![]() |
|
| |||
| |||
| אני בתהליך של קביעת התצורה של המחשב המשחקים של המפרט הסופי שלי לפני שאני לרכוש אותו רק אחרי חג המולד היה תוהה אם אתם לא יודעים את החלקים הטובים ביותר אני יכול להשיג עם המשקפיים הבאות: 3.0GHz ליבות + 64 סיביות 8GB RAM DDR2 250GB + כונן קשיח (500 + מועדפת) כרטיס גרפי 512Mb + (ATI המועדפת, GDDR3 +) במקרה Antec 1200 (אוהדי כלולים??) 600W PSU את המסך, מקלדת ועכבר ממוינות כבר התקציב שלי זה בערך 800 £ מוכן לדחוף אם יש סיבה מספיק טובה! יש לי כבר מערכת ההפעלה מיון, התוכנה היא לא בעיה בשבילי. ![]() כל המחירים או המלצות יתקבלו בברכה, תודה על העזרה חבר 'ה! Razer נ.ב. חבר שלי אמר "אתה חייב" כך: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעבד: אני ממליץ Duel Core CPU ולא Quad למשחקים, כפי תהיה לך ביצועים טובים יותר מ קרב, הייתי ממליץ על אינטל E8400, או E8500 תלוי איפה אתה מחירי הרכישה מן, אם ISN E8500 לא הרבה יותר מאשר E8400, ללכת על E8500, E8400 אחרת תהיה בסדר.
זיכרון RAM: זה תלוי אם הרצון שלך OC המעבד שלך, אם אתה, ללכת על 2 קבוצות של מקלות 2x2GB ב PC2-8500 (1066MHz) זיכרון RAM, אם לא הרצון שלך overclock, ללכת PC2-6400 (800MHz) מקלות. HDD: ללכת על קוויאר שחור WD 640GB כונן, זה קרב טס כל כך מהיר יותר בכוננים אחרים ביותר (שהם 3 + מגשים) GFX: זה תלוי, מה רזולוציה אתה עובד בבית? מקרה: כמה אוהדים כלולים, זה כולל: האוהדים 3 LED בחזית, המאוורר LED גדול בראש, ואת שני המאוורר האחורי LED, אולם אם אתה רוצה מאוורר בפאנל הצד, תצטרך לרכוש אחד seperatly. PSU: המשך של Corsair 650W אם אתה לא רוצה מודולרית רוצה לחסוך קצת מזומנים, אולם אם אתה רוצה PSU מודולרי, ולא אכפת ההוצאה הנוספת, ללכת על היחידה 620W. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| תודה חבר עזר לא מעט. הסיבה היחידה שאני מחפש ליבות היא כי זה יהיה המחשב המרכזי בבית שלי, את המחשב הנייד שלי לא בדיוק מכונת fandabbytastic ואת המחשב הישן שלי הוא על גרוע בסוף lifes שלה. במחשב זה, לראות אותי דרך כ -10 שנים או בהתאם לנסיבות כך ואני יודע ליבות יאפשר לי לשמור את המעבד אותו לתקופה ארוכה של זמן. אני לא מעוניין מעל Clocking, זה באמת doesn't לפנות אותי מאז כל דבר שאני עושה במובן הזה נראה רע haha ללכת כל כך הייתי אומר את ה-RAM יהיה איטי יותר ממספיק. ככל שמדובר לבוש המשחקים, אני לא רוצה שזה יהיה הכי טוב את הכרכרה המשחקים אדמות מעודי, כך האין PSU הצורך מודולרית מאז בצד של הרגל במקרה שלי אי פעם מהבר מנקה אותו אני לא מודאג על ניהול כבלים יותר מדי. אני גם מסתכל לתוך המכונה הזאת שיש ב-Windows 7, כאשר זה יוצא חסר כל המפרט הסופי אני רוצה להיות בטוח שזה יפעיל אותו. אם את הכרכרה אני מסתכל כדרכו להפעיל את זה אז זה יכול naf את ככל יחס פיקסל ללכת Im מבט לתוך לאחר 1440x900 על שולחן העבודה אבל אני לא משוגע על גרפיקה יהיה בשמחה ללכת החלטות התחתון למען כמה פריימים נוספים. לצג שאני מקבל היא 16:10 וביחס כך משהו שיכולות להציג באותם המימדים לשחק במשחקים על כ יהיה גבוה יותר מספיק לי =) שאר המפרט פרסמת נראה די ברור מאוד טוב בחירות כל כך תודה רבה לך על זה! כל עצה על איזו גירסה של Windows אני צריך לקבל, למען DX10.1 אני מסתכל על Vista אבל אני יודע Theres 168753965 הגרסאות אני לא בטוח אם בסופו של דבר היא הבחירה הטובה ביותר? תודה על העזרה! Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום לך. thingie נתן לך התחלה טובה. הנקודה שהוא עושה על ליבה מרובעת נכונה. 8 פעמים מתוך 10, אתה יותר טוב עם ליבה כפולה. בעיקרון כי תוכניות יותר יכול להשתמש בהם בצורה יעילה יותר מאשר ליבה מרובעת. תוכניות מעטים יכולים utilise ליבות יתרון כלשהו על ליבה כפולה. עם זאת, ליבה כפולה בדרך כלל יש מהירות שעון גבוהה יותר, כך שהתוכנית יכולה להשתמש יותר של ליבת מהר יותר מאשר כפול ליבות איטי. זה נכון במיוחד עבור המשחקים, וכמעט כל המשחקים הם מכונות עדיף עם ליבה כפולה. הפעמים היחידות אני חושב ליבות באמת כדאי הוא כאשר אתה משתמש דברים כמו גרפיקה או תוכנות עיבוד כמו להפעיל מכונות וירטואליות רבות על התפתחות בעיקר. עם זאת, כפי שאתה אומר, אם אתה רוצה הוכחה בעתיד כי הם לא טרחו על משחקים, אז אולי Quad היא הדרך ללכת. רק אתה יכול להחליט את זה. פשוט לא אפילו לשקול אף Q6600, אבל אולי Q8200, אשר שוחרר זה עתה, יהיה שווה לראות. או לחילופין Q9300 כסף קצת יותר. עבור גרפיקה, הייתי מציע ATI 4850 או ATI 4870. 512MB של VRAM יהיה בסדר ברזולוציה שלך. בחירה טובה הולך עם 8GB של זיכרון מערכת. זה נשמע הגיוני כאשר הוא כל כך זול. ככל Vista היא מודאגת, Home Premium היא הדרך ללכת. יש לי לבנות בטא של Windows 7 במחשב שלי כרגע (גם הכרכרה שלה כדי להשתמש בפועל אף) והוא מהמהם את הלחן יפה על המערכת בחתימה שלי. כל זה אומר, איך לדפוק עד תאריך אתה רוצה ללכת. ייתכן שתוכל לסחוט Core I7 המערכת, אני שומע את זה אפשרי סביב 800 £ ל 1K פאונד ...
|
| |||
| |||
| זה לא שאני לא טרחו על המשחקים, אני ממש אוהב את זה אבל אם המחשב שלי לא יכול להריץ אותו אני מקבל את זה בדרך כלל ב-PS3 ביוקר האהובה שלי. ליש"ט 40 - £ 50 פופ למרות שזה יכול להיות די יקר, שמתי לב משחקי מחשב יכולים להיות כמה קילוגרמים זול אשר מעל 10 משחקים או משהו כזה יכולה להיות עוד משחק בחינם אז בעצם אני מחפש בעיקר משחקים במחשב במידת האפשר. כרטיסים גרפיים הם אלה באותו שחשבתי, דבר שגורם לבעיות במקרה? 8GB יהיה להפיק את המרב 64 סיביות כפי שאני באמת לא עניין הולך 2TB כי כהוכחה בעתיד ככל שיהיה, הוא רגיל לחיות בשטחים נקודת מינימום של זיכרון RAM TB. אני צריך להיות מודאג מהירות זיכרון RAM ו תזמוני ו כזה? אני כבר לחצת על הקישור בחתימה Thingie של ההבדלים כרגע למערכת Core i7 קטנים מדי בשבילי רוצה אחד כמו שצריך. יפה כמו שזה יהיה אני חושב ליבות יהיה די והותר. אם המחיר הוא נכון שאולי יש לי לבדוק את זה אבל quads שהצעת נראה די טוב לי. כפי שאמרתי, לא שלה תוכנן להיות את הכרכרה המשחקים הטובים ביותר בעולם, רק מספיק טוב כדי לקבל מסגרות הגון על כל המשחקים שאני משחק זה CS: S ב haha את הרגע, לא משחק קשה במיוחד לרוץ! תודה על בן הזוג מידע, יהיה לבדוק כמה Core i7 תגי מחיר המערכת תוך זמן קצר. 1! |
|
| |||
| |||
| לא באמת בעיות עם כרטיס המסך. פשוט לא לנסות צולבת (שניהם יחד) עם 4870 כרגע כמו מנהלי ההתקן לא טוב עדיין. תזמוני זיכרון RAM של כל הרבה דמיון, רק לחפש משהו כמו 8-8-8-12 או 8-8-8-15. אישית אני אוהב RAM OCZ, אבל זכרונות Crucuial ו G. Skill ו GEIL טובים מאוד גם כן. ללכת על ארבע מקלות 2GB ברור. אולי אני יכול לפתות אותך לתוך overclocking? יש באמת לא הצדדים למטה, אתה מקבל שיפור בביצועים חינם (יכול להיות די מסיבית אחד), ואני מציע לך ללכת דרך זה. כן, אני אגיד לך בדיוק מה לעשות אם אתה רוצה שאני עד אתה מקבל overclock מעולה. הקפד לכתוב רשימה חלקים הסופי לפני שאתה קונה כדי שנוכל להפעיל אותם מעל העין הסופי.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אעשה ואני אשקול overclock. רק קצת זהיר מעל Overclocking חתיכת ביליתי ליד אלף פאונד על lol. בפעם האחרונה שהייתי חצה זה נגמר אני הולך לחנות PC ו-P4 להורות על אינטל .. didn't ללכת גם haha. לא בטוח כאשר חלקים תהיה סופית, אני מזמין בינואר אם כך כנראה סביב 1 ינואר אני אצטרך את הקטעים אני אהיה מאוד מזמין אבל אני אשים רשימה תדמית ברגע שאני עושה עם עבודה במכללה = P haha |
|
| |||
| |||
| אני רק מזכיר, עבור כרטיס גרפיקה, ברזולוציה של זה, 4870 הוא מוגזם ענק, ללכת על 4850, אני מפעיל 3850 על צג 1280x1024 על המפקד העליון עם צג משני ב Res אותו על שולחן העבודה, ו אני מקבל 10 + fps (זה לשחק, רק) עם כל הגדרה על מקסימום. Overclocking שווה עושה, infact, קניתי את הרכיבים בשביל לבנות עבור הנוכחי שלי בדיוק מסיבה זו, אני רוצה משהו זול אבל הביצועים טובים, ואני מקבל על ביצועי מעבד אותו יותר אח שלי יש E7200 (שעלה על 3 -4 פעמים את המחיר כאשר קניתי את שלי) באשר Core i7, אני לא כל כך בטוח שזה אפשרי להגיע מלא לבנות תמורת 800, כאשר הרכיבים החדשים יצא לי ללכת בבית להכין לעצמי Core i7 לבנות (רק בסלים אינטרנט לצערי ) ואני לא להשתטות, מקבל את החומר הכי חזק או משהו, ואת העלות לי לבנות מעל 1600 £. אם אתה מקבל את הזול Core i7 רכיבים, אתה בטח יכול לקבל מעבד, לוח אם, זיכרון RAM ו בערך 800 £, אבל אתה לא תקבל HDD, מקרה, PSU וכו 'במחיר הזה, אתה בהחלט לא תקבל טוב GFX כרטיס עם מחיר זה. מצטער אם זה נשבר בועה או משהו, אבל אני חושש שזה נכון, את החומר הוא כל insanly יקר רק כי זה הכי טוב בשוק הנוכחי. |
|
| |||
| |||
| ובכן אם לא תכלול מע"מ, אתה יכול לעשות מלא לבנות תמורת 800:) אמנם עם מע"מ מגיע גדול, אבל אני לא אומר כי העברת המקורי שלי. לגבי כרטיס גרפיקה, אולי 4870 הוא מוגזם עבור ההחלטה, אבל אם יש לך את הכסף בהתחשב בעובדה שהוא אמר שהוא רוצה הוכחה באמת לבנות בעתיד, עשוי להחליף את צג וכו 'אני חושב שזה הוא ביטוח טוב. אבל אז שוב אתה תמיד יכול פשוט לקבל עוד 4850 במועד מאוחר יותר אם יש לך את לוח האם נכון.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אני חייב להודות Core i7 לבנות יהיה מפתה אם היה לי את הכסף אבל בטוח אני יכול להשיג משהו עם כוח בערך זהה ולא צריך לבזבז על £ 150 זיכרון RAM! עדיין טוב לבנות שם!אני יודע כי המעבדים להתרגל כמעט 100% של הפוטנציאל המירבי שלהם מאז הם נתקע בדרך כלל על ידי זיכרון RAM ו מהירויות HDD (קצר של התוכנה 3D Design) אז אני ספק מערכת Core I7 היה נותן לי היתרון הגדול? המערכת מוגדרת אני נראה כמו: (Im בטוח משהו לא בסדר כאן דרך אגב ..) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה: משחקים חבל? תקציב המשחקים חבל IM מקבל עבור $ 900 | crazydan20 | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 3rd מרץ 2009 19:36 |
| משחקים למחשב | Sc0ttY07 | כללי חומרה צ 'אט | 35 | 24 יולי 2008 21:12 |
| רוצה לקנות משחק מחשב | electrik91 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | ה -15 בחודש ינואר 2008 15:59 |
| The $ 500 Gaming מעטה. . . | clintondavidn | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 11th ספטמבר 2007 10:43 |
| משחקים CPU | xactly | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 16th אוגוסט 2007 10:33 |
| שרשרת כלים | |
| |