![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| izgradnju novih računala upravo vidio ove ponude, to je dobar posao, mislim da je (možda ipak u krivu) ASUS M2E-SLI Deluxe AMD + X2 Dual Core 6000 + paketu http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130152779044&ssPa geName = STRK: MEWA: IT & ih = 003 Ja sam kupiti Novi 500GB Seagate Barracuda 7.200,10 SATA2 HDD 16MB cach model ST3500630AS, ali ne stane s moje matična ploča ali čak i tada, bio sam planiranje za novi comp, dok sada, a nadamo se, ovaj bundle će biti kompatibilan sa HDDhvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne može se dobio za £ 130,60 at Aria ili £ 133,78 at Skeniranje na popis samo dvije opcije. (bez PDV-a)
| |||
| |||
| dobro je samo malo dearer, tako da ako je vaš voljni platiti taj dodatni £ 15 ili na taj način onda ići na taj jedan na ebay Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Budite pažljivi s tim tvrtkama, oni ponekad može biti skriven i poštarinu. Na primjer to će biti 130 £ + shipping, a zatim se dodaje PDV-a nakon toga, tako da ste plaćati 17,5% na vrhu brodara optužbe, što ponekad može biti oko £ 8 za hard disk. |