![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok én csak nézett, és a bátyám nemrég láttam ilyen számítógépek és vettem egyet. Sajnos a zsebemben nem olyan mély, tehát én még mindig nem találja a pénzt, de én kerestem, és láttam, http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem ezt, és vajon nem valami jó a játékokhoz? |
|
| |||
| |||
| id snap, hogy ki, hogy a kötelező ár. de van néhány nagyobb downs. csak 1 koncert a 677mhz ram, mobo képes csak 2GB. A szerencsejáték-ID mondom nem, a 8500 egy rossz kártyát. youd inkább érdemes kapok egy tisztességes dx9 kártyát. Tudom, hogy úgy tűnik, csábító, de alapvetően a CPU veszi fel a legtöbb, hogy a költségeket. a q6600 mintegy 170 £ a kiskereskedőket. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha kapok egy quad a játékokhoz nem tévedés kívánt legalább 800MHz vagy 1066MHz RAM vagy hiánya sávszélességet a CPU fog hidegindítót azt. Ez valószínűleg nekem, de bárki mást lát egy os idézett az Ebay link? És Necro Abszolút korrekt a kártyát, ez vacak.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha ne bízz senkiben, hogy az idézőjelek a névleges sebesség kombinálja a cores.lol
Ha csak azt a fickót, mint hogy nagy erőfeszítéseket tett a PC-be építve mint õ olyan ad together.Oh várjunk akkor valószínűleg igen, meg kell tennie, amíg elég, hogy annyira alacsony végéig "next gen" hardvert. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Ez lesz az én idősebb testvére vásárolta, és úgy tűnik jó mit gondolnak az emberek http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Mindössze annyit mondhatok, amit meg kell gondolni, hogy logikus. Emberek értékesíteni ahhoz, hogy nyereséget. Ha ez nem volt jó nekik, akkor nem lenne eladásuk. Általában a számítógép készen áll, hogy jön beépített van hihetetlenül alacsony minőségű (kivéve alma). Az látszik, hogy a számítógépen egy darab szar. Nem azért jelent. Nem azt a céget, amely a grafikus kártyát, és "véletlenül" nem mutatott egy képet róla sem. Ne vedd meg! A legjobb, hogy segítsen valaki tudja, és a bizalom, aki egy jó számítógép. Együttműködés őket, akkor lehet építeni egy olyan számítógépről, amely megfelel az Ön igényeinek, és a biztonságos és megbízható. Krill Mint mondta: "Soha ne bízz senkiben, hogy az idézőjelek a névleges sebesség kombinálásával minden maghoz" Igaza van. |
|
| |||
| |||
| Feltételezem, HES beszélünk Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E amely a rendelkezésre álló £ 46.99 Mert tudom, hogy ez a fickó trükkök, és ez a legolcsóbb kártya megtalálom egyezési mit állításokat. Ő egy adag ellátás OS ő játszik a "Vista Ready". Azt is díjat £ 25, és a hajózási vesz fel 1 hónap. Ugyancsak ő használ emelt díjas számot help.Which díjak 70p egy percet. Soha nem vettem egy PC-től him.But van valakinek Én eying fel a versenyt, amikor kezdetét én dolgom. Az ár is fel, hogy a PC és a GBP 330,87 Úgy gondolom, hogy mit csinál a leírás is elég szép volt. Ön kapok egy 512MB GeForce kártya. etc plusz természetesen van építve a költségek és az eBay és PayPal díjakat. Azt hiszem, ha lenne jobb ügyfélszolgálat, elejti az emelt díjas számot, világossá teszik, hogy a hajó egy adag operációs rendszert. Ive is láttam nevét kártyákat 512MB, ha infact lehet rájuk 256MB a turbo cache a 512MB. Mindent összevetve, a vásárlókat a ebay kell megvalósítani ön dont valamit semmiért. You get what you pay for. A még mindig jobb, mint a pc, amit kapni az üzletekben. Mindent egybevetve azt hiszem, hogy tisztességes árat. Bárki, aki nem ért egyet? Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E Grafikus kártya |
|
| |||
| |||
| Én megértem, mit mond, de a jó ügyfélszolgálat, amikor idősebb testvére megrendelhető nekik a pasi hozzá szabad Queue Jumping (£ 15) és a szállítás a monitor (USA dugó, de £ 10 hajózás szabad), hogy tudja, hogyan kell felhívni Ön és a számítógép is ugyanaz, mint az én idősebb testvére rendelhető, és úgy tűnik, nem fontos, csak a jó teljesítmény csatlakozóval: (de migh megyek ki, ha van pénz |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, hogy a valós ár, de tényleg nem tudom Pontosan mi ez a szerzés. Én vagyok maradva a korábbi meggyőződését, hogy ez a legjobb, hogy valaki tudja, aki már van némi tapasztalata a számítógépekkel, hogy működjenek együtt, hogy építsenek egy. Ez, és a 8500GT nem jó játékokhoz GPU. Azt hiszem, jobb lenne, hogy a magas DX9-kártya helyett alacsony end DX10 kártyát. Én jelenleg fut 2 7600GS van SLI, amelyek a munkát a legtöbb játékok több mint jó, és csak költség AU $ 180 (75-80 font). Edit: Csak hogy visszaállítsa az én érv: Megvan a teljes számítógép, beleértve: - AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz - 2 7600GS van SLI módban - 1 TV-tuner - GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Ready Alaplap - 2GB DDR2 RAM - ThermalTake Soprano Case - 1 250GB HDD - 1 DVD-RW meghajtó - CoolerMaster 550W PSU - Windows XP Pro Mind az azonos ár, mint a számítógépen. Személy szerint én inkább a számítógépet minden nap. Bár kezd egy számítógép, mint a tied úgy tűnik, mintha lopni, akkor több mint valószínű, a hihetetlenül rossz minőségű. |
|
| |||
| |||
| Álmatlanság, ha beszél, hogy az árak nem jó ötlet, ha csak konvertálni a valutát. Itt az Egyesült Királyságban, akkor annyi adót, stb, amelyek a beolvasott le, amikor a dolgok, mint ez. Például az árak newegg messze lepipál bármit is itt. Ha úgy volt, hogy vásároljanak, ha ott, akkor egy hatalmas szállítási díj, valamint a vám-és behozatali adót, plusz azt hiszem, ez is egy adó, mint 13%-a electricals. A vicc tényleg. Tudom, mi a mondás, hogy az álmatlanság. Az embereket azonban az Egyesült Királyságban lehet megvenni valamit, mint ez vagy a pc világ, ahol chared még inkább a sokkal kevésbé specs, és alig kap semmilyen információt róla. Jamesleee, úgy, hogy a tiéd didnt jön az OS? Ha nem vársz egy vagy voltál tisztában az eBay aukción didnt hogy van? |