανόητο, να πάρει το ισχυρότερο υλικό ή οτιδήποτε, και το κόστος κατασκευής με άνω των £ 1600. Εάν παίρνετε το φθηνότερο Core i7 στοιχεία, θα μπορούσε πιθανώς να πάρετε μια CPU, Μητρικές, και μνήμη RAM για £ 800 περίπου, αλλά εσείς δεν θα έχει σκληρό δίσκο, υπόθεση, PSU κλπ για την τιμή αυτή, και σίγουρα δεν θα πάρει ένα καλό GFX κάρτα με την τιμή αυτή. Συγνώμη αν αυτό έχει σπάσει μια φυσαλίδα ή οτιδήποτε, αλλά φοβάμαι ότι είναι αλήθεια, τα πράγματα είναι όλα μόνο insanly ακριβό επειδή είναι η τρέχουσα καλύτερο στην αγορά.
Old 22 Νοεμβρίου 2008, 05:36
Συντονιστής Ομάδας

Καλά εάν έχετε αποκλείσει ΦΠΑ, μπορείτε να κάνετε μια πλήρη κατασκευή των £ 800:)

Βεβαίως με ΦΠΑ, πρόκειται για ένα μεγάλο, αλλά το έκανα να πω ότι στην αρχική θέση μου.

Όσο για την κάρτα γραφικών, ίσως το 4870 είναι υπερβολή για το ψήφισμα, αλλά εάν έχετε τα χρήματα και την εξέταση είπε ότι θέλει μια πραγματικά απόδειξη οικοδομήσουμε το μέλλον, μπορεί να αντικαταστήσει την οθόνη κλπ. Νομίζω ότι είναι μια καλή ασφάλιση.

Αλλά τότε πάλι θα μπορούσατε πάντα να πάρετε μόνο ένα άλλο 4850 σε μεταγενέστερη ημερομηνία, εάν έχετε το δικαίωμα μητρική πλακέτα.

Old 22 Νοεμβρίου 2008, 10:53
Μέλος Ομάδα

Οφείλω να ομολογήσω ότι Core i7 οικοδομήσουμε θα δελεαστικό, αν είχα το χρήμα, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να πάρω κάτι με περίπου την ίδια ισχύ και δεν πρέπει να δαπανήσει £ 150 για την RAM! μια καλή οικοδομήσουμε εκεί!

Γνωρίζω ότι οι μεταποιητές σπάνια συνηθίσουν το 100% κατ 'ανώτατο όριο των δυνατοτήτων τους, δεδομένου ότι είναι τέλμα συνήθως από RAM και HDD ταχύτητες (λιγότερο από 3D σχεδιασμός λογισμικού) έτσι αμφιβάλλω ένα Core i7 σύστημα θα μου δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα;

Το σύστημα θα ρυθμιστεί έμοιαζε: (Im βέβαιος ότι κάτι συμβαίνει εδώ από το δρόμο ..)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια: Παιχνίδια και εξέδρας; Προϋπολογισμός gaming εξέδρας im $ 900 για να crazydan20 Γενική Συζήτηση Hardware 9 3η Μαρ 2009 19:36
Gaming PC Sc0ttY07 Γενική Συζήτηση Hardware 35 24 Ιουλ 2008 21:12
Θέλετε να αγοράσετε ένα PC gaming electrik91 Γενική Συζήτηση Hardware 8 15 Ιαν 2008 15:59
Το $ 500 gaming εξέδρας. . . clintondavidn Γενική Συζήτηση Hardware 4 11 Σεπ 2007 10:43
Gaming cpu xactly Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 7 16 Αυγ 2007 10:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.