![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hledám do odkládacího můj vga chladiče na Gigabyte Blue Eye VGA watercooling. Mám 8800GTS, ale s vypadalo na GB stránkách vidím, že série 8800 není uveden jako podporovaný karty (seznam pokračuje až 8600). Kontaktováni s gigabyte jsou jisti, že moje 8800 byl podporován. Má někdo používá tento vodní chlazení s 8800 kartu a můžete comfirm, že je to 100% kompatibilní? |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám nepoužívaný watercooling tento blok dříve, ale já jsem nechtěl jít s ním, protože je to pouze ochlazuje na GPU a ne v paměti okolo atd. Mám 8800gts taky a raději bych jít s swiftech černou, která pokrývá celá karta. Pokud máte GB watercooling systému byste neměli muset starat o tom, že umožňuje připojení k tomuto bloku. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pár Watercooling Otázky .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Obecné Hardware Chat | 5 | 29. dubna 2009 16:26 |
| Zařízení Watercooling do mé věci | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Případy & Napájecí zdroje | 30 | 31. leden 2009 09:35 |
| Watercooling | thingie2 | Obecné Hardware Chat | 21 | 10. října 2008 15:58 |
| Watercooling | thingie2 | Obecné Hardware Chat | 27 | 24. května 2008 06:49 |
| Kolik proudění se hodí na tuto watercooling nastavení? | Compasky | Obecné Hardware Chat | 1 | 11. březen 2008 00:04 |
| Thread Nástroje | |
| |