![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| pastato naują kompiuterį tiesiog matė šį pasiūlymą, tai gera idėja, manau, kad yra (gali būti klaidingai nors) ASUS M2E-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 6000 + bundle http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130152779044&ssPa geName = forældre: kiras: IT & ih = 003 Aš nusipirkti Naujoji 500GB Seagate Barracuda 7.200,10 SATA2 HDD 16MB Stilius modelis ST3500630AS, bet netelpa mano plokštės bet net ir tada, aš jau planuoja naują NPI, o dabar, ir, tikiuosi, šis paketas bus suderinama su HDDačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| L. galima įsigyti ne aria 130,60 £ 133,78 £ ar ne Scan į sąrašą tik dvi galimybės. (be PVM)
| |||
| |||
| bei jo tik šiek tiek dearer, todėl jei jūsų pasirengęs sumokėti, kad extra £ 15 arba tiek, tada eiti, kad ant eBay viena Dėl Jase |
|
| |||
| |||
| Būkite atsargūs su šiomis bendrovėmis, jie kartais gali būti Sly su pašto. Pavyzdžiui, jis bus £ 130 + pašto išlaidos, THEN PVM pridėta vėliau, todėl mokėsite 17,5% ant siuntimo išlaidas, kurios kartais gali būti dėl kietojo disko apie £ 8. |