![]() |
|
| |||
| |||
| την κατασκευή ενός νέου υπολογιστή μόλις δει αυτή την προσφορά, είναι μια καλή συμφωνία, νομίζω ότι είναι (μπορεί να είναι λάθος αν) ASUS M2E-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 6000 + bundle geName http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130152779044&ssPa = STRK: MEWA: IT & ih = 003 Έκανα αγοράσω ένα Νέα 500GB Seagate Barracuda 7200.10 SATA2 HDD 16MB cach μοντέλο ST3500630AS αλλά δεν ταιριάζει με τη μητρική μου αλλά ακόμη και τότε, μου έχει προτίθεται να υποβάλει νέα comp για μια στιγμή τώρα, και ελπίζω ότι αυτό το πακέτο θα είναι συμβατό με το HDDευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι Μπορεί να έχεις για £ 130,60 σε Άρια ή £ 133,78 σε Σάρωση σε λίστα μόνο δύο επιλογές. (χωρίς ΦΠΑ)
| |||
| |||
| καλά της μόλις λίγο πιο ακριβό, οπότε αν προτίθεται η αμοιβή σας ότι επιπλέον £ 15 περίπου, στη συνέχεια πάει για ότι μία για ebay Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Να είστε προσεκτικοί με αυτές τις εταιρείες, που μπορεί μερικές φορές να είναι πονηρή με τα γραμματόσημα. Για παράδειγμα, θα είναι £ 130 + ναυτιλίας, τότε ο ΦΠΑ προστίθεται μετά, έτσι πληρώνετε 17,5% πάνω από τα έξοδα αποστολής, το οποίο μπορεί μερικές φορές να είναι περίπου £ 8 για ένα σκληρό δίσκο. |