![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok ja sam samo gleda i moj brat je nedavno vidio računala poput ovih i kupio jedan. Nažalost, moj džep nije tako duboka, tako bih i dalje trebati pronaći novac, ali sam bio u potrazi i ugleda http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem ovoga i pitao je li bilo koja dobra za gaming? |
|
| |||
| |||
| id puckanje comp da se za tu cijenu. ali ima nekih većih padova. samo 1 čeze ram na 677mhz, mobo sposobni samo 2GB. za gaming id reći ne, u 8500 je loša kartica. youd biti vrijedan pažnje uzimajući pristojan dx9 karticu. Znam da izgleda primamljivo, ali u osnovi CPU uzima većinu toga troška. za q6600 je oko £ 170 u maloprodaju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako tvoj 'uzimajući quad za igranje ne pogreąku želite barem 800mhz ili 1066mhz ram ili nedostatak bandwith za CPU će ga zagušiti. To je vjerojatno me, ali nije bilo kome drugome vidjeti os citirani u Ebay vezu? A Necro's apsolutno ispravan s kartice, to je loš.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikada nikome vjerovati da citate je ocijenjeno brzine kombiniranjem svih cores.lol
Ako je samo da momak stavi koliko napora u izgradnji osobnog računala kao što je učinio stavljanjem oglasa together.Oh pričekajte on vjerojatno učinio, mora imati uzeti nemalo dok naći toliko nisko kraj "next gen" hardvera. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Ovo je jedan moj stariji brat kupio i to je dobro što ljudi misle http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Sve što mogu reći je da ste je dobio da mislite o tome logično. Ljudi prodaju stvari koje treba napraviti profit. Ako to nije dobro za njih, onda oni ne bi ga prodaje. Obično računala koje dolaze spreman izgrađena su nevjerojatno niske kvalitete (osim Jabuke). Do tog računala izgleda njen komad sranje. Ne sablazni značilo. To nije državna tvrtka koja je grafička kartica i "slučajno" ne prikazuju sliku to oba. Nemojte kupovati to! To je najbolje da potraži pomoć od nekoga za koga znate i povjerenje koje je dobro poznavanje računala. Rad s njima možete graditi računalo koje zadovoljava sve vaše potrebe te je siguran i pouzdan. Kao kril je rekao "Nikada nikome vjerovati da su citati ocijenjeno brzine kombiniranjem sve jezgre" On je u pravu. |
|
| |||
| |||
| pretpostavljam hes govoriti o Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E koja je dostupna i za £ 46.99 Jer ja znam dečki trikove i to je najjeftinije kartice mogu pronaći ono što on tvrdi podudaranja. On dosent opskrbe s OS on igra na pojam "Vista Ready". Također optužuje £ 25 za otpremu i kupac uzima do 1 mjesec. Isto tako on koristi premijske stope broj za help.Which troškove 70p minuta. Nikad nisam kupio pc him.But od nekoga tko je on sam eying kao kad sam natječaj za pokretanje moj posao. U cijenu je rekao da je za pc zajedno £ 330,87 Mislim da je ono što čini u pogledu opisa je fer dovoljno ipak. Vi ste uzimajući geforce 512MB karticom. itd plus očigledno je izgraditi troškova i eBay i PayPal pristojbe. Mislim da ako bi se on bolje usluge kupcima, kap premijske stope broj, izraditi Internet jasan to dosent brod sa operativni sistem. Ive je vidio kako mu ime kartice 512MB kada infact oni bi mogli biti 256MB s turbo cache od 512MB. Sve u svemu, kupce na eBay trebaju ostvariti vi dont dobiti nešto za ništa. Vi dobijete ono što plaćate. Njegova još bolji pc vrijednost nego što bi se iz trgovine. Sve u svemu mislim da njegove fer cijenu. Svatko se slažete? Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 PCI-E DVI Graphics Card |
|
| |||
| |||
| Shvaćam što govoriš, ali oni dobri službu za korisnike, kad je moj stariji brat je naredio im Gvido dodan u slobodnom red Jumping (£ 15) i isporuka za monitor (US plug 10 £ no shipping free) Oni znaju kako se izvući vi u i računalo je isti kao onaj moj stariji brat naredio i čini se kako je važno ne samo dobru moć utikači uključeni: (ali ja migh tgo kada za to imam novaca |
|
| |||
| |||
| JA pogodak svojoj razumnoj cijeni, ali ti stvarno ne znam točno ono što je vaše dolasku. Im 'priljepljivanje sa mojim osuđivanost da je najbolje da se nekoga za koga znate nekog tko ima iskustva u radu s računalima s vama graditi jedan. To i 8500GT nije dobar GPU gaming. Mislim da bi bilo bolje da ide s visokim kraju DX9 karticu umjesto niskom kraju DX10 kartice. Ja trenutno pokrenuti 2 7600GS u SLi koje obaviti posao za većinu igara više nego dobro, a oni samo trošak AU $ 180 (75-80 funti). EDIT: Samo da se ponovo moj argument: Dobila sam čitav računalu, uključujući: - AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz - 2 7600GS u SLi Mode - 1 TV Tuner - GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLi Ready matične ploče - 2GB DDR2 Ram - Sopran ThermalTake Case - 1 250GB HDD - 1 DVD-RW Drive - CoolerMaster 550W PSU - Windows XP Pro Sve za istu cijenu kao da je računalo. Osobno bih radije moje računalo bilo koji dan. Iako uzimajući poput vaše računalo čini mi kradu, to je više nego vjerojatno i nevjerojatno loše kvalitete. |
|
| |||
| |||
| Nesanica kada govorimo njegove cijene nije dobra ideja da samo pretvoriti valutu. Ovdje u Ujedinjenom Kraljevstvu, mi se toliko toga porez itd koji su se ripped off kad su u pitanju stvari kao što je ovaj. Na primjer cijene na newegg daleko nadmašiti išta imamo ovdje. Ako bismo ipak kupiti od tamo, ti bi imao ogromne shipping charge, plus carina i porez na uvoz, plus mislim da tu je i porez od 13% kao i na electricals. Njegova šala stvarno. Znam što vaš rekavši da nesanice. Ali ljudi u Velikoj Britaniji može kupiti nešto ovako ili idite na PC World gdje su chared čak i više za daleko manje naočale i oni teško dobiti bilo kakve informacije o tome. Jamesleee, ja ga tvoj nije došao sa OS? Jeste li ocekivali jednu ili vi bili svjestan od ebay aukcije nije da se ima jedan? |