mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Spēļu platformu FTW.

Reply

Thread Tools
Old Novembris 21, 2008, 06:53
Loceklis

Default Spēļu platformu FTW.

Es esmu procesā konfigurēt mana spēļu PC's final specs pirms es iegādājieties to tikai pēc Ziemassvētkiem un bija jautājums, ja jūs puiši zinātu vislabāk daļas es varētu saņemt ar šādiem specs:

Quad Core 3.0GHz + 64 bit
8GB DDR2 ram
250GB + cietā diska (500 + vēlamā)
Graphics Card 512MB + (ATI vēlējusies GDDR3 +)
Antec 1.200 gadījumā (Vai fani iekļauts??)
600W PSU

Monitoru, peli un klaviatūru, kuras jau ir sašķiroti un manu budžetu tas ir par 800 £ vēlas virzīt, ja ir pietiekami labs iemesls! Man jau ir OS šķirošanas, programmatūra nav jautājums par mani.

Jebkurš cenu vai ieteikumi ir apsveicami, paldies par palīdzību guys!

Razer

PS Mana mate teica: "Tev" so:
Old Novembris 21, 2008, 08:11
Donors Group

CPU: Es ieteiktu Duel kodols CPU nevis Quad spēļu, jo jums būs labāku sniegumu no duelis, es ieteiktu Intel E8400 vai E8500 atkarībā no cenas, ja jūs iegādājaties no ja E8500 isn 't daudz vairāk nekā E8400, iet par E8500, citādi E8400 būs labi.

RAM: tas atkarīgs no tā, vai jūsu vēlas OC savam CPU, ja esat grūtniece, iet 2 komplekti 2x2GB sticks at PC2-8500 (1066MHz) RAM, ja jūsu nevis vēlas OVERCLOCK, iet PC2-6400 (800MHz) kartes.

HDD: iet par DD kaviāra melnā 640GB disku, tas ir duelis plate tā ir ātrāk nekā lielākajā daļā citu disku (kas ir 3 + šķīvji)

GFX: Tas ir atkarīgs, kādi rezolūcija jums strādā?

Gadījums: Daži fani ir iekļauts, tas ir: 3 LED fani ir priekšā, liels LED ventilators augšu, un divi pakaļējie LED fan, tomēr, ja jūs vēlaties ventilatoru sānu paneļa, jums nāksies iegādāties kādu seperatly.

PSU: Izvēlieties 650W Corsair ja nevēlaties, moduļu un gribat ietaupīt naudu, tomēr, ja jūs vēlaties modulāra PSU, un nav prāta izdevumu papildu, iet 620W vienību.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Novembris 21, 2008, 11:02
Loceklis

Thanks mate ir palīdzējis diezgan mazliet. Vienīgais iemesls, I'm looking for quad galvenais ir tādēļ, ka tas būs galvenais datoru mana māja, mana klēpjdatora tikko fandabbytastic mašīnu un mans vecais apaļīgs PC ir apmēram tā lifes beigām. Šis dators ir redzēt mani caur apmēram 10 gadu laikā, atkarībā no apstākļiem un es zinu, QUAD CORE ļaus man saglabāt pašu procesoru uz ilgāku laiku. Es neesmu interesē vairāk nekā clocking, It doesn't tiešām aicinu mani, jo viss man šajā sakarā, šķiet, iet slikti haha tāpēc es teiktu lēnāku RAM būs vairāk nekā pietiekami.
Cik tas ir spēļu platformu, I dont gribu, ka tas ir labākais spēļu platformas nolaižas kādreiz redzējuši, tik modulāra PSU isn't vajadzīgs, jo puse manu lietu paradis arvien iztrūkt bārs tīrīšana, un es neesmu noraizējies par Cable Management pārāk daudz. Es esmu arī meklēja, kam šī datora par Windows 7, kad tā nāk, un trūkst jebkādu galīgo specs es vēlos būt pilnīgi pārliecināts, ka turpināsies to. Ja platformu I'm looking at paradis darboties tā, tad tā var naf off
Ciktāl pikseļu attiecības iet Im izskata, ņemot 1440x900 uz darbvirsmu, bet es neesmu grafikas ķēms, un būs laimīgi doties uz zemākas rezolūcijas dēļ dažu papildu rāmjiem. Uzraudzīt es saņemu ir 16:10, lai kaut kas tāds var attēlot ar šīm dimensijām un spēlēt spēles par lielu būs vairāk nekā pietiekami, lai man =)
Pārējā specs esat izlicis, šķiet, ir diezgan skaidrs un ļoti labas izvēles iespējas, liels paldies par to! Jebkādu citu padomu, kad Windows versija, man vajadzētu saņemt, lai labad DX10.1 I'm looking at Vista es zinu, bet theres 168.753.965 versijas un es neesmu pārliecināts, ja galvenais ir labākā izvēle?

Paldies par palīdzību!

Razer
Old Novembris 21, 2008, 11:45
Moderator Group

Hi there.

thingie ir devis jums labs sākums.

Tad viņš bija pieņemšanā par quad pamatā ir pareizs. 8 reizes no 10, jūs labāk ar Dual Core.

Būtībā, jo vairāk programmu var tos izmantot efektīvāk nekā quad kodols. Ļoti maz programmas var izmantot quad kodols ir kāda priekšrocība pār Dual Core. Tomēr, Dual Core parasti ir lielāks clock speed, lai programma varētu vairāk izmantot ātrāku divkodolu par lēnāku quad kodols.

Tas jo īpaši attiecas uz spēles, un gandrīz visi spēļu automāti ir labāk ar Dual Core.

Tikai reizes es domāju, quad kodols ir tiešām vērts, bet ir, kad lietojat lietām, piemēram, grafikas padara programmatūru vai vēlaties palaist daudzas virtuālās mašīnas uz galvenokārt attīstību.

Tomēr, kā jūs sakāt, ja vēlaties nākotnē pierādījumu un nav tik fussed par spēles, tad varbūt quad ir ceļš. Tikai jūs varat izlemt, ka. Vienkārši nav pat uzskata, Q6600 gan, bet varbūt Q8200, kas ir tikko atbrīvota, būtu vērts apskatīt. Vai arī Q9300, lai mazliet vairāk naudas.

Par grafikas, es ieteiktu ATI 4.850 vai ATI 4.870. 512MB VRAM būs naudas sodu Jūsu izšķirtspēju.

Laba izvēle notiek ar 8GB sistēmas RAM. Tas ir jēga, ja tas ir tik lēti.

Ciktāl tas Vista ir bažas, Home Premium ir ceļš.

Man ir beta izveidot Windows 7 darboties ar manu datoru moments (tās ir pārāk buggy faktiski izmantot gan), un tas ir kolibri pa labi uz sistēmu mans paraksts.

Sakot, viss, kas, kā sprādziena līdz datumam Jūs vēlaties doties. Jūs, iespējams, var izspiest Core I7 sistēmu, es dzirdu, ir iespējams aptuveni GBP 800 līdz GBP 1K ...

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Novembris 21, 2008, 13:00
Loceklis

Tā nav, ka es neesmu fussed par spēļu, man ļoti patīk, bet, ja datoru nevar palaist to es parasti get it on my dārgi mīļots PS3. GBP 40 - £ 50 pop gan tas var būt diezgan dārga, un es esmu ievērojis, PC spēles var būt dažas mārciņas lētāku kuriem vairāk nekā 10 spēles, vai arī tā var būt cita spēle free galvenokārt tāpēc es meklēju spēlēm galvenokārt uz PC ja tas iespējams.

Grafikas kartes ir pašai man bija prātā, jebko, kas rada problēmas, ir iespējamas?

8GB dos visvairāk no 64 bitu kā es neesmu īsti neinteresē gatavojas 2TB, jo, kā nākotnes pierādījums, jo tas var būt, ka paradis dzīvot ot punkts TB RAM minimums. Man ir noraizējies par RAM ātrumu un hronometrāžas un šādi?

Esmu noklikšķinājāt saiti Thingie paraksts un uz brīdi atšķirības i7 Core sistēma ir pārāk mazs, lai es pareizi gribu vienu. Kā jauka, jo tas būtu es domāju, quad kodols būs diezgan maz. Ja cena ir tiesības es varētu izpētīt to, bet kvadricikli jums ieteica izskatās diezgan labi man. Kā jau es teicu, tās nav paredzēts labākajiem spēļu ieguves platforma pasaulē, tikai pietiekami labs, lai saņemtu pienācīgu rāmji visām spēlēm I play, un tas ir CS: S pie šobrīd haha, nav īpaši grūti spēli palaist!

Paldies par info mate, būs jāpārbauda daži CORE I7 sistēmas cena tagus īsā laikā. 1!
Old Novembris 21, 2008, 13:21
Moderator Group

Nē tiešām ar grafisko karšu problēmas. Tikai nemēģiniet krustuguns (divas kopā) ar 4.870 šobrīd, jo draiveri nav labs yet.

RAM hronometrāža visi ir daudz līdzību, paskatieties kaut ko līdzīgu 8-8-8-12 vai 8-8-8-15. Personīgi man patīk OCZ ram, bet Corsair un Crucuial G. Skill un Geil ir ļoti laba, cik labi. Go četriem 2GB sticks protams.

Vai es varbūt kārdināt tevi overclocking? Tur tiešām nav noteikts pusēm, jūs saņemat bezmaksas veiktspējas lēcienu (var būt diezgan liela vienu), un es tev piedāvāt iet jums caur to. Yep, es tev varu pateikt tieši to, ko darīt, ja jūs vēlaties, lai es līdz jums lielisku OVERCLOCK.

Pārliecinieties, ka jums pēc galīgo detaļu sarakstu, pirms pērkat, lai mēs varētu darboties gala acu pāri tiem.

Old Novembris 21, 2008, 13:46
Loceklis

Vai darīt un es uzskatu, OVERCLOCK. Tikai nedaudz piesardzīgs vairāk overclocking gabals Esmu iztērēti tuvu tūkstoš mārciņa sterliņu par lol. Pēdējo reizi biju gāja caur to man beidzās iešana PC veikalu un pasūtīšanu Intel P4 .. didn't iet arī haha.

Nav pārliecināts, kad daļas tiks pabeigts, es esmu pasūtīšana janvārī gan to droši vien ap 1 janvāris Es ņemšu ļoti biti I'll be pasūtījumi bet es nodot maketu up sarakstu drīz vien es esmu veikta ar koledža darbs haha = P
Old Novembris 22, 2008, 04:35
Donors Group

Es ņemšu tikai minēt, uz grafikas karti, ar šo rezolūciju, 4.870, ir milzīgs overkill, iet 4.850, palaist 3.850 uz 1280x1024 pārraudzīt virspavēlnieku ar sekundāru pārrauga pašā stājušos uz galda, un Man 10 + fps (tas ir spēlei, tikai) ar katru iestatījumu max.

Overclocking ir vērts darīt, un infact, nopirku sastāvdaļas manu pašreizējo celt tieši šī iemesla dēļ es gribēju kaut ko lētu bet labu sniegumu, un man par pašu CPU sniegumu, nekā mans brālis, kurš ir E7200 (kas maksāja aptuveni 3 -4 reizes cenu, kad iegādājos raktuvē)

Runājot par Core i7, es neesmu tik pārliecināts, ka tas ir iespējams saņemt pilnu būvēt par GBP 800, kad jaunas detaļas, iznāca man bija iet uz to, lai sevi CORE I7 būvēt (tikai web grozi diemžēl ), Un man nav dumjš, izkāpšana jaudīgākais stuff vai neko, un veidot izmaksas man pārsniedz GBP 1600. Ja jums lētāko Core i7 komponenti, jūs droši vien varētu saņemt CPU, Motherboard, un RAM apmēram £ 800, bet jums nebūs HDD, Case, PSU utt par šo cenu, un jūs noteikti nevarēs iegūt labu GFX kartiņu ar šo cenu. Atvainojiet, ja tas ir sadalīti burbulis vai jebko citu, bet es baidos, ka tā ir taisnība, stuff viss tikai insanly dārgi, jo tas ir pašreiz labāko no tirgū.
Old Novembris 22, 2008, 05:36
Moderator Group

Labi, ja jūs bez PVN, varat veikt pilnu būvēt par £ 800:)

Protams ar PVN runa ir brīnišķīgi, bet man bija teikt, ka mana sākotnējā amatā.

Attiecībā uz grafikas karti, varbūt 4.870 ir overkill par rezolūciju, bet, ja jums ir nauda un uzskatot, viņš teica, ka viņš vēlas, patiešām izmaiņām nākotnē veidot, var aizstāt kontrolēt utt Es domāju, ka tas ir labs apdrošināšanu.

Bet tad atkal jūs vienmēr varētu tikai iegūt citu 4.850 vēlākā datumā, ja jums ir tiesības mātesplati.

Old Novembris 22, 2008, 10:53
Loceklis

Man ir jāatzīst, ka Core I7 būvēt būtu vilinoši, ja man būtu nauda, bet protams, es varētu saņemt kaut ko ar apmēram tādas pašas pilnvaras, un tiem nevajadzētu tērēt £ 150 par RAM! vēl labs būvēt tur!

Es zinu, ka pārstrādātāji reti pierast pie 100% no maksimālā iespējamā, jo tie ir bogged nosaka parasti RAM un HDD ātrums (īsa 3D projektēšanas programmatūras), tāpēc es šaubos, Core I7 sistēma man liels ieguvums?

Sistēma man jākonfigurē izskatījās: (Im pārliecināts, kaut kas ir nepareizi šeit veids ..)
Reply

Register

Bookmarks