![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
budování nového počítače
právě viděl tuto nabídku, je to hodně, já si myslím, že je (i když by mohlo být špatné) ASUS M2E-SLI Deluxe + AMD X2 Dual-Core 6000 + bundle http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130152779044&ssPa geName = STRK: MEWA: IT & ih = 003 Jsem si koupit New 500 gigabajtů Seagate Barracuda 7200.10 SATA2 HDD 16mb Cach model ST3500630AS, ale nehodí se mi deska ale i tak jsem byl plánuje nový comp na chvíli teď, a doufejme, že tento svazek bude kompatibilní s HDDdíky |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No Lze dostal na 130,60 liber na Aria nebo 133,78 liber na skenování do seznamu jen dvě možnosti. (bez DPH)
|
|||
|
|||
|
dobře, je to jen trochu dražší, takže pokud jste ochotni zaplatit navíc, že 15 liber nebo tak, pak se, že jeden na eBay
Jde Jase |
|
|
|||
|
|||
|
Buďte opatrní s těmito společnostmi, mohou být někdy lstivý s poštovné. Například to bude 130libra + poštovné, pak je DPH dodatečně, takže platíte 17,5% z celkové poplatky za dopravu, která může být někdy kolem 8 liber na pevný disk.
|