manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Gaming opremiti ftw.

Reply

Thread Tools
Old 21. studeni 2008, 06:53
Member Group

Default Gaming opremiti ftw.

Ja sam u procesu konfiguriranja moje igranje PC-a konačne specifikacije prije nego što sam ga kupiti odmah nakon Božića i bio izvjedljiv ako te momački znati najbolje dijelove sam mogao dobiti sa sljedećim specifikacijama:

Quad core 3.0GHz + 64 bita
8GB DDR2 RAM
+ 250GB hard disk (500 + željeni)
Grafička kartica 512Mb + (ATi željene, GDDR3 +)
Antec 1200 slučaj (Jesu li navijači uključeno?)
600W PSU

Monitor, miš i tipkovnica su već sortiran i moj proračun za ovaj je oko £ 800 spreman za guranje, ako postoji dovoljno dobar razlog! Već sam OS razvrstanih, softver nije pitanje za mene.

Bilo koja cijena ili preporuke su dobrodošli, hvala za jedan dan pomoć momački!

Razer

PS Moj drug je rekao: "Morate se" na taj način:
Old 21. studeni 2008, 08:11
Donatorska Grupa

CPU: JA će preporučiti duel CPU Core Quad nego za igre, jer ćete imati bolje performanse od dvoboj, ja bih preporučio Intel E8400 ili E8500, ovisno o cijenama gdje kupujete od, ako E8500 zar 't mnogo više od E8400, ići na E8500, E8400 inače će biti u redu.

RAM: to ovisi o ako je vaš žele OC procesora, ako je, ići za 2 kompleta 2x2GB štapova na PC2-8500 (1066MHz) RAM-a, ako tvoj ne želeći overclock, ići za PC2-6400 (800MHz) drži se.

HDD: ići WD Kavijar Crnac 640GB disk, to je dvoboj plata na taj način je brži od većine drugih diskove (koji su 3 + plate)

GFX: Ovisi, što razlučivosti radite na?

Case: Neki fanovi su uključeni, to uključuje: 3 LED navijača na prednjem dijelu, velikim LED ventilator na vrhu, a dva stražnja LED ventilator, no ako želite navijač na strani panela, morat ćete kupiti jedan seperatly.

PSU: Go for Corsair 650W, ako ne želite modularan i želite spremiti neki novac, no ako želite modularni PSU, i ne smeta potrošnje ekstra, ići na 620W jedinicu.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 21. studeni 2008, 11:02
Member Group

Hvala mat u šahu je pomogao jako malo. Jedini razlog zbog kojeg sam obličje za quad core je, jer ovo će biti glavno računalo u svojoj kući, moj laptop 'jedva fandabbytastic stroj i moj stari bijedan PC je oko na njegov životni vijek kraju. Ovo računalo je da me vidi kroz oko 10 godina ili na taj način, ovisno o okolnostima i znam quad core htijenje dopustiti mene to držati isti procesor za duže vrijeme. Me ne zanima u preko mjerenje vremena, to se stvarno apeliram na mene jer sve što radim u tom smislu čini se da ide loše haha pa bih reći sporiji RAM-a će biti više nego dovoljno.
Koliko je ovo gaming rig, JA dont ištanje Internet biti najbolji gaming opremiti zemlje ikada vidio, toliko modularni PSU isn't potrebno od strane mom slučaju navika ikada nestati bar je čišćenje i Im 'ne zabrinut o cable management previše. Ja isto tako gledam na vlasništvo ovaj stroj na Windowsima 7 našto taj dogoditi se vanjska strana i bez bilo kakve konačne specifikacije Želim biti prilično sigurni da će ga pokrenuti. Ako opremiti I'm looking at navika ga pokrenuti onda to može NAF off
Što se tiče pixel omjeri idu Im looking imajući u 1440x900 na radna površina, ali nisam grafičke nakaza i da će sretno ići na niže rezolucije radi neki dodatni okvira. Monitor I'm getting je 16:10 omjer tako nešto što se može prikazati u tim dimenzijama i igrati igre na o visokim će biti više nego dovoljno za mene =)
Ostatak specifikacije u kojima ste vi činiti se biti ljepušan jasan i vrlo dobar izbor pa puno hvala za to! Bilo koji drugi savjet o tome koju verziju sustava Windows bih trebao dobiti, radi DX10.1 I'm looking at Vidik znam ali ima 168.753.965 verzije i Im 'ne siguran ako krajnji je najbolji izbor?

Hvala za jedan dan pomoć!

Razer
Old 21. studenog 2008, 11:45
Moderator / ica grupe

Hi there.

thingie dao dobar početak.

Točka je odluka o quad core je ispravan. 8 puta od 10, ti si bolji od sa Dual Core.

Uglavnom zato što više programa mogu ih koristiti učinkovito nego quad core. Vrlo malo programi mogu iskoristiti četiri jezgre na bilo koju prednost u odnosu na dual core. Međutim, dvojezgrenim obično ima više brzina, tako da program može koristiti više od dvojezgrenih brže nego sporije quad core.

Ovo je pogotovo istinito za igre, a gotovo sve igre strojevi su bolji od sa Dual Core.

Mislim da je jedini puta quad core su zaista vrijedi dok je kada koristite stvari kao što su grafičko prikazivanje softver ili želite pokrenuti više virtualnih strojeva na uglavnom razvoj.

Međutim, kao što kažeš, ako želite budućnost i dokaz da nisu fussed oko igranja, onda možda quad je put to ići. Samo vi možete odlučiti da. Pravedan dont 'ravan uzeti u obzir iako Q6600, ali možda Q8200, koja je nedavno objavljena, bilo bi vrijedno pogledati. Ili alternativno Q9300 za malo više novca.

Za grafiku, ja bih predložiti ATI 4850 ili ATI 4.870. 512 MB VRAM će biti u redu u vašoj rezoluciji.

Dobar izbor ide sa 8 GB sistemske RAM-a. To ima smisla kad je tako jeftin.

Kao što se tiče Vista, Home Premium je put to ići.

Imam beta graditi Windowsa 7 prikazuju na mom računalu u trenutku (previše svoj buggy to zaista koristiti ipak) i to je pjevušenje uz lijepo na sustav u moj potpis.

Rekavši sve to, kako bang do datuma želite ići. Vi svibanj moći istisnuti sustav Core i7, čujem da je moguće za oko £ 800 do £ 1K ...

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 21. studeni 2008, 13:00
Member Group

Nije da nisam fussed o igranju, ja prilično sličan tome, ali ako moj računalo licemjerje 'trčanje ja obično će to doći na moj ljubljeni PS3. Na £ 40 - £ 50 pop-iako to može biti prilično skupo i sam primijetio PC igre se mogu jeftinije nekoliko kilograma kojih preko 10 igara ili tako da svibanj biti još jednu igru besplatno bitno pa sam obličje za igranje igara prvenstveno na PC gdje je to moguće.

Grafičke kartice su iste one sam imao na umu, ništa što uzrokuje probleme kojim slučajem?

8GB će većina od 64-zalogaj kao što sam zaista ne zanima ide na 2TB jer kao dokaz budućnosti kao što svibanj biti, ona navika živ ot točka TB RAM minimum. Trebam li biti zabrinuti zbog RAM-a brzina i vremenu i takvih?

Ja sam kliknuo na link u Thingie potpis i razlike u trenutku za Core i7 sustava su premale za mene da pravilno želite jedan. Kao što je lijepo kao da će to biti mislim quad core će biti sasvim dovoljno. Ako cijena je pravo sam mogao gledati u nju, ali Quads te predložen izgledaju prilično dobro za mene. Kao što kažem, svoju ne osmišljen kako bi se opremiti najbolje igre na svijetu, samo dovoljno dobro da biste dobili pristojan okvira na svim igrama i igra i to je CS: S trenutno haha, nije osobito teško pokrenuti igru!

Hvala za info mate, imat će provjeriti o nekim Core i7 sustav cijena tags na kratko vrijeme. 1!
Old 21. studenog 2008, 13:21
Moderator / ica grupe

Nema problema stvarno sa grafičke kartice. Samo ne probati unakrsna vatra (njih dvoje zajedno) sa 4.870 na trenutak kao vozači još nisu dobri.

RAM Latencije su svi mnogo sličnosti, samo potražite nešto kao 8-8-8-12 ili 8-8-8-15. Osobno sam kao OCZ ovan, ali Gusar i Crucuial G. Skill i Geil su vrlo dobra. Idi za četiri 2GB palicama očito.

Mogu li možda vas iskušati u overclocking? Tu stvarno nema dolje strane, dobivate besplatan izvođenje potaknuti (može biti prilično masivan jedan), a ja ću ponuditi da vas provesti kroz to. Yep, ja ću ti reći točno što učiniti ako me želite dok ne dobijete odličan overclockati.

Provjerite jeste li postavili konačni popis dijelova prije nego kupite tako da možemo pokrenuti konačnu oči nad njima.

Old 21. studenog 2008, 13:46
Member Group

Će učiniti i ja ću razmotriti overclockati. Samo malo više oprezan Overclocking komad sam proveo u blizini tisuće funta na lol. Zadnji put sam bio išao kroz nju sam završio hodanje u PC shop i naručivanje Intel P4 .. nije dobro haha.

Niste sigurni kada će biti dovršen dijelove, ja sam naredio na Siječanj iako tako vjerojatno oko 1 siječnja ću imati vrlo bita ću biti naručivanje, ali ću staviti maketa popis čim sam učinio s radom fakulteti haha = P
Old 22. studenog 2008, 04:35
Donatorska Grupa

Ja ću samo spomenuti, za grafičku karticu, na tu rezoluciju, 4.870 je ogroman overkill, ići na 4850, ja trčanje 3.850 na 1280x1024 monitor Vrhovni zapovjednik s sekundarni monitor na isti bitak na radna površina, i JA dobiti 10 + fps (to je glumiti, samo) sa svake postavljanje na max.

Overclocking je i vrijedno radimo, a infact, sam kupio komponente za moje trenutne graditi za upravo to razlog, ja sam htjela nešto jeftini, ali dobre performanse, a ja se o istom CPU performanse nego moj brat koji ima E7200 (što trošak oko 3 -4 puta cijenu kad sam kupio mina)

Kao i za Core i7, nisam tako siguran da je moguće dobiti punu graditi za £ 800, kada se nove komponente iziđe imao sam ići na stvaranje sebi graditi Core i7 (samo na web-košarice nažalost ) I ja nije se glup, uzimajući najmoćnijih stvari ili ništa, a graditi će me stajati iznad £ 1600. Ako dobijete najjeftiniji Core i7 komponente, te vjerojatno mogao dobiti CPU, matične ploče, RAM-a za oko £ 800, ali vi ne bi dobili HDD, Case, PSU itd za to cijenu, pa te sigurno neće dobiti dobar GFX kartica s tom cijenom. Žao nam je ako ovaj ima razbijen mjehurić ili ništa, ali se bojim da je istina, stvari je sve samo insanly skupo, jer to je trenutno najbolji na tržištu.
Old 22. studenog 2008, 05:36
Moderator / ica grupe

Pa ako te ne uključuju PDV, možete učiniti puno graditi za £ 800:)

Doduše sa PDV-om je u pitanju velika, ali sam reći da u mojem originalni post.

Što se tiče grafičke kartice, možda je 4.870 overkill za rješenje, ali ako imate novaca i obzirom da je izjavio kako želi stvarno dokaz graditi budućnost, svibanj zamijeniti monitor itd. Mislim da je dobro osiguranje.

Ali onda opet možeš uvijek dobiti samo još 4.850 na neki kasniji datum, ako imate pravo matičnu ploču.

Old 22. studenog 2008, 10:53
Member Group

Moram priznati da je Core i7 izgraditi će biti primamljivo da sam imao gotovinu, ali sigurno sam mogao dobiti nešto s otprilike istom snagom i ne moraju trošiti £ 150 na RAM! još uvijek dobar graditi tamo!

Znam da se procesor rijetko se koristi za 100% od njihovog maksimalnog potencijala jer su bogged dolje obično RAM i HDD brzine (kratki 3D dizajn softver) pa sumnjam sustav Core i7 bi mi veliku korist?

Sustav konfigurira sam izgledao ovako: (im siguran nešto's wrong here by the way ..)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć: Gaming opremiti? Proračun gaming katarka im uzimajući za 900 $ crazydan20 General Hardware Chat 9 3. ožujak 2009 19:36
Igre PC Sc0ttY07 General Hardware Chat 35 24. srpnja 2008 21:12
Želite kupiti PC gaming electrik91 General Hardware Chat 8 15 siječanj 2008 15:59
The $ 500 gaming snast. . . clintondavidn General Hardware Chat 4 11. Ruj 2007 10:43
Gaming CPU xactly CPU, Matične ploče i RAM 7 16. kolovoz 2007 10:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.