![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Очаквам да ми суап VGA охладител за гигабайт Сини очи VGA watercooling. Имам 8800GTS, но като се погледна в гигабайт сайта виждам, че 8800 серията не е в списъка като поддържа карти (списък отива до 8600). Като свърза гигабайт те ми увери, че 8800 е бил подкрепен. Някой използва тази вода за охлаждане с 8800 карта и може да comfirm, че това е 100% съвместима? |
|
| |||
| |||
| Хей, аз не са използвали тази watercooling блок преди, но аз няма да отида с нея, защото тя само се охлади за GPU, а не от паметта около нея др Имам 8800gts твърде скоро и аз ще отида с swiftech черно, която покрива цялата карта. Ако имате гигабайт watercooling система не трябва да се тревожите за да може да се свърже с този блок. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Двойка на Watercooling Въпроси .. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общи Хардуер Чат | 5 | 29 април 2009 16:26 |
| Монтирането Watercooling в моя случай | 4D (Fordy (Форд) Оли | Случаи & Power Доставки | 30 | 31 Jan 2009 09:35 |
| Watercooling | thingie2 | Общи Хардуер Чат | 21 | 10 Окт 2008 15:58 |
| Watercooling | thingie2 | Общи Хардуер Чат | 27 | 24 май 2008 г. 06:49 |
| Колко въздушния поток ще препоръчате за този watercooling настройка? | Compasky | Общи Хардуер Чат | 1 | 11 Март 2008 00:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |