kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Ez egy jó számítógépes játékokhoz

Reply

Téma eszközök
Old Október 4 2007, 21:44
Csoport tagja

Ok én csak nézett, és a bátyám nemrég láttam ilyen számítógépek és vettem egyet. Sajnos a zsebemben nem olyan mély, tehát én még mindig nem találja a pénzt, de én kerestem, és láttam, http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem ezt, és vajon nem valami jó a játékokhoz?
Old Október 5 2007, 00:27
Csoport tagja

id snap, hogy ki, hogy a kötelező ár.
de van néhány nagyobb downs.
csak 1 koncert a 677mhz ram, mobo képes csak 2GB.
A szerencsejáték-ID mondom nem, a 8500 egy rossz kártyát. youd inkább érdemes kapok egy tisztességes dx9 kártyát.
Tudom, hogy úgy tűnik, csábító, de alapvetően a CPU veszi fel a legtöbb, hogy a költségeket.
a q6600 mintegy 170 £ a kiskereskedőket.
Old Október 5 2007, 05:03
Donor Group

Ha kapok egy quad a játékokhoz nem tévedés kívánt legalább 800MHz vagy 1066MHz RAM vagy hiánya sávszélességet a CPU fog hidegindítót azt.

Ez valószínűleg nekem, de bárki mást lát egy os idézett az Ebay link?

És Necro Abszolút korrekt a kártyát, ez vacak.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 5 2007, 06:01
Donor Group

Soha ne bízz senkiben, hogy az idézőjelek a névleges sebesség kombinálja a cores.lol

Ha csak azt a fickót, mint hogy nagy erőfeszítéseket tett a PC-be építve mint õ olyan ad together.Oh várjunk akkor valószínűleg igen, meg kell tennie, amíg elég, hogy annyira alacsony végéig "next gen" hardvert.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Október 5 2007, 13:34
Csoport tagja

Ez lesz az én idősebb testvére vásárolta, és úgy tűnik jó mit gondolnak az emberek http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem
Old Október 7. 2007, 01:55
Donor Group

Mindössze annyit mondhatok, amit meg kell gondolni, hogy logikus. Emberek értékesíteni ahhoz, hogy nyereséget. Ha ez nem volt jó nekik, akkor nem lenne eladásuk. Általában a számítógép készen áll, hogy jön beépített van hihetetlenül alacsony minőségű (kivéve alma).

Az látszik, hogy a számítógépen egy darab szar. Nem azért jelent. Nem azt a céget, amely a grafikus kártyát, és "véletlenül" nem mutatott egy képet róla sem.

Ne vedd meg! A legjobb, hogy segítsen valaki tudja, és a bizalom, aki egy jó számítógép. Együttműködés őket, akkor lehet építeni egy olyan számítógépről, amely megfelel az Ön igényeinek, és a biztonságos és megbízható.

Krill Mint mondta: "Soha ne bízz senkiben, hogy az idézőjelek a névleges sebesség kombinálásával minden maghoz"

Igaza van.
Old Október 7. 2007, 04:53
Csoport tagja

Feltételezem, HES beszélünk
Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E
amely a rendelkezésre álló £ 46.99

Mert tudom, hogy ez a fickó trükkök, és ez a legolcsóbb kártya megtalálom egyezési mit állításokat. Ő egy adag ellátás OS ő játszik a "Vista Ready". Azt is díjat £ 25, és a hajózási vesz fel 1 hónap. Ugyancsak ő használ emelt díjas számot help.Which díjak 70p egy percet.

Soha nem vettem egy PC-től him.But van valakinek Én eying fel a versenyt, amikor kezdetét én dolgom.

Az ár is fel, hogy a PC és a GBP 330,87
Úgy gondolom, hogy mit csinál a leírás is elég szép volt. Ön kapok egy 512MB GeForce kártya. etc plusz természetesen van építve a költségek és az eBay és PayPal díjakat.

Azt hiszem, ha lenne jobb ügyfélszolgálat, elejti az emelt díjas számot, világossá teszik, hogy a hajó egy adag operációs rendszert. Ive is láttam nevét kártyákat 512MB, ha infact lehet rájuk 256MB a turbo cache a 512MB.

Mindent összevetve, a vásárlókat a ebay kell megvalósítani ön dont valamit semmiért. You get what you pay for. A még mindig jobb, mint a pc, amit kapni az üzletekben. Mindent egybevetve azt hiszem, hogy tisztességes árat.

Bárki, aki nem ért egyet?

Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E Grafikus kártya
Old Október 7. 2007, 05:19
Csoport tagja

Én megértem, mit mond, de a jó ügyfélszolgálat, amikor idősebb testvére megrendelhető nekik a pasi hozzá szabad Queue Jumping (£ 15) és a szállítás a monitor (USA dugó, de £ 10 hajózás szabad), hogy tudja, hogyan kell felhívni Ön és a számítógép is ugyanaz, mint az én idősebb testvére rendelhető, és úgy tűnik, nem fontos, csak a jó teljesítmény csatlakozóval: (de migh megyek ki, ha van pénz
Old Október 7. 2007, 05:30
Donor Group

Azt hiszem, hogy a valós ár, de tényleg nem tudom Pontosan mi ez a szerzés. Én vagyok maradva a korábbi meggyőződését, hogy ez a legjobb, hogy valaki tudja, aki már van némi tapasztalata a számítógépekkel, hogy működjenek együtt, hogy építsenek egy.

Ez, és a 8500GT nem jó játékokhoz GPU. Azt hiszem, jobb lenne, hogy a magas DX9-kártya helyett alacsony end DX10 kártyát. Én jelenleg fut 2 7600GS van SLI, amelyek a munkát a legtöbb játékok több mint jó, és csak költség AU $ 180 (75-80 font).

Edit: Csak hogy visszaállítsa az én érv:

Megvan a teljes számítógép, beleértve:

- AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz
- 2 7600GS van SLI módban
- 1 TV-tuner
- GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Ready Alaplap
- 2GB DDR2 RAM
- ThermalTake Soprano Case
- 1 250GB HDD
- 1 DVD-RW meghajtó
- CoolerMaster 550W PSU
- Windows XP Pro

Mind az azonos ár, mint a számítógépen. Személy szerint én inkább a számítógépet minden nap. Bár kezd egy számítógép, mint a tied úgy tűnik, mintha lopni, akkor több mint valószínű, a hihetetlenül rossz minőségű.
Old Október 7. 2007, 05:50
Csoport tagja

Álmatlanság, ha beszél, hogy az árak nem jó ötlet, ha csak konvertálni a valutát. Itt az Egyesült Királyságban, akkor annyi adót, stb, amelyek a beolvasott le, amikor a dolgok, mint ez.

Például az árak newegg messze lepipál bármit is itt. Ha úgy volt, hogy vásároljanak, ha ott, akkor egy hatalmas szállítási díj, valamint a vám-és behozatali adót, plusz azt hiszem, ez is egy adó, mint 13%-a electricals.

A vicc tényleg.

Tudom, mi a mondás, hogy az álmatlanság. Az embereket azonban az Egyesült Királyságban lehet megvenni valamit, mint ez vagy a pc világ, ahol chared még inkább a sokkal kevésbé specs, és alig kap semmilyen információt róla.

Jamesleee, úgy, hogy a tiéd didnt jön az OS? Ha nem vársz egy vagy voltál tisztában az eBay aukción didnt hogy van?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.