menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Gaming ftw plošinu.

Reply

Thread Tools
Old 21. novembra 2008, 06:53
Člen Skupina

Default Gaming ftw plošinu.

Som v procese nastavenia môjho hrania PC konečnej špecifikácie, ako som ho kúpiť hneď po Vianociach a napadlo ma, či vás bude poznať najlepšie časti by som mohol dostať s týmto špecifikácie:

Quad-Core 3,0 GHz + 64 bitov
8GB DDR2 ram
250gigabajt + pevný disk (500 + preferované)
Grafická karta 512 MB + (ATi prednosť, GDDR3 +)
Antec 1200 case (Sú súčasťou fanúšikov?)
600W PSU

Monitor, myš a klávesnica sú už triedené a môj rozpočet je asi 800 libier ochotní tlačiť, ak je dosť dobrý dôvod! Já už mám Zoradiť OS, softvér nie je otázka pre mňa.

Akékoľvek cien alebo odporúčania sú vítané, vďaka za pomoc, guys!

Razer

PS Môj kamarát povedal: "Musíš", takže:
Old 21. novembra 2008, 08:11
Darcu Skupina

CPU: Odporučila by som Duel core CPU ako Quad na hranie hier, pretože budete mať lepší výkon z duelu by som odporučiť Intel E8400, E8500, alebo v závislosti na cenách, kde si od kúpy, ak nie je E8500 't oveľa viac, ako E8400, E8500 ísť, inak E8400 bude v poriadku.

RAM: záleží na tom, keď si chcú OC váš procesor, ak máte, ísť pre 2 sady 2x2GB tyčiniek na PC2-8500 (1066MHz) RAM, ak vaše nechcel pretaktovať, choďte na PC2-6400 (800MHz) palice.

HDD: ísť na kaviár čierny WD 640gb disk, je to duel podnose, takže je rýchlejší, ako väčšina ostatných jednotky (čo sú 3 + mís)

GFX: Záleží na tom, aké rozlíšenie budete pracovať v?

Vec: Niektorí fanúšikovia sú zahrnuté, zahŕňa: 3 LED ventilátory vpredu, veľká LED ventilátor na hornej a dva na zadnej LED ventilátor, ale ak chcete větrák na bočný panel, budete musieť kúpiť jednu seperatly.

PSU: Choď na Corsair 650W, ak nechcete, modulárne a chcete ušetriť nejaké peniaze, ale ak chcete modulárnych PSU, a nevadí výdavky navyše, choďte na 620W jednotky.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 21. novembra 2008, 11:02
Člen Skupina

Thanks mate pomohla dost. Jediný dôvod, prečo hľadám štvorjadrových je, pretože to bude hlavný počítač v môj dom, môj notebook je sotva fandabbytastic stroje a môj starý Mizerná PC je asi na jeho životy konci. Tento počítač je za mnou až 10 rokov alebo tak, v závislosti na okolnostiach a ja viem, štvorjadrový mi dovolí zachovať rovnaký procesor pre dlhšie časové obdobie. Nemám záujem vo viac ako stopovanie, It doesnt sa mi naozaj páči, pretože všetko, čo som si v tejto súvislosti sa zdá ísť zle haha tak já bych řekl pomalší RAM bude viac než dosť.
Rovnako ako je to hra plošinu, Nechcem, aby bola najlepšia herná plošinu pozemky kedy videl, aby modulárne PSU isnt potrebné, pretože na strane môjho prípadu vôbec zvyknutý odlepovať bar čistenie a ja nemám strach o káblové vedenie príliš veľa. Som tiež uvažujú s týmto strojom, keď na Windows 7, ktorý prichádza, a chýba akejkoľvek konečnej špecifikácie chcem byť istý, že to bude fungovať. Ak sa na plošinu sa pozerám na to zvyknutý beh potom to môže naf off
Čo sa týka obrazových bodov pomery Im ísť hľadať do ktorej 1440x900 na ploche, ale nie som blázon grafiku a bude šťastne ísť na nižšie rozlíšenie kvôli nejaké ďalšie snímky. Monitor I'm getting je pomer strán 16:10, takže niečo, čo sa môže zobraziť v týchto rozmeroch a hrať hry na vysokej asi bude viac než dosť, pre mňa =)
Zvyšok špecifikácie ste odoslali sa zdajú byť celkom jasné a veľmi dobré možnosti, takže ďakujem vám za to! Akékoľvek ďalšie rady o akú verziu systému Windows by som mal dostať, kvôli DX10.1 sa pozerám na Vista, ale viem, theres 168753965 verziách a ja si nie som istá, či konečný je tou najlepšou voľbou?

Vďaka za pomoc!

Razer
Old 21. novembra 2008, 11:45
Moderátor skupiny

Ahoj.

thingie ti dal dobrý začiatok.

Bod bol asi robiť štvorjadrových je správna. 8 krát z 10, budete lepšie s dual-core.

V podstate viac programov, pretože ich môže využiť efektívnejšie, ako quad core. Veľmi málo programy môžu využívať štvorjadrových na akúkoľvek výhodu dual-core. Avšak, dual-core zvyčajne má vyššie taktovacie frekvencie, takže program môžete viac využívať rýchlejší ako dvojjadrový pomalší quad core.

To platí najmä pre hranie hier, a takmer všetky hracie automaty sú na tom lepšie s dual-core.

Jediné Myslím štvorjadrových naozaj stojí za to je, keď budete používať veci ako grafickej scény softvér alebo chcete mať viac virtuálnych strojov na predovšetkým vývoj.

Avšak, ako vravíte, ak chcete budúci dôkazy a nie rozčuľoval, že o hranie hier, potom možno quad je spôsob, ako odísť. Iba vy môžete rozhodnúť, že. Len to ani keď za Q6600, ale možno, Q8200, ktorý je novo vydané, by stálo za to pozrieť. Alebo alternatívne Q9300 za trochu viac peňazí.

Pre grafiku, navrhujem, ATI 4850 alebo ATI 4870. 512 MB VRAM bude pokuta vo vašom rozlíšení.

Dobrá voľba bude s 8GB RAM. Dáva to zmysel, keď je to tak lacné.

Pokiaľ ide o Vista sa týka, Home Premium je cesta.

Mám beta zostavenie Windows 7 bežiaci na počítači v čase (jej príliš kočík skutočne používať aj keď) a je bzučanie po pekne na systéme v mojom podpise.

Príslovie, že všetko, ako tresk aktuálne chceš ísť. Môžete byť schopní vymáčknout Core i7 systém, Počul som, že je možné, aby okolo £ 800 na £ 1K ...

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 21. novembra 2008, 13:00
Člen Skupina

To neznamená, že som sa rozčuľoval o hranie hier, som celkom rád, ale ak má PC nedá spustiť, že budem zvyčajne si to na môj nejmilejší PS3. U £ 40 - 50 libier pop hoci to môže byť pomerne drahé a všimol som si, počítačových hier môže byť pár kíl lacnejšie, ktoré viac ako 10 hier, alebo to môže byť iná hra v podstate zadarmo, takže hľadám hlavne na hranie hier na PC ak je to možné.

Grafické karty, sú rovnaké tie, ktoré som mal na mysli, čo spôsobuje problémy, náhodou?

8GB bude najviac 64-bit, ako Nemám záujem bude, pretože ako 2TB budúce vylepšenia, pretože môže byť, je zvyknutý žiť ot bode minima TB pamäte RAM. Mal by som byť strach RAM rýchlosť a časovanie a tak?

Ja som klikol na odkaz v podpise Thingie a rozdiely v súčasnosti pre Core i7 systému sú príliš malé pre mňa správne si to želajú. Tak pekne, ako by bolo myslím, že štvorjadrové bude docela dost. Ak je cena správne Možno som sa na to ale Štvorkolky ste navrhol, vyzerajú celkom dobre. Ako hovorím, jeho nie sú navrhnuté ako najlepší herný plošinu na svete, len dobré, aby si slušné snímky na všetky hry hraji a je to CS: S momentálne haha, nie je osobitne ťažká hra spustiť!

Vďaka za info, kamoš, bude mať kontrolu niektorých Core i7 značky systém cien za chvíľu. +1!
Old 21. novembra 2008, 13:21
Moderátor skupiny

Žiadne problémy naozaj s grafickými kartami. Len neskúšajte Crossfire (dvaja z nich dohromady) s 4870 v okamihu, ako vodiči nie sú zatiaľ dobré.

RAM časovanie sú všetky veľmi podobala, stačí pozrieť na niečo ako 8-8-8-12 a 8-8-8-15. Osobne sa mi páči OCZ RAM, ale Crucuial Corsair a G. Skill a GeIL sú veľmi dobré. Choď na štyri 2GB palice samozrejme.

Môžem vás možno lákať do přetaktování? Tam naozaj nie sú stranách nadol, dostanete zadarmo zvýšiť výkon (môže byť pomerne masívna jeden), a ja vám ponúkame vás urobí to. Jo, poviem vám presne to, čo máte robiť, keď chcete, aby som, až sa dostanete vynikající přetaktování.

Uistite sa, že po záverečnej časti zoznamu pred zakúpením, aby sme mohli spustiť záverečnej oko nad nimi.

Old 21. novembra 2008, 13:46
Člen Skupina

Budú robiť, a budem považovať přetaktování. Len trochu opatrnejší ako přetaktování kus som strávil takmer tisíc libier na lol. Naposledy, keď som prechádzal, že som skončil chôdzu do PC obchodu a objednávanie Intel P4 .. didnt dobre haha.

Nie ste si istí, kedy bude časť bude dokončená, som objednávania v januári by tak pravdepodobne okolo 1.januára budem mať veľmi kúsky budem objednanie, ale Dám vzorovú zoznam akonáhle som urobil s vysokou prácou haha = P
Old 22.listopadu 2008, 04:35
Darcu Skupina

Ja si len spomenúť, pre grafické karty, v tomto uznesení, 4870 je obrovský zbytočná, ísť za 4850, som bežať 3850 na 1280x1024 monitore na najvyšší veliteľ sekundárneho monitora na rovnaké rozlíšenie na ploche, a Mám 10 + snímok (je to hrateľné, len) s každým nastavením na max.

Overclocking je dobre stojí za to robiť, a infact, kúpil som komponenty pre moje súčasné formovať práve z tohto dôvodu som chcel niečo lacného, ale dobrý výkon, a já si o rovnakom výkone procesora, ako môj brat, ktorý má E7200 (ktoré stálo asi 3 -4 krát cenu, keď som si kúpil baňa)

Pokiaľ ide o Core i7, si nejsem tak jistý, že je možné získať plnú stavať na 800 libier, keď nové prvky vyšiel som mal ísť na to, aby sám Core i7 stavby (iba v koši bohužiaľ web ) A nebol som bola hlúpa, stále najsilnejšiu vec alebo čokoľvek, a vybudovať ma stálo cez £ 1600. Ak ste si najlacnejšie Core i7 komponenty, mohol by ste pravdepodobne brať CPU, Motherboard, RAM a približne 800 libier, ale ty by si HDD, Case, PSU atď za túto cenu, a vy určite nebudete musieť poriadne GFX kartu s cenou. Ospravedlňujeme sa, ak to má zlomené bublina, alebo niečo, ale obávam sa, že je to pravda, všetky veci sa jednoducho insanly drahé, pretože je to momentálne najlepší na trhu.
Old 22.listopadu 2008, 05:36
Moderátor skupiny

Aj keď sú bez DPH, môžete to celé postaviť na 800 libier:)

Síce s DPH sa jedná o veľké, ale ja som povedal, že vo svoje pôvodné miesto.

Pokiaľ ide o grafickú kartu, možno 4870 je zbytočná pre rozlíšenie, ale ak máte peniaze a vzhľadom na to povedal, že chce naozaj stavať budúcnosť doklad, môžu nahradiť monitora atď Myslím, že je dobré poistenie.

Ale na druhú stranu môžete vždy len brať iný 4850 na neskôr, ak máte právo dosky.

Old 22.listopadu 2008, 10:53
Člen Skupina

Musím priznať, že Core i7 stavať by byť lákavé, keby som mal v hotovosti, ale určite by som si niečo s približne rovnakú právomoc a nebudú sa musieť vynaložiť 150 libra na pamäte RAM! Stále dobré stavať tam!

Ja viem, že procesory zriedka zvyknúť si na 100% ich maximálny potenciál, pretože sú zabředly zvyčajne RAM a HDD rýchlosťou (krátke 3D návrhového softvéru), tak pochybujem, Core i7 systém by mňa veľká výhoda?

Systém nakonfigurovaný som vyzeral: (Im istý, čo sa deje tu mimochodom ..)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostať na 900 dolárov crazydan20 Všeobecné Hardware Chat 9 3. marca 2009 19:36
Herné PC Sc0ttY07 Všeobecné Hardware Chat 35 24. júla 2008 21:12
Chcem si kúpiť herné PC electrik91 Všeobecné Hardware Chat 8 15. januára 2008 15:59
Na 500 dolárov hra Rig. . . clintondavidn Všeobecné Hardware Chat 4 11. September 2007 10:43
Gaming cpu xactly Procesory, základné dosky & RAM 7 16. august 2007 10:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.