мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Гаминг опремити фту.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. новембар 2008, 06:53
Мембер Гроуп

Default Гаминг опремити фту.

Ја сам у процесу конфигурисања мог играња коначне спецификације рачунара пре него што је купите непосредно после Божића и био је питате да ли ви знате да најбоље делове сам могао да добијем са следећим спецификацијама:

Куад Цоре 3.0ГХз + 64 бита
8ГБ ДДР2 РАМ
+ 250ГБ хард диск (500 + жељену)
+ 512Мб графичка карта (АТИ преферира МБ ГДДР3 +)
Тосхиба 1200 случаја (укључене су фановима?)
600У ЛУП

Монитор, миш и тастатура су већ сортирани и мој буџет за ово је око £ 800 вољни да помере ако постоји добар разлог! Већ сам ОС сортиране, софтвер није проблем за мене.

Било цене или препоруке су добродошли, хвала за помоц момци!

Разер

ОШ Моја другарица је рекао: "Мораш", тако:
Old 21. новембар 2008, 08:11
Донаторска Група

Процесор: Ја бих препоручио двобоја језгро процесора, а не Куад за играње, јер ћете имати боље перформансе од дуела, ја бих препоручио Интел Е8400 или Е8500 у зависности од цене, где купујете од, ако ИСН Е8500 'Т много више него Е8400, за Е8500 иде, у супротном Е8400 це бити у реду.

РАМ-а: зависи да ли желе да свој ОК процесора, ако, иди за 2 комплета 2кс2ГБ палицама на ПЦ2-8500 (1066МХз) РАМ-а, ако вам није желео да оверцлоцкинг, иди за ПЦ2-6400 (800МХз) штапова.

ХДД-: ићи за црну УД Цавиар 640ГБ диск, то је двобој Тацна, тако је брже него већина осталих дискова (који су 3 + платтерс)

ГФКС чипу: Зависи, шта резолуцији радите на?

Случај: Неки фанови су укључени, она укључује: 3 ЛЕД-фановима на фронту, ЛЕД-велики вентилатор на врху, и два задња ЛЕД-навијач, али ако желите да вентилатор на страни панела, мораћете да купите један сеператлы.

ХДД: Иди на Гусар 650У ако не желите модуларан и желите да сачувате неки новац, али ако желите модуларан ЛУП, и не смета трошења екстра, иди за 620У јединицу.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 21. новембар 2008, 11:02
Мембер Гроуп

Хвала друг је помогао доста. Једини разлог због кога сам у потрази за куад језгро јер ово ће бити главни рачунар у моју кућу, мој лаптоп је тешко фандаббытастиц машина и мој стари рачунар Бедан је око на крају лифес. Овај рачунар има да ме види преко око 10 година или тако несто у зависности од околности и знам Куад Цоре ће омогућити ми да исти процесор за дужи временски период. Нисам заинтересован за преко Извођење такта, то је заиста доеснт жалбу ме јер све радим у том погледу изгледа да иде лоше хаха па ја бих рекао споријег РАМ-а ће бити више него довољно.
Колико је ово играње Снаст, ја донт оскудица да буде најбољи играчки Опремити земље икада видели, па модуларна ЛУП иснт потребно од стране мом случају навика икада доћи искључивање траке за чишћење га и ја не бринем о кабл за управљање превише. И ја гледам на овој машини има на Уиндоус 7, када излази и да нема никакве кона спецификације желим да будем сигуран да ће га покренути. Ако Опремити гледам навика покренути га онда може НАФ искључен
Што се тиче односа пиксела иду Им гледа у има 1440кс900 на десктопу, али ја нисам наказа графику и весело иде у нижим резолуцијама због неких додатних рамова. Монитор И'м геттинг је омјеру 16:10, тако нешто што може да прикаже у тим димензијама и играти на високим ће бити више него довољно за мене =)
Остатак спецификације које сте послали изгледају прилично јасно и врло добар избор, тако да хвала пуно за то! Било који други савет коју верзију оперативног система Уиндоус да би требало да, ради ДКС10.1 гледам Видик знам, али Тхереса 168753965 верзије и нисам сигуран да ли је крајњи најбољи избор?

Хвала за један дан помоћ!

Разер
Old 21. Мар 2008, 11:45
Модератор / ица групе

Хи тхере.

тхингие вам је дао добар почетак.

Тачка је одлука о Куад Цоре је исправна. 8 пута од 10, од вас се боље са дуал-цоре.

У суштини, јер више програма могу да их користе ефикасно од Куад Цоре. Веома мали број програма може искористити Куад Цоре на било коју предност у односу на дуал-цоре. Међутим, Дуал Цоре обично има већи радни такт, тако да програм може да користи више од два језгра бржа од спорије Куад Цоре.

Ово нарочито важи за играње, и скоро све игре машине су боље са дуал-цоре.

Мислим да само пута Куад Цоре су стварно вреди, док је када користите ствари као што је приказивање графике софтвер или желите да покренете више виртуелних машина на углавном развој.

Међутим, као што кажеш, ако желите будућност и нису доказ да фуссед за играње, онда можда Куад је пут којим треба ићи. Само ви можете одлучити да. Само чак и не сматрају К6600 иако је, али можда К8200, који је недавно објављен, било би вредно погледати. Или алтернативно К9300 за мало више новца.

За графику, ја саветујем АТИ-4850 или АТИ 4870. 512МБ ВРАМ-а ће бити у реду у вашој резолуцији.

Добар избор ће са 8 ГБ системске РАМ меморије. Има смисла кад је то тако јефтино.

Што се тиче Виста Хоме Премиум је пут којим треба ићи.

Имам бета изградњу система Уиндоус 7 ради на мом рачунару у том тренутку (свог превише луд да користи иако заправо) и то је лепо зуји заједно на систем у мој потпис.

Говорећи да је све, како праска до данас не желите да идете. Можда ћете моћи да истиснути Цоре и7 систем, чујем да је могуће за око £ 800 до £ 1К ...

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 21. новембар 2008, 13:00
Мембер Гроуп

Није да нисам фуссед за играње, ја сам прилично свиђа, али ако је мој рачунар не може покренути Обично ћете добити на мој љубљени пс3. Ат £ 40 - £ 50 поп мада могу бити врло скупе и сам приметио ПЦ игре може бити мало јефтинији килограма којих преко 10 игара или да може бити још једна игра за без у суштини тако да сам у потрази за првенствено за играње игара на ПЦ где је то могуће.

Графичке карте су исте оне које сам имала у виду, било шта што изазива проблеме било какве шансе?

8ГБ ће већина 64-битни као ја стварно нисам заинтересован за 2ТБ, јер ће се као будући доказ како се може, она има обичај живи ОТ тачку минимума туберкулозе РАМ-а. Би требало да буде забринут због РАМ меморије брзине и тајминга и таквих?

Ја сам кликнуо на линк у потпису Тхингие и разлике у овом тренутку за Цоре и7 система су премала за мене исправно желе један. Као што је лепо, као да ће то бити мислим да Куад Цоре ће бити сасвим довољно. Ако цена је право да могу имати о чему се ради, али Куадс сте предложили изгледају прилично добро за мене. Као што сам рекао, његова није дизајниран да буде најбољи играчки Опремити у свету, само довољно добро да би добили пристојне оквире свих игара које сам игра а то је ЦС: с на тренутак Хаха, није посебно тешко да покренете игру!

Хвала за информације другарица, имаће проверити на неким Цоре и7 ознаке систем цена у кратко време. +1!
Old 21. Мар 2008, 13:21
Модератор / ица групе

Заиста никаквих проблема са графичке картице. Само не покушавај ЦроссФире (двије од њих заједно) и 4870 у овом тренутку јер су драјвери још увек није добро.

Латенције РАМ меморије су много сличности, само тражите нешто попут 8-8-8-12 или 8-8-8-15. Лично ми се свиђа ОЦЗ је ован, али Гусар и Цруцуиал Г. Вештина и геил су веома добри, као. Иди за четири 2ГБ палицама очигледно.

Могу ли можда искуша у оверцлоцк? Ту стварно нема стране на доле, добијате бесплатно перформансе (може бити прилично масовне један), и ја ћу вам пружити шетњу кроз њега. Да, ја ћу вам рећи тачно шта да урадите ако желите да ми све док не добијете одличан оверцлоцкинг.

Проверите да ли сте после коначне листе делова пре него што купите тако можемо покренути коначну око над њима.

Old 21. Мар 2008, 13:46
Мембер Гроуп

Ће учинити, а ја ћу размотрити оверцлоцкинг. Само мало опрезан над Оверцлоцкинг ком сам провео близу хиљаду Услуга на ЛОЛ. Последњи пут сам ишао преко ње сам завршио шетњу у ПЦ схоп и наручивање Интел П4 .. диднт иду добро хаха.

Нисте сигурни када ће делови бити завршен, ја сам наручивања јануара па иако вероватно око 1. јануар Ја ћу врло бита И'лл бе наручивање али ћу ставити макета листу чим сам урадио колеџ са радом хаха = П
Old 22. Мар 2008, 04:35
Донаторска Група

Ја ћу само напоменути, за графичке картице, на тој резолуцији, 4870 је огромна непотребан терет, иду за 4850, да покренем на 3850 на 1280кс1024 монитору Врховни командант са секундарног монитора у истој рез на радној површини, и Ја се 10 + ФПС (то се може играти, само) са сваким подешавање на макс.

Оверцлоцкинг је добро вредно раде и инфацт, купио сам компоненте за моје тренутне за градити управо из тог разлога, желео сам нешто јефтине, али добре перформансе, па сам се о истом процесора перформансе од мог брата који има Е7200 (који кошта око 3 -4 пута цену када сам купио моје)

Као и за Цоре и7, нисам тако сигуран да је могуће да добијете пун граде за £ 800, када се нове компоненте изашао сам што идем у себи Цоре и7 изградњу (само на интернет, нажалост, кошара ) И нисам се глуп, добија најјаче ствари или било шта, и градити цену ми је преко £ 1600. Ако вам најјефтинији Цоре и7 компоненте, вероватно би добили процесора, матичне плоче и РАМ за око £ 800, али не би ХДД-, предмет, итд ЛУП за ту цену, и нећете сигурно добити добар ГФКС чипу картице са том ценом. Жао ми је ако ово има сломљена балон или ништа, али бојим се да је то истина, ствари је све само инсанлы скупо јер је то тренутно најбоља на тржишту.
Old 22. Мар 2008, 05:36
Модератор / ица групе

Па ако изузмете ПДВ-а, можете да урадите пуно гради за £ 800:)

Извесно је са ПДВ-ом је у питању велики, али сам рекао да је у мом оригинални пост.

Што се тиче графичке картице, можда је 4870 непотребан терет за резолуцију, али ако имате новца и имајући у виду, рекао је он заиста жели градити будућност доказ, могу заменити монитор итд Мислим да је добро осигурање.

А опет увек могли само добити још један 4850 на каснији датум ако имате право матичну плочу.

Old 22. Мар 2008, 10:53
Мембер Гроуп

Морам да признам да изгради Цоре и7 ће бити примамљиво да сам имао новца, али сигурно сам могао да добијем нешто са приближно истим снаге и не морате да потрошите на £ 150 РАМ-а! даље градити добре тамо!

Знам да процесор ретко се користи за 100% од њиховог максималног потенцијала јер су они заглибиле обично РАМ и брзина ХДД-(кратак 3Д дизајна софтвера), тако да сумњам Цоре и7 систем би ми дати велику корист?

Систем конфигурисан сам изгледао овако: (не да ли нешто није у реду овде путем ..)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц