mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Žaidimų įrangos ftw.

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 21, 2008, 06:53
Narys

Default Žaidimų įrangos ftw.

I'm in konfigūravimo savo žaidimų kompiuterio galutinė specifikacijų, kol aš ją pirkti iš karto po Kalėdų, ir buvo įdomu, jei jums vaikinai taip žino geriausiai jų galėčiau gauti su šių specifikacijų procesas:

Quad Core 3.0GHz + 64 bitų
8GB DDR2 RAM
+ 250 GB kietasis diskas (500 + pirmenybė)
Grafika kortelė 512Mb + (ATI Pageidautina, GDDR3 +)
Antec 1200 (are fans įtraukti?)
600W PSU

Monitorius, pelė ir klaviatūra jau yra rūšiuojamos ir savo biudžetą, tai apie 800 £ nori stumti, jei yra pakankamai gera priežastis! Aš jau turiu OS rūšiuojami, programinė įranga yra ne man klausimas.

Visos kainos ar rekomendacijas are welcome, Thanks for the help guys!

Razer

PS Mano padėjėjas sakė: "Jūs turite" taip:
Old Lapkritis 21, 2008, 08:11
Donorų grupės

CPU: norėčiau rekomenduoti duel core procesoriaus, o ne žaidimų Quad, nes jūs turite geresnių rezultatų iš dvikova, aš norėčiau rekomenduoti Intel E8400 arba E8500, priklausomai nuo kainos, jei perkate iš jo, jei E8500 ar ne "t daugiau negu E8400, eiti E8500, E8400 kitaip bus bauda.

RAM: tai priklauso nuo jūsų, jei nori OC savo CPU, jei yra, eik į 2 grupes 2x2GB lazdos ne PC2-8500 (1066MHz) RAM, jei jūsų nenori overclock, eiti PC2-6400 (800MHz) lazdos.

HDD: eiti WD Caviar Black 640GB diską, tai dvikova patiekalas taip yra greičiau, nei daugelis kitų diskų (kurie 3 + plokštelės)

Grafika: Tai priklauso nuo to, kokia rezoliucija dirbate ne?

Byla: Kai kurie gerbėjai yra įtraukta, ji apima: 3 LED fans at the front, didelis LED fan viršuje, ir du galiniai LED gerbėjas, tačiau jei norite, kad dėl šoninių panelių ventiliatorius, jums teks įsigyti vieną seperatly.

PSU: Corsair 650W Peršokti jei nenorite, modulinės ir nori sutaupyti šiek tiek pinigų, tačiau, jei norite Modular PSU, o ne tai, papildomų išlaidų, eiti 620W vienetas.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 21, 2008, 11:02
Narys

Thanks mate padėjo nemažai. Vienintelė priežastis, I'm looking for quad core yra todėl, kad tai bus pagrindinis kompiuteris mano namas, mano nešiojamas vargu fandabbytastic mašina ir mano senas prastas kompiuteris apie savo natur pabaigos. Šis kompiuteris turi rodyti mane per maždaug 10 metų, priklausomai nuo aplinkybių, ir aš žinau, Quad Core leis man išlaikyti tą patį procesorių, ilgesniam laikotarpiui. Aš nesu suinteresuotas nei Clocking, It doesnt really kreiptis į mane, nes viskas man šiuo atžvilgiu atrodo, kad eiti blogai haha taip Norėčiau pasakyti lėčiau RAM bus daugiau nei pakankamai.
Kiek tai žaidimų platformą, I dont wanna kad jis būtų geriausias žaidimų platformą žemių kada nors matė, kad Modular PSU forget būtinas, nes mano atveju papratimas pusė kada nors ateis prie baro valymo, ir aš nesu susirūpinęs apie Cable Management pernelyg daug. Aš taip pat ieško atsižvelgdamas į šiame kompiuteryje su Windows 7, kai ši išeina ir nėra jokių galutinių specifikacijų Noriu būti visiškai tikras, kad bus paleisti. Jei įlaidai Aš ieškau ne įprotis jį paleisti tada jis gali NBS off
Kiek taškų santykis pereiti im looking į ant darbastalio 1440x900, turintys bet aš ne grafika narkomanas ir laimingai pereiti prie žemesnės rezoliucijos dėl kai kurių papildomų kadrų labui. Stebėti, gaunu yra 16:10 aspect ratio, kad kažkas, kas gali rodyti šių matmenų ir žaisti žaidimus apie aukštą bus daugiau nei pakankamai man =)
Poilsio Specifikacijos zamieściłeś atrodo gana aiškus ir labai geras pasirinkimas, kad mes dėkojame Jums už tai! Bet kokie kiti patarimai dėl kurios "Windows" versiją turėčiau gauti, nes iš DX10.1 vardan Aš ieškau ne Vista, aš žinau, bet Theres 168.753.965 versijas ir aš nesu tikras, ar galutiniam yra geriausias pasirinkimas?

Ačiū už pagalbą!

Razer
Old Lapkritis 21, 2008, 11:45
Moderatorius Grupė

Hi there.

thingie davė jums gera pradžia.

Tada jis buvo padaryti apie quad core yra teisinga. 8 kartus iš 10, tu geriau su Dual Core.

Iš esmės, nes daugiau programų, gali juos naudoti veiksmingiau nei Quad Core. Labai mažai programų gali išnaudoti Quad Core į kokį nors pranašumą dual core. Tačiau, Dual Core paprastai turi didesnį taktinį dažnį, kad programa galima labiau išnaudoti Dual Core greičiau nei lėčiau Quad Core.

Tai ypač pasakytina apie žaidimus, ir beveik visi lošimo automatai yra geriau su dual core.

Tik laikas manau Quad Core yra tikrai verta, o tai, kai jūs naudojate tokius dalykus kaip grafika lydymo įrangos arba kaip paleisti daug virtualių mašinų daugiausia plėtra.

Tačiau, kaip jūs sakote, jei norite ateityje įrodymas, o ne kad fussed apie žaidimus, tada gal quad yra kelias. Tik jūs galite nuspręsti, kad. Tiesiog net ne mano Q6600 nors, bet gal Q8200, kuris yra naujai išleidžiami, būtų verta žiūrėti. Arba alternatyviai už šiek tiek daugiau pinigų Q9300.

Dėl grafikos, siūlyčiau ATI 4.850 arba ATI 4.870. 512MB VRAM bus baudos jūsų rezoliucijos.

Geras pasirinkimas vyksta su 8GB RAM. Tai turi prasmę, kai ji tokia pigi.

Kiek tai susiję Vista, Home Premium yra kelias.

Turiu beta versija "Windows 7 rodyti mano kompiuteryje tuo metu (jos per daug buggy, kad iš tikrųjų naudoti nors), ir tai dūzgiantis kartu gražiai sistema mano parašą.

Sakydamas, kad visi, kaip sprogimo naujausią jūs norite eiti. Jums gali būti suteikta galimybė išstumti Core I7 sistema, girdžiu tai įmanoma maždaug £ 800 iki £ 1K ...

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Lapkritis 21, 2008, 13:00
Narys

It's not that I'm not fussed apie žaidimus, aš labai patinka, bet jei mano kompiuteris negali paleisti jį aš dažniausiai Get it on my najmilsi PS3. £ 40 - £ 50 pop, nors ji gali būti labai brangus ir aš pastebėjau, kompiuterinius žaidimus, gali būti kelių svarų pigesnis, kuri daugiau nei 10 žaidimų, arba tai gali būti kita nemokamai esmės todėl aš ieškau žaidimų, visų pirma dėl PC žaidimas jei įmanoma.

Vaizdo plokštės yra tokia pati turėjau galvoje, kad kas nors kelia problemas, bet šansas?

8GB taps 64 bitų, kaip daugumoje aš tikrai nėra suinteresuoti ketinate 2TB, nes, kaip ateityje įrodymas, nes gali būti, kad įprotis gyventi ot TB RAM minimum tašką. Turėčiau būti nerimauja RAM greitis ir laikus ir toks?

Aš spustelėjo į Thingie parašo nuorodą ir tuo metu skirtumai Core i7 sistema yra per maža, man tinkamai noriu vieną. Kaip gražus kaip jis bus manau quad core bus visiškai pakanka. Jei kaina yra teisinga aš galėjo į ją pažvelgti, bet Quads jums siūloma ieškoti good man. Kaip aš sakau, kad jos nėra skirtos geriausias žaidimų platformą į pasaulį, tik pakankamai gera gauti padorų kadrų visus žaidimus aš galiu žaisti ir tai CS: S metu haha, ne itin sunku žaidimas paleisti!

Thanks for the info padėjėjas turės dėl kai kurių pagrindinių i7 sistemos kaina žymeles trumpą laiką patikrinti. 1!
Old Lapkritis 21, 2008, 13:21
Moderatorius Grupė

Ne tikrai su grafika kortelės problemų. Just don't try CrossFire (du iš jų kartu) su tuo momentu, 4.870 kaip vairuotojai nėra gera dar.

RAM laikus visa tai yra daug panašumų, tiesiog ieškoti kažko panašaus 8-8-8-12 arba 8-8-8-15. Asmeniškai man patinka OCZ RAM, Corsair, bet ir Crucuial G. Skill ir GEIL yra labai gerai, kaip gerai. Grįžti į keturias 2GB lazdos akivaizdžiai.

Ar aš gal vilioti jus į įsijungimas? Ar tikrai nėra nustatytas pusių, gausite nemokama efektyvumą didinti (gali būti gana masinis vienas), ir aš pasiūlyti jums eiti per jį. Yep, aš jums pasakys, ką daryti, jei norite, kad aš, kol jūs gausite puikų overclock.

Įsitikinkite, kad po galutinio dalių sąrašą prieš pirkdami, kad galėtume skaičiuoti galutinis akis virš jų.

Old Lapkritis 21, 2008, 13:46
Narys

Ar tai ir aš apsvarstyti overclock. Tiesiog šiek tiek atsargus per įsijungimas gabalas Aš praleido beveik tūkstantis Kažkas apie Lol. Paskutinį kartą man buvo pirmas per ją aš pasibaigusių pėsčiomis į kompiuterių parduotuvę ir užsakymas Intel P4 .. didnt pasisekti haha.

Nežinote, kai jų bus baigtas, aš pirkimą sausio, nors tai turbūt apie 1 sausis I'll have labai bitų I'll be užsakymo, bet aš įdėti Improvizuoto sąrašą greičiau kaip Atlikau su Kolegijos darbo cha = P
Old Lapkritis 22, 2008, 04:35
Donorų grupės

Aš tik paminėti, kad vaizdo plokštė, į šią rezoliuciją, 4.870 yra didžiulis Overkill, eikite už 4.850, aš skaičiuoti nuo 3.850 1280x1024 stebėti Supreme Commander su vidurinio stebėti tuo pačiu res ant darbastalio, ir man 10 + fps (tai galima žaisti, tik), kurių kiekvienas max nustatymas.

Overclocking yra verta daryti, o tiesų, aš nusipirkau komponentus mano dabartinis sukurtas būtent dėl šios priežasties, aš norėjau ką nors pigaus bet geri, o man apie tą patį procesoriaus našumą, nei mano brolis, kuris E7200 (kuris kainuotų apie 3 -4 kartus kainą, kai pirkau mano)

Kaip Core i7, aš nesu tikras, kad įmanoma gauti visą pastatyti už 800 £, kai naujus komponentus išėjo man teko pereiti prie priėmimo pats core i7 statyti (tik deja internete krepšiai ) Ir buvau nėra kvailas, vis galingiausias medžiagos arba nieko, ir pastatyti man kainavo daugiau nei £ 1600. Jeigu jums pigiausias Core i7 komponentai, jūs tikriausiai gausite procesoriaus, pagrindinės plokštės ir atminties apie £ 800, bet jūs norite gauti HDD Case, PSU ir tt tai kaina, ir jūs tikrai negausite geros GFX kortelės su kaina. Atsiprašome, jei tai neveikia burbulas ar kas, bet aš bijau, tai tiesa, visos medžiagos yra tik insanly brangus, nes jis šiuo metu geriausia rinkoje.
Old Lapkritis 22, 2008, 05:36
Moderatorius Grupė

Na, jei jūs be PVM, tai galite padaryti visiškai pastatyti už £ 800:)

Žinoma su PVM kalbama Grand, bet aš pasakyti, kad mano original post.

Kalbant apie grafikos plokštę, o gal yra 4.870 Overkill už rezoliuciją, bet, jei turite pinigų ir svarsto jis pasakė, kad jis nori tikrai ateityje įrodymas sukurti, gali pakeisti monitoriaus ir tt Manau, tai gera draudimas.

Bet tada vėl galima visada tik dar vienas 4.850 vėliau, jei turite teisę plokštę.

Old Lapkritis 22, 2008, 10:53
Narys

Turiu pripažinti, kad pagrindiniai I7 statyti būtų patraukliau, jei būtų pinigų, bet tikrai galėčiau gauti ką nors su maždaug tokios pat galios ir neturi išleisti £ 150 su RAM! dar gerai pastatyti čia!

Žinau, kad perdirbėjai retai pripranta prie 100% visų jų didžiausias galimybes, nes jie Ugrzęźnięty paprastai RAM ir HDD greitis (trumpas 3D projektavimo programinės įrangos), todėl aš abejoju Core I7 sistema davė man daug naudos?

System i sukonfigūruotas atrodė: (Im tikrai kažkas yra negerai čia taip ..)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pagalba: Gaming Rig? Biudžetas žaidimų įlaidai im gauti už 900 $ crazydan20 General Hardware Chat 9 3 kovas 2009 19:36
GeForce Sc0ttY07 General Hardware Chat 35 24 liepa 2008 21:12
Norite nusipirkti žaidimus PC electrik91 General Hardware Chat 8 15 sausis 2008 15:59
$ 500 Gaming Rig. . . clintondavidn General Hardware Chat 4 11 rugsėjis 2007 10:43
Žaidimų CPU xactly CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 7 Rugpjūtis 16, 2007 10:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.