![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| épület egy új számítógép Csak láttam ezt az ajánlatot, ez jó üzlet, azt hiszem, hogy (bár lehet, hogy tévedek) Az ASUS M2E-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 6000 + csomag http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130152779044&ssPa geName = STRK: MEWA: IT & ih = 003 Én vásárolni Új 500GB Seagate Barracuda 7200.10 SATA2 HDD 16MB Cach modell ST3500630AS, de nem illik az én alaplap de még akkor is, én már tervezi egy új, kötelező egy ideig most, és remélhetőleg ez a csomag kompatibilis lesz a HDDköszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lehet a kapott részére 130,60 £ on Aria 133,78 £, vagy a szkennelés listán csak két lehetőségünk van. (áfa nélkül)
| |||
| |||
| valamint amiatt, hogy csak egy kicsit drágább, tehát ha hajlandó fizetni, plusz 15 £, vagy ha akkor megy az, hogy az egyik az eBay-en Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Legyen óvatos ezekkel a vállalatokkal, ők néha alattomos a postaköltséget. Például ez lesz £ 130 + postaköltség, aztán utána val egészül ki, így fizetünk 17,5%-a tetején a szállítási díjat, ami néha kb 8 £ a merevlemez. |