az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Oyun teçhizat ftw.

Reply

Konu Araçları
Old 21 Kasım 2008, 06:53
Üye Grubu

Default Oyun teçhizat ftw.

Ben sadece Noel sonra satın eğer siz ben aşağıdaki özeliklere sahip alabilir iyi parçalar biliyorsun merak ediyorum önce benim oyun bilgisayarı nihai gözlük yapılandırma sürecinde kulüpler:

Dört çekirdekli 3.0GHz + 64 bit
8GB DDR2 RAM
250GB + sabit disk (500 + tercih)
Grafik kartı 512Mb + (ATi tercih GDDR3 +)
Antec 1.200 durumda (Are fanlar dahil mi??)
600W PSU

Monitör, fare ve klavye zaten ve bu konuda £ 800 varsa a iyi yeterli neden itmek için istekli olduğunu benim bütçe sıralanır! Ben zaten OS sıralanmış olması, yazılım benim için bir sorun değildir.

Herhangi bir fiyat veya önerileri, yardım çocuklar için teşekkür welcome!

Razer

PS Benim dostum "Sen söyledi" bu kadar:
Old 21 Kasım 2008, 08:11
Bağış Grubu

Gibi bir düello daha iyi performans olacak CPU: Ben çok oyun için Quad, ben, Intel E8400, ya da fiyatları nereden satın bağlı olarak E8500 öneriyoruz bir Duel çekirdekli işlemci öneriyoruz eğer E8500 değil 'ın çok fazla E8400, E8500 için, yoksa E8400 iyi olacak gidin.

RAM: eğer senin OC için işlemci isteyen bağlıdır, eğer sen, PC2 de 2x2GB sopalarla 2 takım-8500 (1066MHz gitmek) RAM, eğer overclock isteyen değil, PC2 gitmek-6400 (800MHz) yapışır.

HDD: WD Caviar 640GB disk siyah, o düello çoğu diğer sürücülere göre daha hızlı plakalı's (ki 3 + plakalı) Are Go

GFX: Duruma göre, size çalışma hangi çözünürlük?

Vaka: Bazı fanlar dahil olmak üzere, içerdiği: ön 3 LED fan, üst büyük LED fan, ve iki arka LED fan, ancak eğer yan panelde bir fan istiyorsanız, bir satın almalısınız seperatly.

Eğer modüler istemiyorsanız ve bazı nakit kaydetmek istediğiniz PSU: Corsair 650W için, ancak eğer bir modüler PSU istiyorsan, git ve ekstra harcamalar, 620w birimi için gitmek don't mind.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 21 Kasım 2008, 11:02
Üye Grubu

Thanks mate biraz yardımcı oldu. Çünkü bu benim evde ana bilgisayar olacak ben dört çekirdekli arıyorum tek nedeni, benim laptop pek fandabbytastic makine ve eski crummy PC'nin kendi yaşamlarında sonunu az olmasıdır. Bu bilgisayar yaklaşık olarak 10 yıl boyunca veya bu koşullara bağlı olarak ve çekirdek bana daha uzun süre aynı işlemci tutmak sağlayacak dört bilmek beni görmek zorunda. Beri bu açıdan yaptığınız her şey öylesine I'd say kötü haha gitmek gibi görünüyor I over clocking, Gerçekten doesnt itiraz bana ilgilenmiyorum yavaş RAM olacak fazlasıyla.
Çok gibi bu bir oyun hile olduğunu, bunu toprakları gördüğüm en iyi oyun teçhizat, bu yüzden benim durumda alışkanlık ile yan yana modüler bir PSU isnt gerekli hiç bir temizleme çubuğu dökülmek ve endişeli değilim olmak istemiyordum kablo yönetimi hakkında çok fazla. Ayrıca Windows 7 ne zaman ki çıkar ve istediğim belirleyici özellikleri eksik oldukça onu çalıştıracak emin olmak için bu makine sahip içine arıyorum. Eğer teçhizat ben alışkanlık de sonra o uzakta naf olabilir çalıştırın arıyorum
Olduğunc piksel oranları Im masaüstünde 1440x900 sahip bakarak ama bir grafik ucube değilim ve mutlu daha düşük çözünürlüklerde bazı ekstra kare uğruna gidecek gidin. Ben alıyorum bir monitör 16:10 en boy oranı, bu boyutta görüntüleyebilir ve hakkında daha yeterli olacaktır benim için daha =) üstünde yüksek oyunlar oynamak çok şey olduğunu
Güzel ve çok iyi seçimler açık olması sizi gönderdiniz gözlük Rest of görünmek öylesine çok bunun için teşekkür ederim! DX10.1 I Vista biliyorum bakıyorum ama 168.753.965 sürümleri gidecekseniz ve eğer son emin değilim aşkına hangi Windows sürümünü almalısınız diğer tavsiye, en iyi seçenek nedir?

Yardım için teşekkür ederiz!

Razer
Old 21 Kasım 2008, 11:45
Moderatör Grubu

Merhaba.

thingie size iyi bir başlangıç verdi.

O bir dört çekirdekli hakkında alıyordu noktası doğru. 10 out of 8 kez, seni daha iyi bir çift çekirdekli vardır.

Bunun nedeni, daha fazla program etkili bir dört çekirdekli daha kullanabilirsiniz. Çok az programlar üzerinde herhangi bir avantaj için bir çift çekirdekli üzerinde dört çekirdekli yararlanabilirler. Ancak, çift çekirdekli normal, böylece program daha yavaş bir dört çekirdekli daha hızlı çift çekirdekli daha fazla kullanan bir yüksek saat hızına sahip.

Bu özellikle oyun için geçerlidir ve hemen hemen tüm oyun makineleri daha iyi bir çift çekirdekli vardır.

Bence sadece bir kere dört çekirdekli gerçekten sırasında zaman grafik işleme yazılımı gibi şeyler kullanın veya benzeri bir çoğunlukla gelişme birçok sanal makineleri çalıştırmak için bir değerdir.

Siz söyleyin eğer gelecek istiyorsan ve kanıt değildir Ancak, bu oyun hakkında, sonra belki bir dört gitmek yoludur fussed. Sadece siz karar verebilirsiniz ki. Sadece bile, ama belki bir göz değer olacağını Q8200, hangi yeni yayımlanmış olan, ancak bir Q6600 düşünmüyoruz. Biraz daha fazla para Veya alternatif Q9300.

Grafikler için, öneriyorsun bir ATI 4.850 veya ATI 4.870. 512MB VRAM ince Çözünürlük olacaktır.

Iyi bir seçim 8GB sistemi RAM ile gidiyorum. Bu anlamda zaman çok ucuz hale getirir.

Bildiğim kadarıyla Vista konusunda ise, Home Premium gitmek yoludur.

Ben bir beta Windows 7 anda benim bilgisayarda çalışan inşa (onun da aslında ama kullanmak) arabası var ve güzel sistemi imzamın içinde birlikte uğultu olduğunu.

Bütün bu, nasıl bang güncel ne gitmek istediklerini belirtti. Bir Core i7 sistemi sıkmak olabilir, bunu mümkün duymak yaklaşık 800 £ için bir £ 1K ...

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 21 Kasım 2008, 13:00
Üye Grubu

Bu Ben Oyun hakkında fussed değilim değil, bu oldukça ama sanki benim PC genelde benim pahalıya sevgili PS3 üzerinde alırsınız o çalıştıramazsınız. At £ 40 - £ 50 pop olsa da oldukça pahalı olabilir ve PC oyunları birkaç kilo daha ucuz özgür temelde bu yüzden öncelikle bilgisayar üzerinde oyun oynamak için arıyorum için bir oyun olabilir, üzerinde 10 oyunlar veya çok olabilir fark var mümkün.

Grafik kartları aklımda, bir şey vardı aynı olanlar, herhangi bir şans eseri neden sorun?

Ben gerçekten 2TB gelecekte kanıtı çünkü gidiş de o olabilir, canlı TB RAM minimum noktasına ot alışkanlık ilgilenmiyorum 8GB 64-bit en yapacaktır. Ben RAM hız ve zamanlara ve bu endişe mi?

Ben Thingie imzası bağlantı ve Core i7 sistemi için şu anda farklılıklar tıkladıysanız benim için çok düzgün bir istediğiniz kadar küçük. Kadar güzel gibi olmak ben dört çekirdekli yeterli olacaktır düşünürdüm. Eğer fiyat doğru ama içine bir göz olabilir size oldukça iyi bana bak önerdi Quads. Dediğimi, onun dünyanın en iyi oyun teçhizat için, yeterli I play tüm oyunları iyi bir kare elde etmek için iyi ve CS's: S an haha olarak değil, çalıştırmak için özellikle zor oyun tasarlanmış değil!

Bilgi için teşekkürler dostum, kısa bir süre bazı Core i7 sistemi fiyat etiketleri bir kontrol olacaktır. 1!
Old 21 Kasım 2008, 13:21
Moderatör Grubu

Grafik kartları gerçekten ile hiçbir problemleri. Olarak sürücüleri henüz iyi değil sadece (ikisi birlikte) 4.870 anda ile çapraz ateş çalışmayın.

RAM zamanlamaları hepsi bir benzerlik, gibi bir şey aramak çok vardır 8-8-8-12 veya 8-8-8-15. Şahsen ben OCZ koç gibi ama Corsair ve Crucuial G. Skill ve GeIL de çok iyi. Dört 2GB çubukları için besbelli gidin.

Belki overclock sizi baştan miyim? Gerçekten hiç aşağı taraf, ücretsiz bir performans artışı (olabilir oldukça büyük bir) almak ve onu size yürümeyi sunarız vardır. Yep, ben kadar mükemmel bir overclock get to you want me tam olarak ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim.

Önce bunu onlara üzerinde nihai bir göz çalıştırabilirsiniz satın emin son bir parça listesi sonrası olun.

Old 21 Kasım 2008, 13:46
Üye Grubu

Will do ve ben bir overclock düşünün gerekir. Sadece biraz ben lol bin sterlin yakın harcadığınız bir parça overclock üzerinde temkinli. Yoluyla da bir bilgisayar dükkanı yürüyüş sona erdi ve .. Intel P4 sipariş Ben son kez yürüdü daha hiç iyi haha gidin.

Hele parçaları gerçekleşeceği emin, ben ancak bu muhtemelen etrafında Ocak 1 Ocak'ta I sipariş olacağım ama ben kolej çalışması ile bitirdim yakında bir yukarı sahte listesine koymak gerekir çok bit olur sipariş kulüpler haha = P
Old 22 Kasım 2008, 04:35
Bağış Grubu

Ben sadece, grafik kartı için, bu çözünürlükte söz edeceğiz, 4.870 büyük bir Overkill, 4.850 gitmek, ben Yüksek komutanı bir monitörde 1280x1024 masaüstünde aynı res de ikincil bir monitör ve bir 3.850 çalıştırılır Ben 10 + fps olsun (it's oynanabilir, sadece) max her ayarı ile.

Overclock doing well, değer ve infact, benim şimdiki tam da bu nedenle oluşturmak için parçaları aldım, ben performans ucuz ama iyi bir şey istiyordu ve kim bir E7200 var kardeşim daha aynı işlemci performansı hakkında olsun (yaklaşık 3 maliyet -4 kez fiyat zaman mayın aldım)

Core i7 gelince, bu nedenle £ 800, dışında bir yapı web sepet (ne yazık ki sadece kendime bir Core i7 kılma gitmek vardı ne zaman yeni bileşenler geldi için inşa tam almak mümkün emin değilim ) Ve ben aptal olmak değil, en güçlü malzeme ya da bir şey, alma ve over me £ 1.600 maliyet oluşturmak. Eğer Core i7 bileşenleri, büyük olasılıkla CPU, Anakart, ve RAM yaklaşık 800 £ için, ancak HDD, Case, PSU bu fiyat etc wouldn't get alabilir ucuz olsun ve kesinlikle iyi bir almazsınız Bu fiyat ile GFX kartı. Çünkü mevcut piyasadaki en iyi hepsi sadece insanly pahalı eğer bu bir balon ya da bir şey kırık var, ama ben bunu doğru korkuyorum Üzgünüz, stuff.
Old 22 Kasım 2008, 05:36
Moderatör Grubu

Iyi eğer KDV hariç tuttuğunuzda, 800 £ için inşa tam yapabilirsiniz:)

Kuşkusuz KDV ile büyük bir gelir, ama ben yaptım orijinal sonrası yani.

Grafik kartı gelince, belki 4.870 çözünürlük için Overkill, ama eğer para ve o gerçekten gelecek kanıtı, vb ben iyi bir sigorta olduğunu düşünüyorum monitör değiştirebilirsiniz kurmak istediğini söyledi düşünüyor.

Eğer doğru anakart var Ama sonra yine her zaman adil bir tarihte başka 4.850 alabilir.

Old 22 Kasım 2008, 10:53
Üye Grubu

Eğer nakit ama kesinlikle ben kabaca aynı güç değil, bir şeyler alabilir vardı o Core i7 cazip olacağını inşa itiraf etmek RAM 150 £ harcamak zorundasın! hala orada inşa good!

Ben çünkü aşağı genellikle RAM ve HDD hızı ile (3 boyutlu tasarım yazılımı) kısa yüzden bana büyük fayda verecek bir Core i7 sistemi şüphe saplanmış olan bu işlemciler nadiren maksimum potansiyelinin% 100 alışmak biliyor musun?

Ben benziyordu yapılandırılmış sistem: (Im emin şey burada yol .. tarafından yanlış)
Reply

Register

Bookmarks