μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Gigabyte Blue Eye VGA watercooling

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 07:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Gigabyte Blue Eye VGA watercooling

Ψάχνω να ανταλλάξουν μου vga cooler να Gigabyte Blue Eye VGA watercooling.

Έχω μια 8800GTS αλλά έχοντας εξέτασε την gigabyte site βλέπω ότι το 8800 δεν είναι σειρά που αναγράφονται ως μια υποστηριζόμενη κάρτα (κατάλογος συνεχίζεται μέχρι το 8600).

Έχοντας επαφή με gigabyte που μου διαβεβαίωσε ότι το 8800 είχε υποστηριχθεί.

Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει αυτό το νερό ψύξης με μια κάρτα 8800 και μπορεί comfirm ότι είναι 100% συμβατές?
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 05:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Gigabyte Blue Eye VGA watercooling

Γεια σου, δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το watercooling block πριν αλλά δεν θα πάει με αυτό, διότι μόνο δροσίζει το GPU και δεν τη μνήμη γύρω από αυτό κλπ. έχω μια 8800gts και εγώ θα προτιμούσα να πάνε με το swiftech μαύρο που καλύπτει το σύνολο της κάρτας. Αν έχετε μια gigabyte watercooling σύστημα δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ότι μπορεί να είναι σε θέση να συνδεθούν με αυτό το μπλοκ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δυο ερωτήσεις Watercooling .. 4D (Fordy (Ford) Ollie Γενική Συζήτηση Hardware 5 29 Απρ 2009 16:26
Διαρρύθμιση Watercooling μου σε υπόθεση 4D (Fordy (Ford) Ollie Θήκες & Τροφοδοτικά 30 31 Ιαν 2009 09:35
Watercooling thingie2 Γενική Συζήτηση Hardware 21 10 Οκτ 2008 15:58
Watercooling thingie2 Γενική Συζήτηση Hardware 27 24η Μαΐου 2008 06:49
Πόσο αέρα σας προτείνουμε για αυτό το watercooling setup; Compasky Γενική Συζήτηση Hardware 1 11 Μαρ 2008 00:04
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.