![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω να ανταλλάξουν μου vga cooler να Gigabyte Blue Eye VGA watercooling. Έχω μια 8800GTS αλλά έχοντας εξέτασε την gigabyte site βλέπω ότι το 8800 δεν είναι σειρά που αναγράφονται ως μια υποστηριζόμενη κάρτα (κατάλογος συνεχίζεται μέχρι το 8600). Έχοντας επαφή με gigabyte που μου διαβεβαίωσε ότι το 8800 είχε υποστηριχθεί. Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει αυτό το νερό ψύξης με μια κάρτα 8800 και μπορεί comfirm ότι είναι 100% συμβατές? |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το watercooling block πριν αλλά δεν θα πάει με αυτό, διότι μόνο δροσίζει το GPU και δεν τη μνήμη γύρω από αυτό κλπ. έχω μια 8800gts και εγώ θα προτιμούσα να πάνε με το swiftech μαύρο που καλύπτει το σύνολο της κάρτας. Αν έχετε μια gigabyte watercooling σύστημα δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ότι μπορεί να είναι σε θέση να συνδεθούν με αυτό το μπλοκ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δυο ερωτήσεις Watercooling .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 29 Απρ 2009 16:26 |
| Διαρρύθμιση Watercooling μου σε υπόθεση | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Θήκες & Τροφοδοτικά | 30 | 31 Ιαν 2009 09:35 |
| Watercooling | thingie2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 21 | 10 Οκτ 2008 15:58 |
| Watercooling | thingie2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 27 | 24η Μαΐου 2008 06:49 |
| Πόσο αέρα σας προτείνουμε για αυτό το watercooling setup; | Compasky | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 11 Μαρ 2008 00:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |