mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Gigabyte VGA watercooling Blue Eye

Reply

Thread Tools
Old 30 decembrie 2007, 07:58
Noile state Group

Default Gigabyte VGA watercooling Blue Eye

Caut să-mi swap vga cooler la Gigabyte Blue Eye VGA watercooling.

Eu am un 8800GTS dar au uitat la site-ul Gigabyte vad ca seria 8800 nu este listat ca o carte de susţinut (lista merge până la 8600).

După ce a contactat gigaoctet au asigurat mea că 8800 a fost realizată cu sprijinul.

Cineva a folosit această apă de răcire cu o carte de 8800 şi poate comfirm care este 100% compatibil?
Old 2 februarie 2008, 05:52
Noile state Group

Default Gigabyte VGA watercooling Blue Eye

Hei, nu am folosit această watercooling bloc înainte, dar nu aş merge cu ea, pentru că numai răceşte de GPU, şi nu de memorie in jurul lui, etc am o 8800gts prea şi Aş prefera să merg cu swiftech negru, care se referă la întreaga carte. Dacă aveţi un gigaoctet watercooling sistem nu ar trebui să vă faceţi griji despre posibilitatea de a se conecta la acest bloc.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.