![]() |
|
| |||
| |||
| Ok es tikai skatos un manu brāli nesen redzēju datoriem, piemēram, šo un nopirka vienu. Diemžēl manā kabatā nav tik dziļa, lai es tomēr būtu jāatrod nauda, bet es skatījos un redzēju http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem šo un radās jautājums, vai tas bija kāds labs spēļu? |
|
| |||
| |||
| id snap, ka comp līdz šim cenu. bet ir dažas galvenās kritumu. tikai 1 kabriolets ram uz 677mhz, MOBO var tikai 2gb. spēļu id teikt "nē", 8.500 ir slikts karti. youd ir vairāk vērts, bet saņemt pienācīgu dx9 karti. Es zinu, tas liekas vilinoši, bet būtībā CPU aizņem lielāko daļu no šīm izmaksām. Q6600 ir apmēram £ 170 pie mazumtirgotājiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja saņemat quad spēļu nedrīkst aizmirst, ka vēlaties vismaz 800MHz vai 1066MHz RAM vai joslas platuma trūkumu CPU gatavojas aizrīties tā. Tas droši vien man, bet vai kāds cits sk os citēts Ebay saiti? Un Necro ir absolūti pareizi ar karti, tas ir draņķīgs.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekad uzticēties ikvienam, kas citē nominālā griešanās ātruma, apvienojot visas cores.lol
Ja tikai tas puisis nodot tik daudz pūles, lai ēka PC kā viņš to darīja nodošanu ad together.Oh pagaidīt viņš, iespējams, bija, ir jāņem diezgan, bet atrast tik daudz zemas kvalitātes "next gen" aparatūru. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Šis ir viens mans vecākais brālis nopircis, un šķiet, labi, ko cilvēki domā http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Viss, ko es varu teikt, nav tev jādomā par to loģiski. Cilvēki pārdot lietas, lai peļņu. Ja tas nav par labu viņiem, tad viņi nebūtu tā pārdošanas. Parasti datoriem, kas nāk gatava-built ir neticami zemas kvalitātes (izņemot āboli). Ar šī datora tā gabals sūds izskatās. Nav apvainojums nozīmēja. Tā nav valsts uzņēmums, kas padarīja grafikas karti, un "nejauši" nav parāda fotogrāfija vai nu. Nepērciet to! Tas ir labākais, lai saņemtu palīdzību par kādu, jūs zināt un uzticību, kam ir labas zināšanas par datoriem. Strādā ar tiem jūs varat izveidot datoru, kas atbilst visām jūsu vajadzībām un ir droši un uzticami. Kā Krils teica: "Nekad uzticēties ikvienam, kas citē nominālā griešanās ātruma, apvienojot visas serdes" Viņš ir labi. |
|
| |||
| |||
| Es pieņemu, HES runājot par Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E kas ir pieejama par £ 46,99 Jo es zinu puiši trikiem, un tas ir lētākais karti var atrast atbilstību, ko viņš apgalvo. Viņš dosent piegādāt OS viņš spēlē uz terminu "Vista Ready". Viņš arī maksa £ 25 par kuģu un kuģošanas aizņem līdz 1 mēnesim. Arī viņš izmanto maksas numuru help.Which maksa 70p minūtē. Man nekad nekas nav pirkts PC no him.But viņš ir kāds es esmu eying izveidota kā konkurence, kad es sākt savu biznesu. Cena Viņš to, ka pc kopā ir £ 330,87 Es domāju, ko viņš dara ziņā apraksts ir godīga pietiekami though. Jūs saņemat GeForce 512mb karti. utt plus protams, ir veidot izmaksu un ebay un paypal nodevas. Es domāju, ja viņš būtu labāku klientu apkalpošanu, piliens maksas numuru, skaidri to dosent kuģis ar operētājsistēmu. IVE arī redzējis viņu vārdu kartītes kā 512mb, kad infact viņi varētu būt 256mb ar turbo cache 512mb. Kopumā pircējiem eBay vajadzētu apzināties, jūs dont saņemt kaut ko par neko. Jums, ko jūs maksājat. Tās vēl lielāku vērtību pc, nekā jūs varētu saņemt no veikaliem. Kopumā es domāju, ka tās patiesu cenu. Kāds nepiekrītat? Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E Graphics Card |
|
| |||
| |||
| Es saprotu, ko jūs sakāt, bet labu klientu apkalpošanu, kad mans vecākais brālis lika no tām puisis pievieno bez rindas Jumping (£ 15) un piegādes monitors (ASV plug bet £ 10 kuģniecība free) Lai viņi zina, kā to izdarīt jums un dators ir tāds pats kā viens mans vecākais brālis lika, un šķiet labs tikai nav svarīgs elektroenerģijas sveces bija: (bet es migh tgo tai, kad man ir nauda |
|
| |||
| |||
| Es domāju, tā patieso cenu, bet tu tiešām nezinu tieši tā kādi ir jūsu ēdam. Es esmu uzlīmēšanu ar manu iepriekšējo pārliecību, ka tas ir labākais, lai iegūtu kādu jūs zināt, kas ir zināma pieredze ar datoriem strādāt ar jums, lai veidotu vienu. Ka un 8500GT nav labs spēļu GPU. Es domāju, ka būtu labāk iet ar augstu end DX9 karti, nevis zemas kvalitātes DX10 karti. Es šobrīd vada 2 7600GS's in VDI kas darbu visvairāk spēles vairāk nekā labi, un viņi tikai izmaksu AU $ 180 (75-80 mārciņas). EDIT: Just atjaunot mans arguments: Man visu manu datoru, tostarp: - AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz - 2 7600GS's in SLI režīmā - 1 TV uztvērējs - GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Ready Motherboard - 2GB DDR2 Ram - Thermaltake Soprano Case - 1 250GB HDD - 1 DVD-RW Drive - CoolerMaster 550W PSU - Windows XP Pro Visiem pašu cenu kā dators. Personīgi es drīzāk datoru jebkurā dienā. Kaut kļūst dators kā jums šķiet kā nozagt, tas ir vairāk nekā iespējams, ir neticami slikta kvalitāte. |
|
| |||
| |||
| Bezmiegs, runājot cenas, tā nav laba ideja tikai konvertēt valūtu. Šeit, Lielbritānijā, mēs tik daudz nodokļu uc, kas bija ir ripped off, kad runa ir par lietām, kā šis. Piemēram, uz newegg tālu pārspēt ko mēs esam šeit cenām. Ja mēs to pirkt no turienes, lai gan, jums būs lielas kuģu maksas, kā arī muitas un importa nodokli, kā arī es domāju, ka ir arī līdzīga 13% electricals nodoklis. Tā joks tiešām. Es zinu, kādas ir jūsu sakot, lai gan bezmiegs. Bet cilvēki uk var iegādāties kaut kas līdzīgs šim vai doties uz PC World, ja tie ir chared vēl vairāk, daudz mazāk specs, un tās grūti iegūt jebkādu informāciju par to. Jamesleee, es tam jūsu didn't come ar OS? Vai jūs gaida vienu vai bija jums ir zināmas no ebay izsolē ka didn't ir viens? |
![]() |
|
| Bookmarks |