![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt în procesul de configurare specificatiile PC-ul meu de jocuri final înainte de cumpărare am it chiar după Crăciun şi a fost întrebam dacă voi şti în cele mai bune piese am putut lua cu specificaţiile următoare: 3,0 GHz core Quad + 64 de biţi 8GB RAM DDR2 250GB + hard drive (500 + de preferat) Graphics Card 512MB + (ATI preferat, GDDR3 +) Antec 1200 caz (de fani sunt incluse??) 600W PSU Monitor, tastatura si mouse-ul sunt deja sortate şi bugetul meu pentru aceasta este de aproximativ £ 800 dispuşi să facă presiuni în cazul în care există un motiv suficient de bun! Am deja sortate sistem de operare, software-ul nu este o problemă pentru mine. ![]() Orice preţurile sau recomandări sunt binevenite, multumesc pentru ajutor baieti! Razer PS colegul meu de a declarat: "Trebuie să" atât de: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU: Mi-ar recomanda un duel core CPU, mai degrabă decât un quad pentru jocuri, cum vei avea o performanţă mai bună de la un duel, aş recomanda Intel E8400, E8500 sau în funcţie de preţurile de cumpărare în cazul în care vă aflaţi de la, în cazul în care nu-i E8500 Nu mult mai mult decât E8400, du-te pentru E8500, E8400 în caz contrar va fi bine.
RAM: aceasta depinde de dvs., dacă doresc să-OC procesorul dvs., dacă sunteţi, du-te pentru 2 seturi de bastoane 2x2GB la PC2-8500 (1066MHz) RAM, dacă nu vă doresc să overclock, du-te pentru PC2-6400 (800MHz) bastoane. HDD: energie pentru caviarul WD 640GB disc negru, este duel Cablu aşa este mai rapid decât majoritatea celorlalte drive-urile (care sunt de 3 + platane) GFX: Depinde, ce rezoluţia lucraţi la? Cauza: Unii fani sunt incluse, se include: fanii 3 LED-uri în partea din faţă, ventilatorul mare LED-ul în partea de sus, şi ventilatorul de două spate LED-uri, cu toate acestea, dacă doriţi un fan de pe panoul lateral, va trebui să achiziţioneze o seperatly. PSU: Du-te pentru Corsair 650W, dacă nu doriţi modulare şi doriţi să salveze nişte bani, cu toate acestea, dacă doriţi o PSU modulară, şi nu minte cheltuieli suplimentare, du-te pentru unitatea de 620W. Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| Mate Thanks a ajutat destul de un pic. Singurul motiv pentru care Caut quad core este pentru că aceasta va fi computerul principal în casa mea, laptop-ul meu cu greu o masina de fandabbytastic şi PC-ul meu vechi crummy este de aproximativ de la sfârşitul său lifes. Acest computer are să mă vezi, prin aproximativ 10 de ani sau în aşa fel, în funcţie de împrejurări şi ştiu Quad Core va permite-mi să păstreze acelaşi procesor pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu mă interesează în peste pontaj, it doesnt într-adevăr apel la mine, deoarece tot ceea ce fac în această privinţă, pare să meargă prost haha aşa aş spune RAM mai încet va fi mai mult decât suficient. La fel de mult ca acesta este un dispozitiv de jocuri de noroc, I dont nevoie să fie cel mai bun de amator de jocuri ţinuturile am vazut vreodata, asa ca o isnt modular PSU este necesar, deoarece în partea de obiceiul cazul meu vreodată se desprinde de bare de curăţare-o şi eu nu sunt îngrijorat despre gestionare a cablurilor prea mult. Caut de asemenea, în care au această maşină pe Windows 7 atunci când aceasta a veni afară şi lipsite de orice specs definitiv Vreau să fie destul de sigur că va alerga it. În cazul în care dispozitivul am uitat la obiceiul de a alerga it, atunci acesta poate NAF off În ceea ce priveşte raporturile pixel merge Im caută în care au 1440x900 pe desktop dar nu sunt grafice un ciudat şi va merge fericit la rezoluţii mai mici de dragul de a unor cadre suplimentare. Monitoriza Primesc este un raport de aspect 16:10, astfel ceva care poate afişa în aceste dimensiuni şi să se joace jocuri de pe circa mare va fi mai mult decât suficient pentru mine =) Restul specificatiile le-aţi postat par a fi destul de clar şi foarte bune opţiuni pentru vă mulţumesc foarte mult pentru asta! Orice alte sfaturi pe care versiune de Windows eu ar trebui sa, de dragul de a DX10.1 Caut la Vista, dar ştiu că acolo 168753965 versiuni şi nu sunt sigur dacă final este cea mai buna alegere? Multumesc pentru ajutor! Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut. thingie-a dat un început bun. El a fost punctul de a face despre un quad core este corectă. De 8 ori din 10, eşti mai bine cu un dual core. Practic, deoarece mai multe programe le pot folosi în mod eficient decât un quad core. Foarte puţine programe poate folosi un quad core la orice avantaj faţă de un dual core. Cu toate acestea, un dual core în mod normal, are o viteza mai mare de ceas, astfel încât programul poate folosi mai mult de un miez mai rapid decat un dual core quad mai lent. Acest lucru este valabil mai ales pentru jocuri, şi aproape toate maşinile de jocuri sunt mai bine cu un dual core. Ori doar cred că un quad core sunt cu adevărat în valoare în timp ce este atunci când utilizaţi lucruri ca de redare grafică software-ul sau ca pentru a rula mai multe maşini virtuale pe o dezvoltare în principal. Cu toate acestea, după cum aţi spus, dacă doriţi o dovadă pe viitor şi nu sunt ca fussed despre jocuri de noroc, atunci poate că este un quad mod de a merge. Numai tu poti decide asta. Doar nu se ia în considerare, chiar dacă un Q6600, dar poate Q8200, care este nou lansat, ar fi în valoare de o privire. Sau, alternativ, Q9300 pentru un pic mai mulţi bani. Pentru grafica, mi-ar sugera un ATI 4850 sau ATI 4870. 512MB de VRAM va fi bine la rezolutie dumneavoastră. Bună alegere a merge cu 8GB de memorie RAM de sistem. Este logic, atunci când este atât de ieftine. În ceea ce priveşte Vista este în cauză, Home Premium este mod de a merge. Eu am construi o versiune beta de Windows 7 execută pe computerul meu în momentul (buggy prea sale de a utiliza efectiv deşi) şi este de-a lungul colibri frumos pe sistem în semnătura mea. Spunând toate astea, cum bang până la data de vrei să mergi. Aţi putea fi capabil de a stoarce un sistem Core i7, am auzit ca este posibil ca în jurul £ 800 la un 1K £ ...
|
| |||
| |||
| Nu este vorba ca eu nu sunt fussed despre jocuri de noroc, am destul de place, dar dacă PC-ul meu nu poate alerga it Bolnav 'a lua de obicei, pe PS3 meu scump iubit. De la £ 40 - £ 50 un pop deşi acesta poate fi destul de scumpe si am observat jocuri PC poate fi câteva kilograme mai ieftin, care de peste 10 de jocuri sau în aşa fel poate fi un alt joc pentru drum liber, în esenţă, aşa că am caut în primul rând pentru a juca jocuri pe PC-ul în cazul în care este posibil. Plăci grafice sunt aceleaşi am avut în minte, orice lucru care cauzează probleme de orice şansă? 8GB va face cele mai multe de 64 de biţi după cum Nu sunt cu adevarat interesati in mergi la 2TB, deoarece, ca dovadă viitor, deoarece poate fi, it wont a trăi OT punctul de minime RAM TB. Ar trebui să fie îngrijorat de viteză RAM şi timing-şi astfel? Am făcut clic pe link-ul din thingie semnătura lui şi diferenţele în acest moment pentru un i7 de bază ale sistemului sunt prea mici pentru mine pentru a dori în mod corespunzător unul. Aşa cum frumos ca ar fi procesoare quad core Cred că va fi destul de suficient. În cazul în care preţul este dreptul s-ar putea avea o privire în ea, dar Quads aţi sugerat arata destul de bine pentru mine. După cum am spus, nu sa concepute pentru a fi cea mai bună platformă de jocuri din lume, doar suficient de bun pentru a obţine cadre decente cu privire la toate jocurile mă joc şi este CS: S la haha momentul de faţă, nu este un joc deosebit de dificil de a fugi! Multumesc pentru mate info, va avea un control asupra unor Core i7 etichetelor de preţ sistem într-un timp scurt. 1! |
|
| |||
| |||
| Nu într-adevăr probleme cu plăci grafice. Doar nu încercaţi Crossfire (două dintre ele, împreună) cu 4870 în momentul în care conducătorii auto nu sunt bune încă. Timing-RAM sunt toate de mult de o asemănare, doar căutaţi ceva de genul 8-8-8-12 sau 8-8-8-15. Personal, imi place ram OCZ, dar şi Corsair Crucuial G. Skill şi GEIL sunt foarte bune, de asemenea. Du-te, timp de patru 2GB beţe în mod evident. Pot sa te ispiti, probabil, în overclocking? Există într-adevăr există părţi în jos, veţi obţine un impuls liber de performanţă (poate fi destul de un masiv), şi voi oferi să meargă tu prin ea. Da, voi spune exact ce să faceţi dacă vrei să-mi până când veţi obţine un overclock excelent. Asiguraţi-vă că după o listă finală piese înainte de a cumpăra astfel încât să putem rula un ochi finală asupra lor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Va face şi voi lua în considerare un overclock. Doar un pic mai prudent peste o bucata de overclocking Mi-am petrecut aproape o mie de lire pe lol. Ultima oara cand am fost plimbat prin aceasta, am ajuns de mers pe jos într-un magazin de PC-uri prin care se dispune şi de un P4 Intel .. didnt merge bine haha. Nu este sigur că atunci când părţile vor fi finalizate, I'm a comanda on Ianuarie deşi acest lucru, probabil, în jurul 1 ianuarie voi avea biţi foarte Voi fi prin care se dispune, dar voi pune o listă mostră imediat ce am terminat cu munca colegiu haha = P |
|
| |||
| |||
| Voi menţiona doar, pentru grafica carte, la această rezoluţie, 4870 este un imens Overkill, du-te pentru 4850, I a alerga un 3850 pe un monitor de 1280x1024 pe comandantul suprem, cu un monitor secundar de la res acelaşi de pe desktop, şi I a lua 10 + fps (este jucat, la fel), cu fiecare setare de pe max. Overclocking este bine în valoare de sens, şi de fapt, am cumpărat componentele pentru meu curent construi tocmai pentru acest motiv, am vrut ceva ieftin, dar bun de performanţă, şi I a lua cam aceeasi performanta procesorului decat fratele meu, care are un E7200 (care a costat aproximativ 3 -4 ori mai mare decât preţul de când am cumpărat-a mea) În ceea ce priveşte Core i7, eu nu sunt asa-vă că este posibil pentru a obţine un plin pentru a construi £ 800, atunci când noi componente a ieşit am avut un du-te la a mă face o i7 nucleu construi (numai in cosuri de web, din păcate, ), Iar eu nu era o prostie, obtinerea de lucrurile cele mai puternice sau ceva, şi construi ma costat peste £ 1600. Dacă obţineţi cel mai ieftin Core i7 componente, ai putea primi, probabil, un procesor, Plăci de bază, şi RAM pentru aproximativ 800 £, dar nu ar obţine HDD, Case, UPS etc pentru acest preţ, şi tu cu siguranta nu vei a lua un bun GFX card cu acest preţ. Ne pare rău dacă aceasta a spart un balon sau orice altceva, dar mi-e teamă că e adevărat, toate lucrurile este doar insanly scump pentru ca este cel mai bun actuale de pe piaţă. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, dacă tu nu includ TVA, puteţi face un plin pentru a construi £ 800:) Desigur, cu TVA-ul este vorba de o mie, dar eu am spus că, în postul meu original. În ceea ce priveşte grafica carte, poate ca 4870 este nejustificată pentru rezolvarea, dar dacă aveţi bani şi luând în considerare el a spus că vrea o dovada a construi într-adevăr viitor, poate înlocui monitorul, etc Cred că este o asigurare de bun. Dar, apoi, din nou, ai putea chiar obtine intotdeauna un alt 4850, la o dată ulterioară, dacă aveţi dreptul de placa de bază.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Trebuie să recunosc faptul că Core i7 construi tentant ar fi dacă aş avea bani, dar sigur aş putea obţine ceva cu aproximativ aceeaşi putere şi să nu aibă de a cheltui 150 de lire sterline pe RAM! în continuare un bun construi acolo!Ştiu că procesoare rar a lua folosit la 100% din potentialul lor maxim, deoarece acestea sunt împotmolit de obicei prin viteze de RAM şi HDD (scurtă de software de proiectare 3D), aşa că am îndoială un Core i7 sistem mi-ar da un mare beneficiu? Sistemul-am configurat privit cum ar fi: (Im-vă că ceva nu e in regula aici de modul ..) |
![]() |
|
| Marcaje |