![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я перебуваю в процесі налаштування остаточні специфікації мій ігровий ПК, перш ніж придбати його тільки після Різдва, і було цікаво, якщо ви, хлопці будуть знати краще частин я можу отримати за наступні параметри: Quad 3.0GHz ядро + 64 біт 8GB DDR2 RAM 250GB + жорсткий диск (500 + переважний) Видеокарта 512Mb + (ATi кращим, GDDR3 +) Antec 1200 справи (є вентилятори включити?) 600W PSU Монітор, миша і клавіатура вже відсортовані і мого бюджету це близько £ 800 готові до Push, якщо є досить хороша причина! У мене вже є OS відсортований, програмне забезпечення не є проблемою для мене. ![]() Будь-які ціни або рекомендації вітаю, спасибі за допомогу, хлопці! Razer PS Мати моя сказав: "Ви повинні" так: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Процесор: Я б рекомендував Дуель основний процесор, а не Quad для ігор, як ви будете мати кращу продуктивність від дуелі, я б порекомендував Intel E8400, E8500 або залежно від цін, де ви купуєте, у випадку, якщо ISN E8500 'T набагато більше, ніж E8400, піти на E8500, E8400 інакше буде добре.
ОЗУ: це залежить від вашої, якщо бажаючі OC вашого процесора, якщо ви, йти за 2 комплекти 2x2GB палиці в режимі PC2-8500 (1066MHz) RAM, якщо не хоче розігнати, йти за PC2-6400 (800MHz) палички. HDD: піти на чорну ікру WD 640GB диска, це дуель страв так швидше, ніж більшість інших дисків (які є + 3 пластини) GFX: Це залежить, яку резолюцію ви працюєте на? Корпус: включені деякі фани, воно включає в себе: 3 світлодіодних вентиляторів на передній, великий світлодіодний вентилятор на вершині, і два задніх світлодіодних вентиляторів, однак якщо ви хочете вентилятор на бічній панелі, вам доведеться придбати один seperatly. Блок живлення: Перейти на Corsair 650W, якщо ви не хочете модульної і хочете заощадити трохи грошей, однак якщо ви хочете модульний блок живлення, і не бачимо додаткові витрати, піти на 620W блоку. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Завдяки Мати допомогла зовсім небагато. Єдина причина, чому я шукав Quad Core тому, що це буде основним комп'ютером в мій дім, мій ноутбук навряд чи fandabbytastic машини і мій старий комп'ютер вошивий про кінець його життів. Цей комп'ютер повинен бачити мене через 10 років або близько того в залежності від обставин, і я знаю, Quad Core дозволить мені зберегти той же процесор на більш тривалий період часу. Я не зацікавлений в більш ніж синхронізації, doesn't Це дійсно подобаються мені так, що я роблю в цьому зв'язку здається, йдуть погано Haha тому я б сказав, тим повільніше ОЗП буде більш ніж достатньо. Наскільки це гра Ріг, я не хочете, щоб він став кращим ігор Ріг землі коли-небудь бачив, то хіба модульний блок живлення необхідно, оскільки сторони моєї справи звичай коли-небудь сходити Бар чищення, і я не хвилююся Про кабелю управління занадто багато. Я також розглядає з цією машиною на Windows 7, коли це відбувається, і відсутні будь-які остаточні специфікації я хочу бути абсолютно впевнений, що вона буде запускатися. Якщо установка я дивлюся на звичай запускати її, вона може NAF Off Що стосується відносин піксель йти Im дивлячись з 1440x900 на робочому столі, але я не урод графіку і буде радісно йти на більш низьких дозволах ради деякими додатковими кадрами. Моніторі я отримую є співвідношенням сторін 16:10 щось таке, що можна відобразити в тих розмірах і грати в ігри на про високу буде більш ніж достатньо для мене =) Інші специфікації Ви відправили, як видається, досить ясно і дуже гарним вибором Так що вдячний вам за це! Будь-які інші поради від версії Windows я повинен отримати, заради DX10.1 я дивлюся на Vista я знаю, але Theres 168753965 версій, і я не впевнений, що кінцева це найкращий вибір? Дякуємо за допомогу! Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт там. штука дала вам гарний старт. Тут він робив про четирех'ядерних процесорів є правильним. 8 випадках з 10, ви краще з подвійним ядром. В основному з більш програми можуть використовувати їх ефективно, ніж Quad Core. Далеко не всі програми можуть використовувати чотири ядра на будь-які переваги над двоядерними. Тим не менше, двоядерні зазвичай має більш високу тактову частоту, тому програму можна ширше використовувати більш швидкими, ніж двоядерний повільний четирех'ядерних процесорів. Це особливо вірно для ігор, і майже всі ігрові автомати є кращою з подвійним ядром. Єдиний раз я думаю, Quad Core, дійсно варто, коли ви використовуєте речі, як програмне забезпечення для рендеринга графічних або хочуть працювати з декількома віртуальними машинами на основному розвиток. Однак, як ви говорите, якщо ви хочете майбутнє і не так вже метушилися про ігри, то, можливо, квад шлях. Тільки ви можете вирішити це. Просто навіть не вважаю, хоча Q6600, але, можливо, Q8200, який недавно випущених, варто було б подивитися. Або ж для Q9300 трохи більше грошей. Для графіки, я хотів би запропонувати ATI 4850 або ATI 4870. 512 МБ відеопам'яті буде штраф у вашій резолюції. Хороший вибір буде з 8 Гбайт оперативної пам'яті. Це має сенс, якщо це так дешево. Як ж до Vista, Home Premium є шлях. У мене є бета збірку Windows 7 працює на моєму комп'ютері в даний момент (його теж коляску, хоча насправді використання), і це добре наспівуючи разом на систему у мого підпису. Сказавши все це, як побити до теперішнього часу ви хочете їхати. Ви зможете вичавити з системи Core i7, я чув це можливо близько £ 800 до £ 1K ...
|
| |||
| |||
| Не те щоб я не метушився ігор, я дуже подобається, але якщо мій комп'ютер не може запустити це я зазвичай отримують її на мій коханий PS3. Від £ 40 - £ 50 Pop хоча вона може бути досить дорогим, і я помітив, комп'ютерні ігри може бути кілька фунтів дешевше яких більше 10 ігор або це може бути інша гра для вільного істоти так що я шукаю для гри в першу чергу на ПК де це можливо. Графічні карти є одні й ті ж я мав на увазі все те, що причини проблем якийсь шанс? 8GB буде максимально використовувати 64-бітний як я насправді не зацікавлені в збираюся 2TB так як на майбутнє, оскільки воно може бути, це звичай жити від точки мінімумів ТБ RAM. Чи варто турбуватися про швидкість і таймінгах пам'яті і такі? Я натиснув на посилання в підписі Thingie і відмінності в даний момент для Core i7 система занадто малі для мене правильно хочемо. Як добре, як це буде я думаю, Quad Core, буде цілком достатньо. Якщо ціна є правом, я міг зазирнути в його, але квадрациклів Ви запропонували подивитися досить хороший для мене. Як я вже сказав, її не призначені для установки кращих ігор у світі, просто досить хороший, щоб одержати гідні кадри на всі ігри граю і це CS: Source на даний момент Haha, не особливо важкою для запуску гри! Дякуємо за інформацію Mate, доведеться перевірити на деяких Core i7 система цінники в короткий час. 1! |
|
| |||
| |||
| Ніяких проблем насправді з відеокартами. Просто не намагайтеся CrossFire (два з них разом) з 4870 в даний час як водії ще не є добре. Таймінги пам'яті все більша частина подобою, просто подивіться на те, як 8-8-8-12 і 8-8-8-15. Особисто я, як баран OCZ, Corsair, але і Crucuial G. Skill GeIL і дуже добре, як добре. Відразу чотири 2GB палички очевидно. Чи можу я, можливо, спокусить вас в розгоні? Там дійсно немає негативні сторони, ви отримуєте безкоштовний приріст продуктивності (може бути досить масивної один), і я буду пропонувати вам пройти через це. Так, я скажу вам точно, що робити, якщо ви хочете, щоб я, поки Ви не отримаєте відмінний розгін. Переконайтеся, що ви розміщуєте остаточний перелік частин, перш ніж купити, щоб ми могли виконати остаточне очі над ними.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Будуть робити, і я буду вважати розгін. Трохи більш обережний розгін шматок я провів близько тисячі фунтів на LOL. Останній раз я ходив через нього я потрапив прямо в магазин ПК і замовленні Intel P4 .. Didn't добре Haha. Чи не знає, коли частина буде завершена, я наказую січня, хоча так що, ймовірно близько 1 січня у мене буде дуже біти я буду замовлення, але я покладу макетів список тільки я зробив роботу з коледжем Ха-ха = P |
|
| |||
| |||
| Я згадаю тільки для відеокарт, у цій резолюції 4870 є величезним Overkill, йти за 4850, бігу на 3850 1280x1024 монітора з Верховним командувачем другого монітора в той же дозвіл на робочому столі, і Я отримую 10 + кадрів в секунду (це програються, просто) з кожного налаштування на макс. Розгін варто робити, і Infact, я купив компоненти для моєї поточної побудувати саме з цієї причини, я хотів щось дешеве, але хороший виступ, і я отримую приблизно таку ж продуктивність процесора, ніж мій брат, який має E7200 (який коштує близько 3 -4 рази дорожче, коли я купив мій) Що стосується Core i7, я не так впевнений, що це можливо, щоб отримати повну побудувати за £ 800, коли нові компоненти вийшли мене була піти на те, щоб себе побудувати Core i7 (тільки в Мережі, на жаль кошиків ), І я був не дурний, отримуючи самі потужні речі або що-небудь, і варто було мені побудувати понад £ 1600. Якщо ви отримуєте найдешевший Core i7 компоненти, ти можеш отримати процесор, материнську плату, ОЗП і приблизно за £ 800, але ви не отримаєте HDD, Case, блок живлення і т.д. для цією ціною, і ви точно не отримаєте хорошу GFX карта з цією ціною. Вибачте, якщо це порушило міхура або що-небудь, але я боюся, що це правда, то це все речі просто insanly дорогими, тому що це кращий на поточному ринку. |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо ви не включають ПДВ, ви можете зробити повну побудувати за £ 800:) Правда з ПДВ мова йде про великий, але я кажу, що в моїй основній посаді. Що стосується відеокарти, може бути, 4870 є надмірністю для врегулювання, але якщо у вас є гроші, і враховуючи, що він сказав, що він дійсно хоче побудувати майбутнє докази, може замінити монітор і т.д. Я думаю, що це хороша страховка. Але знову ж завжди можна було отримати тільки 4850 на інший більш пізньої дати, якщо у вас є право плати.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я повинен визнати, що основні I7 побудувати б привабливою, якщо б я готівкою, але ж я можу щось з приблизно тієї ж потужності і не потрібно витрачати £ 150 на пам'яті! ще добре побудувати там!Я знаю, що процесори рідко використовували до 100% від свого максимального потенціалу, оскільки вони загрузли як правило, пам'яті і жорсткого диска швидкість (менше 3D-проектування), тому я сумніваюся, система Core I7 дасть мені велику користь? Система налаштована я дивився, як: (Не впевнений, що щось тут не так .. по дорозі) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Довідка: Gaming Ріг? Бюджет ігор Ріг їм отримати за $ 900 | crazydan20 | Генеральний обладнання чат | 9 | 3 березня 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Генеральний обладнання чат | 35 | 24 липня 2008 21:12 |
| Хочете купити ігри на ПК | electrik91 | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 січня 2008 15:59 |
| $ 500 ігор Ріг. . . | clintondavidn | Генеральний обладнання чат | 4 | 11 вересня 2007 10:43 |
| Gaming процесор | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 16 серпня 2007 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |