![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני רק מסתכלת ואת אחי לאחרונה ראיתי מחשבים כאלה ו קנו אחד. לצערי הכיס שלי לא כל כך עמוק כפי הייתי עדיין צריכים למצוא את הכסף אבל אני הייתי מסתכל וראיתי http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem זה ואת תוהה אם כל זה היה טוב בשביל המשחקים? |
|
| |||
| |||
| מזהה חפוז כי comp ל כי המחיר. אבל יש לו חלק עיקרי downs. רק בשעה 1 חלטורה ראם 677mhz, mobo מסוגלים רק 2GB. עבור המשחקים מזהה לומר לא, 8500 הוא כרטיס רע. youd להיות שווה יותר בעת מקבל כרטיס dx9 הגון. אני יודעת שזה נראה מפתה, אבל בעצם את CPU לוקח את רוב שעולות. את q6600 הוא בסביבות 170 £ בשעה קמעונאים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מקבל את חצר המשחקים של לעשות טעות אתה לא רוצה לפחות 800mhz או 1066mhz ראם או חוסר ברוחב פס של CPU עומד לחנוק אותו. זה כנראה לי, אבל האם מישהו אחר ראה מערכת הפעלה מצוטט ב-Ebay את הקישור? ו Necro לחלוטין הנכון של עם הכרטיס, זה גרוע.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אף פעם לא סומך על אף אחד כי ציטוטים Speed מדורגים על ידי שילוב של כל cores.lol
אם רק לשים את הבחור הזה הרבה מאמץ לתוך בניין ה-PC כפי שהוא עשה לשים את המודעה together.Oh לחכות הוא כנראה עשה, חייב להיות לקחו די הרבה זמן למצוא כל כך הרבה סוף נמוך "הבא gen" החומרה. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| זה הרגע ישנים אח שלי קנה והוא נראה טוב מה אנשים חושבים http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| כל מה שאני יכול לומר הוא יש לך לחשוב על זה באופן הגיוני. אנשים למכור דברים כדי לעשות רווח. אם זה לא היה טוב להם, אז הם לא יהיו מוכרים את זה. בדרך כלל המחשבים מגיעים מוכנים שנבנו הן של incredibly באיכות נמוכה (למעט תפוחים). עד כי נראה של המחשב שלו חתיכת חלאות. לא התכוונו להעליב. זה לא המדינה כי החברה השיקה את כרטיס המסך ואת "במקרה" לא מראים תמונה של זה גם. האם לא קונה את זה! מומלץ לקבל עזרה של מישהו שאתה מכיר ובוטח בהם טוב שיש לו ידע במחשבים. עובד איתם אתה יכול לבנות מחשב אשר עונה על כל הצרכים שלך היא בטוחה ואמינה. כפי Krill אמר "אף פעם לא סומך על אף אחד כי ציטוטים Speed מדורגים על ידי שילוב של כל ליבות" הוא צודק. |
|
| |||
| |||
| אני מניח hes מדבר על Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E אשר זמין עבור £ 46.99 כי אני יודע את זה חבר 'ה טריקים וזה הכרטיס הזול ביותר שאני יכול למצוא את ההתאמה מה שהוא טוען. הוא dosent אספקת עם מערכת ההפעלה, הוא משחק על המונח "Vista Ready". הוא גם חיובי £ 25 עבור משלוח ו המשלוח לוקח עד 1 שנה. כמו כן הוא משתמש Premium שיעור מספר help.Which עבור חיובים 70p דקה. אני אף פעם לא קניתי מחשב מ him.But הוא מישהו שאני כבר eying כ התחרות כאשר אני מתחיל את העסק. המחיר הוא הכניס את זה ביחד עבור PC הוא £ 330.87 אני חושב את מה שהוא עושה במונחים של תיאור הוא מספיק אם כי סביר. אתה מקבל כרטיס geforce 512MB. ועוד ועוד מן הסתם יש לבנות העלות eBay ו PayPal עמלות. אני חושב שאם הוא היה טוב יותר עם שירות הלקוחות, להחזיר את שיעור Premium מספר, לגרום לו לנקות אותה dosent ספינה עם מערכת הפעלה. Ive גם ראיתי אותו שם כמו כרטיסי 512MB כאשר infact שהם עלולים להיות turbo עם 256MB זיכרון מטמון של 512MB. בסך הכל, קונים ב eBay צריך realise אתה dont לקבל משהו עבור כלום. אתה מקבל מה שאתה משלם. עדיין טוב יותר את הערך PC מאשר היית מקבל מן החנויות. בסך הכל אני חושב על מחיר הוגן. מישהו לא מסכים? Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E כרטיס מסך |
|
| |||
| |||
| אני מבין מה אתה אומר, אבל הם טובים שירות הלקוחות, כאשר הורה אח שלי ישנים מהם את הבחור ללא תשלום נוסף לתור רצוד (£ 15) ואספקה עבור לפקח (ארה"ב תקע 10 £ אבל המשלוח חינם), אז הם יודעים איך לצייר אותך ואת המחשב זהה אחד אח שלי ישנים הורה וזה פשוט לא נראה טוב חשוב כוח plugs כללו: (אבל אני migh tgo על זה כאשר יש לי כסף |
|
| |||
| |||
| אני מניחה את מחיר הוגן, אבל אתה באמת לא יודע בדיוק את מה שהוא מקבל. אני דבק עם הקודמים שלי משוכנעת כי מומלץ להגיע מישהו שאתה יודע שיש לו קצת ניסיון במחשבים כדי לעבוד איתך כדי לבנות אחד. זה לבין 8500GT הוא לא משחק טוב GPU. אני חושב שזה יהיה טוב יותר ללכת עם גבוה סוף כרטיס DX9 במקום נמוך סוף כרטיס DX10. כרגע אני מפעיל 2 של 7600GS ב-SLI בו לעשות את העבודה ברוב המשחקים יותר טוב, והם רק עלות AU $ 180 (75-80 פאונד). ערוך: רק כדי להחזיר למעמדו הטענה שלי: יש לי את כל המחשב כולל: - AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz - 2 של 7600GS ב-SLI מצב - 1 מכון טלוויזיה - GA-M55SLI-S4 SLI מוכן להאיץ 2 לוח האם - 2GB DDR2 ראם - סופרן ThermalTake מקרה - 1 250GB HDD - 1 כונן DVD-RW - CoolerMaster 550W PSU - Windows XP Pro הכל על אותו מחיר כפי כי המחשב. אני אישית מעדיף את המחשב שלי כל יום. אמנם מקבל את המחשב כמו שלך נראה כמו לגנוב, זה יותר גרוע סביר של incredibly איכות. |
|
| |||
| |||
| נדודי שינה, כאשר מדברים על מחירים לא רעיון טוב רק כדי להמיר את המטבע. כאן בבריטניה, אנחנו מקבלים כל כך הרבה מיסים וכו ', כי הם היו ripped off כאשר מדובר על דברים כאלה. לדוגמה את המחירים ב newegg רחוק לעלות על כל דבר שיש לנו כאן. אם היינו לקנות משם בכל זאת, אתה תהיה אחראי משלוח ענק, בתוספת המכס וייבוא המס, בנוסף אני חושב שיש גם מס של 13% כמו ב electricals. את באמת בדיחה. אני יודעת מה את אומרת למרות נדודי שינה. אבל אנשים יכולים לקנות UK משהו כזה או ללכת PC בעולם שבו הם chared אפילו יותר עבור הרבה פחות מפרט והם בקושי לקבל כל מידע על זה. Jamesleee, אני לוקח את זה didn't שלך מגיעים עם מערכת הפעלה? היית מצפה שאחד או היית מודע של eBay כי היא מכירה פומבית didn't יש אחד? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אינטל G31 טוב עבור המשחקים? | begone2day | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 19:09 |
| צריך משחק טוב ללוח האם | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 19 | 2nd יולי 2008 14:32 |
| משחקים PC spec טוב? | boon401 | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 4th ינואר 2008 17:58 |
| האם אלו חלקים טובים של המשחק? | SoulessLove | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 18 דצמבר 2007 19:53 |
| טוב משחקים במחשב? | craiig | כללי חומרה צ 'אט | 15 | -10 נובמבר 2007 00:07 |
| שרשרת כלים | |
| |