μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Είναι αυτό ένα καλό gaming υπολογιστή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4η Οκτώβριος 2007, 21:44
Μέλος Ομάδα

Default Είναι αυτό ένα καλό gaming υπολογιστή

Ok, είμαι απλώς αναζητούν και ο αδελφός μου είδε πρόσφατα υπολογιστές όπως αυτά και αγόρασε ένα. Δυστυχώς τσέπη μου δεν είναι τόσο βαθιά, ώστε θα πρέπει ακόμη να βρει τα χρήματα, αλλά έψαχνα και είδα http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem αυτό και αναρωτήθηκε αν ήταν καλό για gaming;
Old 5 του Οκτωβρίου 2007, 00:27
Μέλος Ομάδα

id κουμπώστε ότι comp για την τιμή αυτή.
αλλά έχει μερικές σημαντικές μεταβολές.
μόνο το 1 GIG RAM στα 677mhz, mobo ικανό μόνο 2GB.
για gaming δεν id πω, το 8500 είναι κακή κάρτα. youd να αξίζει περισσότερο, ενώ αν έχετε ένα αξιοπρεπές dx9 κάρτα.
Ξέρω ότι φαίνεται δελεαστική, αλλά ουσιαστικά η CPU λαμβάνει και το μεγαλύτερο τμήμα του, που κοστίζουν.
ο q6600 είναι περίπου £ 170 σε λιανοπωλητές.
Old 5 του Οκτωβρίου 2007, 05:03
Ομάδα Δωρητών

Αν έχουμε και τετράκλινα για gaming μην γελιόμαστε θέλετε τουλάχιστον 800MHz ή 1066mhz RAM ή την έλλειψη εύρους ζώνης για την cpu θα εκκινητήρα αυτό.

Είναι πιθανόν μου, αλλά κάποιος άλλος δει μια os εισηγμένες στο Ebay σύνδεση;

Και Necro το απόλυτο δίκιο με την κάρτα, είναι χάλια.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 5 του Οκτωβρίου 2007, 06:01
Ομάδα Δωρητών

Ποτέ μην εμπιστεύεστε κανέναν αναφέρει ότι η ονομαστική ταχύτητα με τον συνδυασμό όλων των cores.lol

Εάν μόνο ο τύπος που, όπως πολύ προσπάθεια για την κατασκευή του υπολογιστή, όπως το έκανε τη θέση της διαφήμισής together.Oh περιμένουμε μάλλον έκαναν, πρέπει να έχει πολύ λίγο για να βρείτε τόσο χαμηλό τέλος "επόμενη gen" υλικό.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 5 του Οκτωβρίου 2007, 13:34
Μέλος Ομάδα

Αυτή είναι η μία μεγάλα αδελφός μου αγόρασε και φαίνεται καλό αυτό που κάνουν οι άνθρωποι πιστεύουν http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem
Old 7 Οκτ. 2007, 01:55
Ομάδα Δωρητών

Το μόνο που μπορώ να πω είναι έχετε να σκεφτείτε λογικά. Οι άνθρωποι πωλούν τα πράγματα για να πραγματοποιήσει κέρδη. Αν δεν ήταν καλό για αυτούς, τότε δεν θα πουλήσει. Συνήθως οι υπολογιστές που έρχονται έτοιμα χτισμένο είναι απίστευτα χαμηλής ποιότητας (με εξαίρεση τα μήλα).

Με τα βλέμματα του υπολογιστή τους ένα κομμάτι της χάλια. Δεν σημαίνει επίθεση. Δεν αναφέρεται η εταιρία που έκανε την κάρτα γραφικών και "κατά λάθος", δεν έδειξε μια φωτογραφία της είτε.

Μην αγοράζετε! Είναι καλύτερα να λάβετε βοήθεια από κάποιον που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε, ο οποίος έχει καλή γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δουλεύοντας με αυτά μπορείτε να οικοδομήσει έναν υπολογιστή που πληροί όλες τις ανάγκες σας και να είναι ασφαλή και αξιόπιστα.

Όπως κριλ δήλωσε: "Ποτέ μην εμπιστεύεστε κανέναν αναφέρει ότι η ονομαστική ταχύτητα με τον συνδυασμό όλων των πυρήνων"

Είναι δικαίωμα.
Old 7 Οκτ. 2007, 04:53
Μέλος Ομάδα

Υποθέτω ότι μιλάμε για την HES
Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E
το οποίο είναι διαθέσιμο για £ 46,99

Επειδή γνωρίζω ότι αυτό ρε παιδιά κόλπα και αυτή είναι η φθηνότερη κάρτα μπορώ να βρείτε αυτό που ταιριάζει αξιώσεις. Ο dosent εφοδιασμού με OS παίζει ο όρος "Vista Ready". Επίσης τέλη £ 25 για τις θαλάσσιες μεταφορές και τη ναυτιλία λαμβάνει μέχρι 1 μήνα. Επίσης χρησιμοποιεί ασφάλιστρο αριθμό help.Which τέλη 70p για ένα λεπτό.

Ποτέ δεν αγόρασα ένα pc από him.But έχει κάποιος έχω eying ως προς τον ανταγωνισμό, όταν θ αρχίσουν την επιχείρησή μου.

Η τιμή που έχει θέσει για pc μαζί είναι £ 330,87
Νομίζω ότι αυτό που κάνει όσον αφορά την περιγραφή και αν είναι εντάξει. Είστε πάρουμε GeForce 512MB κάρτα. κτλ συν προφανώς υπάρχει κόστος κατασκευής και ebay και paypal τελών.

Νομίζω ότι αν θα έπρεπε να έχει καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η πτώση ασφάλιστρο αριθμό, καθιστούν σαφές ότι dosent πλοίο με ένα λειτουργικό σύστημα. IVe επίσης δει τον όνομα κάρτες όπως 512MB όταν infact θα μπορούσε να είναι 256MB με turbo cache των 512MB.

Συνολικά, οι αγοραστές σε ebay πρέπει να συνειδητοποιήσουν dont σας πάρω κάτι δεν είναι τίποτα. Παίρνετε τι πληρώνετε για. Η ακόμη καλύτερη τιμή από το PC σας θα πάρετε από τα καταστήματα. Συνολικά πιστεύω ότι η δίκαιη τιμή.

Όσοι διαφωνούν;

Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E Κάρτα γραφικών
Old 7 Οκτ. 2007, 05:19
Μέλος Ομάδα

Καταλαβαίνω αυτό που λέτε, αλλά καλή εξυπηρέτηση των πελατών, όταν μεγάλα αδελφός μου παραγγέλθηκε από τον τύπο τους προστίθενται στην ελεύθερη κοτσίδας Jumping (£ 15) και την παράδοση για την παρακολούθηση (US βύσμα αλλά ναυτιλία ελεύθερη £ 10) Για να ξέρουν πώς να επιστήσω σας και ο υπολογιστής είναι η ίδια με αυτή που μου μεγάλα αδελφός διέταξε και φαίνεται καλή μόνο δεν σημαντική ισχύ βύσματα περιλαμβάνονται: (i migh tgo αλλά για αυτό όταν έχω λεφτά
Old 7 Οκτ. 2007, 05:30
Ομάδα Δωρητών

Μάλλον η δίκαιη τιμή, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω ακριβώς ποια είναι η απόκτηση σας. Είμαι κολλώντας με προηγούμενη πεποίθησή μου ότι είναι καλύτερο να ξέρετε κάποιον που έχει κάποια εμπειρία με τους υπολογιστές για να εργαστούμε μαζί σας για να οικοδομήσει ένα.

Αυτός και η 8500GT δεν είναι καλή GPU gaming. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να πάμε με υψηλό τέλος DX9 κάρτα αντί για ένα χαμηλό τέλος DX10 κάρτα. Ι σήμερα κύκλος 2 του 7600GS σε SLI που να κάνει την δουλειά για τα περισσότερα παιχνίδια στη συνέχεια, πιο καλά, και αυτά μόνο ΑΕ κόστος $ 180 (75-80 κιλά).

EDIT: Απλά να επαναφέρει μου επιχείρημα:

Έχω όλη μου υπολογιστή που περιλαμβάνουν:

- AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz
- 2 η 7600GS σε SLI Mode
- 1 TV Tuner
- GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Ready Motherboard
- 2GB DDR2 Ram
- ThermalTake σοπράνο υπόθεση
- 1 250GB HDD
- 1 DVD-RW Drive
- CoolerMaster 550W PSU
- Windows XP Pro

Όλα για την ίδια τιμή με αυτή του υπολογιστή. Προσωπικά θα προτιμούσα να μου υπολογιστή κάθε μέρα. Αν πάρουμε σαν τη δική σας υπολογιστή μοιάζει με κλέψει, τότε είναι πιο πιθανό από απίστευτα κακή ποιότητα.
Old 7 Οκτ. 2007, 05:50
Μέλος Ομάδα

Αϋπνία όταν μιλάμε τιμές τους δεν είναι καλή ιδέα να μετατρέψει το μόνο νόμισμα. Εδώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα έχουμε τόσο πολύ φόρου κ.λπ. που άρπαξαν είναι εκτός όταν πρόκειται για πράγματα όπως αυτό.

Για παράδειγμα, οι τιμές για newegg ξεπεράσει κατά πολύ οτιδήποτε έχουμε εδώ. Αν επρόκειτο να αγοράσουν από εκεί, όμως, θα έχετε μια τεράστια ναυτιλιακή επιβάρυνση, συν τα τελωνεία και την εισαγωγή φόρου, καθώς θεωρώ ότι υπάρχει και ένα φόρο 13% επί του σαν electricals.

Το αστείο πραγματικά.

Ξέρω τι σας λέει αν και αϋπνία. Ωστόσο, οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να αγοράσει κάτι τέτοιο ή πηγαίνετε στο pc κόσμο όπου είναι ακόμα πιο chared για πολύ λιγότερο specs και μετά βίας φέρει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό.

Jamesleee, θεωρώ δική σας didn't έρχονται με ένα λειτουργικό σύστημα; Αν σας αναμένει ένα ή ήσουν γνωρίζει από το ebay δημοπρασία ότι didn't έχει ένα;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Intel G31 καλό για gaming; begone2day Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 25 Νοε 2008 19:09
Καλό gaming οικοδόμηση; Pawndro Γενική Συζήτηση Hardware 1 13 Ιαν 2008 02:15
Gaming PC spec κάθε καλό; boon401 Γενική Συζήτηση Hardware 7 4η Ιαν 2008 17:58
Αυτά είναι καλό για gaming; SoulessLove Γενική Συζήτηση Hardware 5 18 Δεκ. 2007 19:53
A Good Παιχνίδια Υπολογιστών; craiig Γενική Συζήτηση Hardware 15 10 Νοε 2007 00:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.