![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| budowę nowego komputera tylko postrzegane tej oferty, to dobrze, myślę, że to (choć może być źle) ASUS M2E-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 6000 + pakiet http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130152779044&ssPa geName = STRK: MEWA: IT & ih = 003 Zrobiłem kupić Nowa 500GB Seagate Barracuda 7200.10 SATA2 HDD 16MB Cach modelu ST3500630AS ale nie pasuje z moją płytą główną ale nawet wtedy, i zostały planowania nowej komp na chwilę się, miejmy nadzieję, że pakiet ten będzie zgodny z HDDdzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Liczba Czy dostał się do £ 130,60 na 133,78 funtów lub Aria na Skanuj do listy tylko dwie opcje. (bez VAT)
| |||
| |||
| oraz jej tylko trochę milsi, więc jeśli skłonni zapłacić, że dodatkowe £ 15 lub następnie przejdź do tego, że jeden na ebay Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Bądź ostrożny z tymi firmami, które mogą być czasami szelmowski z wysyłki. Na przykład będzie £ 130 + żeglugi, a następnie podatek VAT zostanie dodany później, więc masz płacąc 17,5% w górnej części opłaty, które mogą być czasami około 8 £ na dysku twardym. |