menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Je to opravdu dobrý herní počítač

Reply

Thread Nástroje
Old 4. října 2007, 21:44
Člen Skupina

Default Je to opravdu dobrý herní počítač

No já jsem právě hledáte, a můj bratr nedávno viděl počítačů, jako jsou tyto a koupil jeden. Bohužel kapse není tak hluboká, aby i nadále bude třeba najít peníze, ale jsem hledal a viděl, http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem to a divil se, pokud by bylo nějaké dobré pro hraní her?
Old 5. října 2007, 00:27
Člen Skupina

id zaklapněte že comp za tuto cenu.
ale má některé významné snížení.
pouze 1 koncert na ram 677mhz, mobo schopen pouze 2GB.
pro hraní her id říct ne, 8500 je špatná karta. youd větší hodnotu a zároveň získat slušné DX9 kartu.
Já vím, že se zdá lákavá, ale v podstatě CPU zabírá většinu nákladů.
na q6600 je okolo £ 170 na maloobchodníky.
Old 5. října 2007, 05:03
Dárce Skupina

Pokud jste získání Quad pro herní nevybere žádnou chybu chcete alespoň 800MHz a 1066MHz RAM nebo nedostatečná šířka pásma pro CPU se bude dusit to.

Je to asi já, ale ani nikomu jinému, vidět os citovaný v Ebay odkaz?

Necro a to naprosto správný s kartou, je to mizerná.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 5. října 2007, 06:01
Dárce Skupina

Nikdy nikomu věřit, že cituje hodnocené rychlost spojením všech cores.lol

Pokud se pouze to, že chlap dát tolik úsilí do budování PC stejně jako uvedení ad together.Oh počkat si zřejmě udělal, musí přijmout chvílicasu najít tolik nízké end "Další gen" hardware.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 5. října 2007, 13:34
Člen Skupina

To je ten můj starší bratr koupil a zdá se, dobrý, co si lidi myslí, http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem
Old 7. října 2007, 01:55
Dárce Skupina

Všechno co můžeme říct je máte myslet logicky. Lidé prodat něco vydělat. Pokud to není dobré pro ně, pak by to neměl být prodejní. Počítačů, které obvykle přicházejí ready-postavený jsou neuvěřitelně nízké kvality (kromě jablka).

Který vypadá, že ze svého počítače kus svinstvo. Bez urážky znamenalo. Nezaznamenalo státní společnost, která provádí grafické karty a "náhodou" neprokázalo fotografie buď.

Don't koupit! Je to nejlepší získat pomoc někoho znáte a důvěřujete, kdo má dobré znalosti o počítačích. Práce s nimi můžete postavit počítač, který splňuje všechny vaše potřeby a je to bezpečné a spolehlivé.

Jak Kril řekl: "Nikdy nikomu věřit, že cituje hodnocené rychlost kombinace všech jader"

Je to správné.
Old 7. října 2007, 04:53
Člen Skupina

Předpokládám, že mluvíte o HES
Innovision 3D 8500GT 512mb DDR2 DVI PCI-E
která je k dispozici za 46,99 liber

Vím to, protože kluci triky a to je nejlevnější karty můžete najít vyhovující i to, co tvrdí. On dosent dodání s OS hraje na termín "Vista ready". Také poplatky za 25 liber pro námořní plavbu a trvá až do 1 měsíce. Také on využívá sazbou číslo help.Which poplatků 70p za minutu.

Nikdy jsem koupil PC z him.But je někdo Byl jsem eying jako u konkurence, kdy i můj start podnikání.

V ceně je dal dohromady, že PC je na 330,87 liber
Myslím, že to, co dělá, pokud jde o popis je reálná i když dost. Získáváte GeForce 512mb karta. atd. plus samozřejmě existuje stavět náklady a eBay a PayPal poplatky.

Myslím, že když bude mít lepší služby zákazníkům, kapky pojistné sazby číslo, aby bylo jasné, že loď dosent s operačním systémem. Ive také vidět, jak mu jméno karty 512mb když infact by mohly být 256megabajt s turbo cache 512mb

All in all, kupující na eBay musí uvědomit jste dont získat něco za nic. Dostaneš, co si zaplatí. Jeho stále větší hodnotu, než PC byste si v těchto obchodech. Všechno, myslím, že jeho spravedlivá cena.

Každý, kdo nesouhlasí?

Innovision 3D 8500GT 512mb DDR2 DVI PCI-E Grafické karty
Old 7. října 2007, 05:19
Člen Skupina

Chápu, co říkáte, ale na dobrém zákaznickém servisu, kdy můj starší bratr objednal od nich ten chlápek zní ve volném Queue Jumping (15 liber) a dodávky pro monitor (USA plug ale 10 liber lodní zdarma) tak, že vědí, jak se k tomu vám v počítači, je stejný jako ten můj starší bratr, a nařídil, že se zdá dobré jen ne moc důležité svíčky zahrnuto: (ale i migh tgo za to, když jsem peníze
Old 7. října 2007, 05:30
Dárce Skupina

Myslím, že jeho za slušnou cenu, ale vážně nevím přesně co to je vaše dostat. I'm vykrvovacího s mým předchozím přesvědčení, že je to nejlepší, aby si někdo víte, kdo má nějaké zkušenosti s počítači pracovat s vámi na výstavbu jednoho.

To a 8500GT není dobrý herní GPU. Myslím si, že by bylo lepší jet s high-end DX9 karty namísto nízké konci DX10 kartu. I v současné době běží 2 7600GS v SLI to dělat práci, která pro většinu her více než dobře, a oni jen náklady AU $ 180 (75-80 liber).

EDIT: Jen obnovit můj argument:

Mám celý svůj počítač včetně:

- AMD Athlon 64 X2 Duální Core@2.8GHz
- 2 7600GS to v SLI režimu
- 1 TV Tuner
- GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Připraveno Motherboard
- 2GB DDR2 Ram
- ThermalTake soprán Case
- 1 250gigabajt HDD
- 1 DVD-RW mechanika
- CoolerMaster 550W PSU
- Windows XP Pro

Vše za stejnou cenu jako v počítači. Osobně bych raději počítač každý den. Přestože se dostat do počítače, jako je ta vaše zdá jako krást, je více než pravděpodobné, s neuvěřitelně špatnou kvalitu.
Old 7. října 2007, 05:50
Člen Skupina

Nespavost když mluví její ceny, není dobrý nápad, jen převést měny. Tady v Británii, máme tolik daně atd., které byly se ošizený, pokud jde o věci, jako je tato.

Například ceny na newegg daleko předčit nic jsme tady. Pokud bychom se tam koupit i když budete mít obrovské přepravní poplatky, plus clo a dovozní daně, a navíc si myslím, že tu je také, jako je daň z 13% na Electricals.

Jeho vtip opravdu.

Vím, co říká vaše když nespavost. Ale lidé ve Velké Británii můžete koupit něco takového, nebo jít do PC World, kde jsou chared ještě daleko méně specifikace a těžko dostat veškeré informace o něm.

Jamesleee, i Vy si ji didnt přijít s OS? Jsi očekával jeden nebo jste byli vědomi z aukce eBay že didnt mít jeden?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Intel G31 dobrá hra? begone2day Graphics Cards & Monitory 1 25. listopadu 2008 19:09
Potřebujete dobré hrací desce cheesepuff Procesory, základní desky & RAM 19 2. července 2008 14:32
Herní PC spec nějaký dobrý? boon401 Obecné Hardware Chat 7 4. ledna 2008 17:58
Tyto části jsou dobré pro hraní her? SoulessLove Obecné Hardware Chat 5 18. prosinec 2007 19:53
A dobré herní počítač? craiig Obecné Hardware Chat 15 10. listopadu 2007 00:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.