![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš tiesiog ieško ir mano brolis neseniai mačiau šiuos kompiuterius, kaip ir nusipirko vieną. Deja, mano kišenėje nėra taip giliai, kad aš vis dar reikia rasti pinigų, bet aš ieškojau ir pamačiau http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem tai ir klausimas, ar ji buvo už gerų žaidimų? |
|
| |||
| |||
| ID Snap kad KOMP iki tos kainos. tačiau ji turi keletą pagrindinių nesėkmės. tik 1 koncertą avinas ne 677mhz, MOBO galima tik 2gb. žaidimų id say no, 8.500 yra bloga kortele. Youd labiau verta, o gauti padorų DX9 kortelė. Žinau, atrodo labai patrauklus, bet iš esmės CPU užima didžiąją tų išlaidų. Q6600 yra maždaug per mažmenininkus 170 £. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei gaunate žaidimų Quad padaryti ne klaidą norite bent 800MHz ar 1066MHz RAM ar pralaidumo trūkumas CPU ketina ją užspringti. Tai tikriausiai mane, bet ar kam nors dar pamatyti OS cituojamas Ebay nuoroda? Ir Necro absoliučiai teisinga su kortele, tai Vargšas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekada niekuo pasitikėti, kad citatos vardiniam apsisukimų dažniui, sujungiant visus cores.lol
Jei tik tas vyrukas, kaip įdėti daug pastangų kuriant PC koks jis buvo pradėti skelbimų together.Oh palaukti, jis tikriausiai padarė, turi turėti pakankamai laiko, kol bus rasti tiek daug žemos kokybės "Next Gen aparatūros. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Tai vienas mano vyresnysis brolis nusipirko ir atrodo gerai, ką žmonės galvoja http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Viskas, ką galiu pasakyti, jūs turite apie tai galvoti logiškai. Žmonės parduoti ką daryti pelną. Jei jis nėra geras jiems, tada jie nebus parduoti jį. Paprastai kompiuteriuose, kurie ateina pasiruošę pastatytas yra neįtikėtinai žemos kokybės (išskyrus obuolių). Iki šio kompiuterio jos iš crap gabalas atrodo. Nr nusikaltimą reiškė. Ji nenurodė, kad bendrovė padarė grafikos plokštę, ir "netyčia" neįrodė, kad jis arba nuotrauka. Nepirkite jį! Geriausia gauti pagalbą iš pažįstamiems ir pasitikėjimo, kuris turi gerai išmanyti kompiuterius. Darbas su jų galite pastatyti kompiuterį, kad atitiktų visus Jūsų poreikius ir yra saugi ir patikima. Kaip Krilis sakė: "Niekada niekuo pasitikėti, kad citatos vardiniam apsisukimų dažniui, derinant visas šerdis" Jis teisus. |
|
| |||
| |||
| Manau HES kalbame apie Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E kuri yra prieinama už £ 46,99 Nes aš žinau, tai vaikinai gudrybės ir tai pigiausia kortelė galiu rasti tinkančių ką jis teigia. Jis dosent tiekimo OS jis vaidina žodis "Vista Ready". Jis taip pat mokesčius £ 25 laivybos ir laivų užtrunka iki 1 mėnesio. Taip pat jis naudoja padidinto tarifo numerį help.Which mokesčiai 70p minutės. Niekada nupirko kompiuterį nuo him.But jis yra ką nors, kas buvo eying daugiau kaip konkurencija, kai aš pradėsiu savo verslą. Kaina įdėjo, kad PC kartu yra £ 330,87 Manau, ką jis daro pagal aprašymą yra gana teisingas nors. Gaunate GeForce 512MB kortele. ir tt be abejo yra sukurti sąnaudų ir eBay ir PayPal mokesčiai. Manau, kad jei jis būtų geriau aptarnauti klientus, sumažėjo priemokos normą, skaičius, aišku, jis dosent laivas su operacine sistema. Ive, taip pat matėme Jo pavadinimas korteles 512mb kai infact jie gali būti 256mb su turbo talpyklą 512mb. Apskritai, pirkėjai eBay reikia suvokti, dont get something for nothing. Jūs gaunate tai, ką jūs mokate. Jos dar geriau nei PC vertė galėtumėte gauti iš parduotuvės. Apskritai manau, kad jos tikrąją kainą. Anyone disagree? Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E Graphics Card |
|
| |||
| |||
| Aš suprantu, ką jūs kalbate, bet geras klientų aptarnavimas, kai mano vyresnysis brolis užsisakė iš jų vaikinas papildomas free queue jumping (£ 15) ir pristatymo monitorius (US Plug bet £ 10 pristatymas nemokamas) Ir jie žino, kaip pritraukti jums ir kompiuteryje, kaip vienas mano vyresnis brolis liepė pats ir atrodo, kad geras ne tik svarbi energijos kamščiai buvo: (o aš migh TGO už jį, kai turiu pinigų |
|
| |||
| |||
| Manau jo tikrąją kainą, bet jūs tikrai nežinote tiksliai Kas tai yra jūsų gauti. I'm apginti savo ankstesnių įsitikinimų, kad geriausia gauti ką nors žinote, kas turi tam tikrus su kompiuteriais patirties dirbti su Jumis, kurti vieną. Kad ir 8500GT nėra gera lošimų GPU. Manau, kad būtų geriau eiti su high end DX9 kortele vietoj žemos DX10 kortelė. Aš dabar paleisti 2 7600GS's SLI, kuri atliks visą darbą už daugumą žaidimų daugiau tada gerai, ir jie tik kaina AU $ 180 (75-80 svarų). EDIT: Tiesiog vėl mano argumentas: Aš visą savo kompiuteryje, įskaitant: - AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz - 2 7600GS's SLI režimas - 1 TV Tuner - GA-M55SLI-S4, 2 Rev SLi Ready Motherboard - 2GB DDR2 RAM - Thermaltake Soprano Byla - 1 250GB HDD - 1 DVD-RW - CoolerMaster 550W PSU - Windows XP Pro Visi už tą pačią kainą, kaip ir kompiuteryje. Asmeniškai aš norėčiau, o mano kompiuterį kiekvieną dieną. Nors gauti kompiuterį kaip jūsų atrodo vogti, tai yra daugiau nei tikėtina, dėl neįtikėtinai bloga kokybė. |
|
| |||
| |||
| Nemiga, kai kalbame kainos jos nėra gera idėja tiesiog konvertuoti valiutą. Štai Jungtinėje Karalystėje, mes tiek daug mokesčių ir tt, kurie yra apiplėšti, kai kalbama apie tokius dalykus kaip šis. Pavyzdžiui, dėl Newegg kiek įgusti nieko mes čia kainos. Jeigu mes buvo pirkti iš ten nors, tai būtų didžiulis laivų apmokestinimo, be muitų ir importo mokesčius, be to manau, kad ten yra taip pat kaip 13% Electricals mokestį. Savo anekdotą tikrai. Aš žinau, ką nors pasakyti savo nemiga. Tačiau žmonės JK galima įsigyti kažką panašaus, arba eikite į "PC World", kai jie chared net daugiau, kas mažiau specifikacijas ir jiems sunku gauti apie ją informaciją. Jamesleee, I take it yours didnt ateina su OS? Ar buvote laukia viena ar žinojote iš eBay aukcione, kad jis didnt vieną? |