![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре аз съм просто търсите и брат ми наскоро видях компютри като тези и купи един. За съжаление моя джоб не е толкова дълбоко, така че аз все пак ще трябва да намерят пари, но аз търсех и видях http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem това и се чудеше дали е кой да е добър за игри? |
|
| |||
| |||
| ID модула Comp, че за тази цена. но има и някои големи спадове. само на 1 концерт на 677mhz RAM, дъното може само 2GB. за игри ID кажа не, 8500 е лоша карта. youd се повече си струва, докато получаването на достойни условия на DX9 карта. Знам, че изглежда съблазнително, но основно на процесора се по-голямата част от тези разходи. на Q6600 е около £ 170 на търговците на дребно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте се четирибандов за игри не се заблуждавайте искате поне 800MHz или 1066MHz овен или липсата на честотната лента, за процесора, което ще ги задуши. Това е може би ме, но никой друг видите OS цитиран в линка Ebay? И зловещ е абсолютно правилно с картата, това е отвратителен.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога не се доверявайте всеки, който цитира класиран на скоростта чрез комбиниране на всички cores.lol
Ако само, че човек като поставени много усилия в изграждането на компютъра като той е поставянето на рекламни together.Oh чакам той вероятно е, трябва да са взели доста време да се намери толкова нисък край "следващото поколение" хардуер. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Това е една моя по-голям брат купил и изглежда добър какво хората мислят http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Всичко, което мога да кажа е, че имам да мисля за това логично. Хората продават неща, за да осъществи печалба. Ако не беше добро за тях, тогава те няма да го продава. Обикновено компютри, които идват готови построени са на изключително ниско качество (с изключение на ябълки). С изглежда, че на компютъра си един боклук. Не се обиждай предвид. Това не е състояние на дружеството, която е направила графични карти и "случайно" не показва снимка на това един от двамата. Не го купят! Това е най-добре да се помогне на някого, когото познавате и доверие, който има добри познания по компютри. Работата с тях може да се изгради един компютър, който отговаря на всички ваши нужди и е безопасна и надеждна. Що се Крил каза: "никога не се доверявайте всеки, който цитира класиран на скоростта чрез комбиниране на всички сърца" Той е прав. |
|
| |||
| |||
| Предполагам, че говорим за ХЕС Иновижън 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E , която е достъпна за £ 46.99 Защото знам, че това момче трикове и това е най-евтиният и картата може да намерите съвпадение на това, което той твърди. Той dosent доставка с OS той играе на термина "Vista Ready". Той също така такси £ 25 за морския транспорт и корабоплаването отнема до 1 месец. Също така той използва редица премия за help.Which такси 70p минута. Аз никога не купи компютър от him.But той е човек, аз бях до eying като конкуренция в случаите, когато започна моята фирма. Цената той сложи това заедно за PC е € 330,87 Мисля, че това, което той прави в условията на лоялна описание е достатъчно все пак. Вие получавате една GeForce 512MB карта. и т.н., плюс очевидно има натрупване на разходите и Ebay PAYPAL и такси. Мисля, че ако той би имало по-добро обслужване на клиентите, рязко спадане на броя премия, да се изясни, че dosent кораб с една операционна система. Ive също го виждал име карти, както 512MB, когато налице фактът, те могат да бъдат 256MB с турбо кеш памет от 512MB. Всичко на всичко, купувачи на Ebay трябва да осъзнаят, ти Dont си взема нещо за нищо. Вие получавате това, което ти плащат. Му все още по-добра стойност компютър, отколкото бихте се от магазини. В крайна сметка аз мисля си на справедлива цена. Всеки, съгласен? Иновижън 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E графична карта |
|
| |||
| |||
| Аз разбирам какво казват, но добро обслужване на клиентите, когато си по-голям брат поръчани от тях човек добавя в свободно опашката скокове (£ 15) и доставка за монитор (US Plug но £ 10 корабоплаването безплатно) Така че те знаят как да изготвят Вас и на компютъра е същото като по-старите подредени една моя брат и тя изглежда добро не само важно контакти власт включват: (но аз migh TGO за него, когато аз имам пари |
|
| |||
| |||
| Предполагам, че си на справедлива цена, но наистина не знам точно какво е вашето получаване. Аз съм залепване с предишното ми убеждение, че това е добре да се купи на някого, който има някакъв опит с компютри, за да работим заедно с Вас да се изгради един. Това и на 8500GT не е добра игри GPU. Мисля, че би било по-добре да отида с висока карта края DX9 вместо ниска карта края DX10. В момента тече 2 7600GS в SLI, които вършат работа за повечето игри повече от добре, а те само разходите AU $ 180 (75-80 паунда). EDIT: Само да възстанови моят аргумент: Взех си целия компютър, включително: - AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz - 2 7600GS в SLI режим - 1 TV тунер - GA-M55SLI-S4 REV 2 SLI Ready Дънна платка - 2GB DDR2 RAM - Thermaltake Soprano дело - 1 250 GB твърд диск - 1 DVD-RW устройство - CoolerMaster 550W PSU - Windows XP Pro Всичко за същата цена, като този компютър. Лично аз скоро ще си компютър всеки ден. Въпреки, че получаването на компютър като твоя изглежда като крадат, то е по-вероятно след това на изключително лошо качество. |
|
| |||
| |||
| Безсъние, когато говорите цените му не е добра идея да просто конвертиране на валутата. Тук в Обединеното кралство, ние получаваме толкова много данъци и т.н., които са били излъгани, когато става дума за неща като това. Така например цените на Newegg далеч надминат всичко, което имаме тук. Ако бяхме да се закупи от там макар, че ще имаме огромна такса доставка, както и на митническото и данъчното внос, както и аз мисля, че има също подобен данък от 13% Електроника. Нейната шега наистина. Знам, че това, което ви казва че безсъние. Но хората във Великобритания могат да се купят нещо подобно или отидете на PC World, когато те са chared още по-далеч за по-малко риск и те едва ли някой информация за него. Jamesleee, аз да го твоя didn't идват с една ОС? Дали ви очаква един или бяхте наясно от Ebay търг, че didn't имам един? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel G31 добро за игрите? | begone2day | Графика на карти & Монитори | 1 | 25 ноември 2008 19:09 |
| Имате нужда от добър игрален дънната | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 19 | 2-ро Jul 2008 14:32 |
| Gaming PC спецификационен Добър ли е? | boon401 | Общи Хардуер Чат | 7 | 4 януари 2008 17:58 |
| Това ли са добрите части за игрите? | SoulessLove | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Дек 2007 19:53 |
| Един добър Gaming компютър? | craiig | Общи Хардуер Чат | 15 | 10 ноември 2007 00:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |