kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Gaming fúrótoronyhoz ftw.

Reply

Téma eszközök
Old November 21 2008, 06:53
Csoport tagja

Default Gaming fúrótoronyhoz ftw.

Én vagyok a folyamatban állítani az én-m PC játék végleges specifikációk, mielőtt megvásárol ez csak karácsony után, és arra gondoltam, ha ti is ismeri a legjobb részeit ÉN tudna kap a következő specifikációk:

Quad core 3,0 GHz + 64 bit
8GB DDR2 RAM
+ 250GB merevlemez (500 + előnyben)
Grafikus kártya 512 MB + (ATI előnyben részesíteni, GDDR3 +)
Antec 1200 esetben (Are rajongók is?)
600W PSU

A monitor, egér és billentyűzet már válogatni és saját költségvetése ez kb 800 £ hajlandó push ha van egy elég jó ok! Én már az operációs rendszer sorrendje, a szoftver nem probléma számomra.

Árak, illetve bármely ajánlást is szívesen látjuk, köszönöm a segítséget srácok!

Razer

PS a haverom azt mondta: "Meg kell" so:
Old November 21 2008, 08:11
Donor Group

CPU: tudom ajánlani a Párbaj magos CPU-val, nem pedig egy Quad szerencsejáték, mivel akkor nagyobb teljesítményt egy párbaj, csak javasolni tudom az Intel E8400 vagy az E8500 árának függvényében hol vagy vásárolnak, ha az E8500 ugye Nem sokkal több, mint az E8400, az E8500 megy, különben az E8400 lesz.

RAM: ez attól függ, hogy ha akarnak OC a CPU-t, ha van, megy a 2 garnitúra 2x2GB rúd a PC2-8500 (1066MHz) RAM, ha nem akarta, hogy overclock, megy a PC2-6400 (800MHz) botokat.

HDD: menj a fekete kaviár WD 640GB drive, it's párbaj tál így gyorsabb, mint a legtöbb más meghajtók (amelyeket 3 + Platters)

GFX: Attól függ, milyen állásfoglalás Ön dolgozik?

Ügy: Néhány rajongó is beleszámítjuk, akkor a következőket tartalmazza: a 3 LED-es ventilátor elöl, a nagy LED-es ventilátor a tetején, és a két hátsó LED-es ventilátor, de ha akarod rajongói oldalán panel, akkor meg kell vásárolnia egy seperatly.

PSU: Menj a Corsair 650W, ha nem szeretné, moduláris és szeretné menteni némi pénzt, de ha azt szeretnénk, moduláris tápegység, és nem bánják a kiadásokat külön, menj a 620W egységet.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old November 21 2008, 11:02
Csoport tagja

Hála mate segített egy kicsit. Csak azért keresek négymagos azért van, mert ez lesz a fő számítógép házam, az én-m laptop alig egy fandabbytastic gépet és a régi vacak PC szól saját életének vége. Ennek a számítógépnek, hogy engem 10 év alatt a körülményektől függően, és tudom, négymagos lehetővé teszi, hogy tartsam ugyanazon feldolgozó hosszabb ideig. Nem érdekel az időmérő alatt, It doesnt really fellebbezést nekem mindent, mert én ebben a tekintetben úgy tűnik, hogy rosszul megy haha így azt mondanám, hogy a lassabb RAM több lesz, mint elég.
Annyira, mint ez a játék rig, I dont akar ez a legjobb játék fúrótorony a földeket valaha is láthattunk, így egy moduláris tápegység isnt szükséges, mert az én esetemben oldalon szokás mindig jön le, és bár takarítás Nem aggódom about kábelrendező túl sok. Én is megvizsgálta azokat, amelyek ezen a gépen a Windows 7-én, amikor az kijön, és hiányzik belőle a végleges specifikációk akarok lenni, egészen biztos, hogy fog futni. Ha a kocsi I'm looking at szokás futtatni, akkor azt le tudja naf
Ami a pixel arányt megy Im 1440x900 miután megvizsgálta azokat az asztalon, de nem vagyok egy grafikai furcsaság, és boldogan megy kisebb felbontáson kedvéért néhány extra képkockákat. A monitor kapok egy 16:10 képarányú olyan valami, ami képes megjeleníteni az említett méretek és játszhatunk is a magas több lesz, mint nekem elég =)
Rest of the szemüveg, amihez hozzászóltál úgy tűnik, hogy nagyon világos és nagyon jó választás tehát köszönöm szépen, hogy! Minden egyéb tanácsot, amely Windows-verzió kéne get kedvéért DX10.1 I'm looking at Vista Tudom, de ott 168.753.965 verzióját, és nem vagyok biztos abban, hogy végső soron a legjobb választás?

Köszi a segítséget!

Razer
Old November 21, 2008, 11:45
Moderátor Csoport

Szia.

thingie adott neked egy jó kezdet.

A lényeg az volt, hogy körülbelül egy négymagos helyes. 8-szor 10-ből, akkor jobban jár egy kétmagos.

Alapvetően azért, mert több program is használhatja őket hatékonyan, mint egy négymagos. Nagyon kevés program képes kihasználni a négymagos semmilyen előnyt a dual core. Ugyanakkor egy dual core általában mindig magasabb órajel, így a program képes igénybe venni gyorsabb dual core, mint egy lassabb négymagos.

Ez különösen igaz a játék, és szinte minden pénznyerő automaták jobban járnak a kétmagos.

Az egyetlen alkalommal Azt hiszem, egy négymagos tényleg érdemes használni, ha a dolgok, mint például grafikai szoftver vagy szeretnék futtatni számos virtuális gépek főleg fejlődést.

Azonban, ahogy mondod, ha azt szeretné, időtálló, és nem arról, hogy a nyugtalan játék, akkor talán egy quad az út. Csak te döntheted el, hogy az. Ne is fontolóra venni egy Q6600 bár, de talán a Q8200, amely az újonnan kiadott lenne érdemes egy pillantást. Vagy pedig a Q9300 egy kicsit több pénzt.

A grafika, én azt sugallná, ATI 4850 vagy ATI 4870. 512 MB VRAM rendben lesz az Ön felbontásban.

Jó választás lesz 8 GB-rendszer RAM-mal. Annak van értelme, ha ez ilyen olcsó.

Ami a Vista is érintett, a Home Premium az utat kell megtennünk.

Van egy béta épít a Windows 7 fut a számítógépen pillanatnyilag (de túl bugos, hogy bár valójában használják is), így dúdolt végig szépen a rendszer az én aláírás.

Mondván, hogy az összes, hogyan bang naprakész akarsz menni. Lehet, hogy képes présel ki a Core I7 rendszer, hallom, hogy lehetséges mintegy 800 £ a £ 1K ...

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old November 21 2008, 13:00
Csoport tagja

Ez nem hogy nem vagyok nyugtalan körülbelül játék, én nagyon szeretem, de ha a számítógép nem tudja futtatni azt fogom általában kap ez az én szeretett PS3. A £ 40 - £ 50 a pop bár esetenként igen költséges és vettem észre, PC-játékokat lehet egy pár kiló olcsóbb, amelynek több mint 10 játék, vagy ha lehet, egy újabb játék ingyen lényegében úgy keresem a játékot elsősorban a PC-n ahol ez lehetséges.

A grafikus kártyák ugyanaz is gondoltam, hogy bármi gondot okoznak véletlenül?

8 GB-os teszi a legtöbb 64 bites mint én vagyok, tényleg nem érdekel lesz 2TB, mert mint az idők próbáját, mert veszélyes lehet, ez szokás él az a pont ot TB RAM-minimumok. Azt kell aggódni RAM sebességet és időzítést, és az ilyen?

Már csattant a láncszem-ban Thingie aláírását, és a különbség abban a pillanatban a Core i7-rendszer túl kicsik ahhoz, hogy megfelelően meg akar egyet. Olyan jók, mint lenne, azt hiszem, négymagos lesz elég. Ha az ár megfelelő talán egy jót tenne, de a Quad te azt nagyon jól néz rám. Mint mondtam, hogy nem úgy tervezték, hogy a legjobb játék torony a világon, csak elég jó, hogy kap tisztességes keretek az összes játékkal játszom, és a CS: S abban a pillanatban haha, nem különösebben nehéz játék fuss!

Köszönet részére a értesít mate, majd egy ellenőrzést a rendszer néhány lényeges i7 árcédulát egy rövid ideig. 1!
Old November 21, 2008, 13:21
Moderátor Csoport

Igazán nem probléma a grafikus kártyákat. Csak ne próbáld CrossFire (közülük kettő együtt) a 4.870 abban a pillanatban, mert a driverek nem jók még.

RAM időzítések mind sok a hasonlóság, csak keres valami ilyesmi 8-8-8-12 vagy 8-8-8-15. Én személy szerint, mint OCZ ram, de a Corsair és Crucuial G. Skill GeIL, és nagyon jó is. Go négy 2GB botok nyilvánvalóan.

Lehet talán csábítanak a tuningolás? Tényleg nincsenek meg oldalon, kapsz egy ingyenes teljesítmény-növekedést (lehet elég masszív is), és én ajánlatot végigvezeti azt. Igen, megmondom, hogy pontosan mi a teendő, ha azt akarod, hogy amíg nem kap egy kiváló overclock.

Győződjön meg róla, hogy egy utolsó utáni alkatrész lista mielőtt megveszi így képes futtatni a végleges szemet felettük.

Old November 21, 2008, 13:46
Csoport tagja

Fogja tenni, és én úgy az overclock. Csak egy kicsit óvatosabb felett overclocking egy darab töltöttem közel ezer fontot a lol. A múltkor voltam besétáltál Így végül besétál egy PC bolt és elrendelő Intel P4 .. didnt megy jól haha.

Nem biztos benne, ha részét fogják véglegesíteni, I'm megrendelés Január bár így valószínűleg körülbelül január 1 Én is nagyon bit leszek, de rendelés Teszek egy modell listából amint végeztem az egyetemen dolgozik haha = P
Old November 22, 2008, 04:35
Donor Group

Akkor csak megemlíteni, mert a grafikus kártyát, abban az állásfoglalásban az 4.870 hatalmas túlzásnak, megy a 4850, ÉN fuss egy 3.850 egy 1280x1024 monitort Supreme Commander a másodlagos monitor ugyanazon a res az asztalon, és kapok 10 + fps-e (ez játszható, csak) minden beállítást max.

Overclocking jól érdemes csinálni, és infact, megvettem az alkatrészeket az aktuális build pontosan ezért szerettem volna valami olcsó, de jó teljesítményt, és kapok körülbelül ugyanazon a CPU teljesítményt nyújt, mint a testvérem, akinek van egy E7200 (amely hozzávetőlegesen 3 -4 szer az ár, amikor megvettem az enyém)

Ami a Core i7, nem vagyok benne biztos, hogy lehetséges-hoz kap egy teljes build for £ 800, az új alkatrészek jött ki kellett menni egy tétele magamnak egy Core i7 kiépítése (csak a web kosarak sajnos ), És én nem hülye, hogy a legtöbbet nagyon tömény, vagy ilyesmi, és az épít nekem kerülni mint 1.600 £. Ha ön kap a legolcsóbb Core i7 alkatrészek, ön tudna talán kap egy CPU, alaplap és a RAM kb £ 800, de nem fog HDD-ügyben, PSU, stb, hogy az ár, és te biztosan nem kap egy jó GFX kártya az árat. Bocs, ha ez a tört egy buborék, vagy ilyesmi, de attól tartok, igaz, a cucc az egész csak insanly drága, mert ez a jelenlegi legjobb a piacon.
Old November 22, 2008, 05:36
Moderátor Csoport

Nos, ha kizárja a HÉA-, meg tudod csinálni egy teljes build for £ 800:)

Igaz, jön-val egy nagy, de azt mondtam, hogy az eredeti post.

Ami a grafikus kártya, talán túlzásnak 4.870 van a felbontás, de ha a pénzt, és figyelembe véve azt mondta, szeretne egy igazán időtálló építeni, helyettesíti a monitor stb Azt hiszem, ez egy jó biztosítás.

De aztán megint te, még mindig csak kap egy 4.850 egy későbbi időpontban, ha a jobb alaplap.

Old November 22, 2008, 10:53
Csoport tagja

El kell ismernem, hogy a Core I7 épít csábító lenne, ha én a készpénz, de biztosan tudnék valamit hozzávetőlegesen azonos hatáskörrel és nem lehet költeni £ 150 a RAM! még mindig jó build van!

Tudom, hogy a feldolgozók ritkán szokni 100%-a maximális lehetséges, mivel ezek általában leragadt RAM és HDD sebesség (rövid, 3D-s tervező szoftverek) azért kétlem, a Core I7 rendszer adna nekem egy nagy haszon?

A rendszer konfigurálható úgy nézett ki mint én: (Im biztos valami baj van az út ..)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség: Gaming Rig? Költségvetés Gaming fúrótoronyhoz im getting a 900 $ crazydan20 Általános fémáru Chat 9 3. március 2009 19:36
PC Gaming Sc0ttY07 Általános fémáru Chat 35 24. július 2008 21:12
Want to buy a PC Gaming electrik91 Általános fémáru Chat 8 15. január 2008 15:59
A $ 500 Gaming Rig. . . clintondavidn Általános fémáru Chat 4 11 Sep 2007 10:43
Gaming cpu xactly Processzorok, alaplapok és RAM 7 16. augusztus 2007 10:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.