менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Gigabyte Blue Eye VGA watercooling

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 грудня 2007, 07:58
Нові члени групи

Я шукаю поміняти мою VGA кулер для Gigabyte Blue Eye watercooling VGA.

У мене 8800GTS, але подивившись на сайт Gigabyte я бачу, що 8800 серія не внесений до списку підтримуваних карт (список можна продовжувати до 8600).

Зв'язавшись з Gigabyte Вони запевнили мого, яка була підтримана 8800.

Хто-небудь використав це водяне охолодження з 8800-карти і може comfirm, що це 100% сумісність?
Old 2 лютого 2008, 05:52
Нові члени групи

Гей, я не використовував цю watercooling блоку раніше, але я не поїду з ним, тому що тільки охолоджує GPU, а не навколо неї пам'яті, і т.п. Я теж 8800GTS, і я б вважав за краще піти з Swiftech чорний, який охоплює Всього карти. Якщо у вас є система Gigabyte watercooling ви не повинні турбуватися про те, може підключитися до цього блоку.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.