rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Czy jest to dobre w grach komputerowych

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 października 2007, 21:44
Członek grupy

Ok Ja tylko oglądam i mój brat niedawno widziałem jak te komputery i kupił jeden. Niestety kieszeni nie jest tak głęboka, tak i będą nadal musiały znaleźć pieniądze, ale i patrzył i zobaczył http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6G...QQcmdZViewItem to i zastanawiał się, jeżeli została ona żadnych dobrych gier?
Old 5 października 2007, 00:27
Członek grupy

id wyprost że komp do tej ceny.
ale ma kilka dużych kwot.
tylko 1 koncert barana na 677mhz, Mobo zdolny tylko 2GB.
gier id say no, w 8500 jest złe karty. youd być więcej wart, natomiast uzyskanie godnej dx9 karty.
Wiem, że wydaje się kusząca, ale zasadniczo procesora zajmuje większość tych kosztów.
q6600 jest na około £ 170 na detalistów.
Old 5 października 2007, 05:03
Grupa dawcy

Jeśli dostaję quad do gier nie pomylisz chcesz przynajmniej 800MHz lub 1066MHz barana lub brak pasma dla procesora będzie dławić go.

Jest to prawdopodobnie do mnie, ale czy ktokolwiek inny zobaczyć os cytowany w Ebay link?

I Necro's całkowicie poprawne z karty, to zawszony.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 5 października 2007, 06:01
Grupa dawcy

Nie ufaj nikomu, że cytuje z prędkością znamionową poprzez połączenie wszystkich cores.lol

Jeżeli tylko, że jak facet umieścić wiele wysiłku w budowanie PC jak uczynił umieszczenie reklamy together.Oh poczekać prawdopodobnie zrobił, musi mieć dłuższą chwilę znaleźć tyle niskie końca "Next Gen" sprzętu.

My System: Krlll

Procesor (y):
Intel Q9550@4.33Ghz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamięć RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Karta graficzna (y):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 pań)
Karta dźwiękowa:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
Kilka lol 1650GB oddanych
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chłodzenie:
Tuniq Tower 120
Sieć / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (y):
Acer 22 "widescreen
Operating System (-y):
Vista x64 Ultimate
Old 5 października 2007, 13:34
Członek grupy

To jest mój starszy brat kupił i wygląda na to, co dobre myśli http://cgi.ebay.co.uk/Athlon-DUAL-CO...QQcmdZViewItem
Old 7 października 2007, 01:55
Grupa dawcy

Wszystko co mogę powiedzieć to You've got to think about it logicznie. Ludzie sprzedają rzeczy do osiągnięcia zysku. Jeżeli nie było dobre dla nich, wtedy nie byłoby to sprzedaży. Zwykle komputery, które są gotowe budowane są niewiarygodnie niskiej jakości (z wyjątkiem Jabłka).

Do tego komputera wygląda jej kawałek gówna. No offense chodziło. To nie państwo spółki, które złożyły karty graficznej i "przez przypadek" nie pokazują zdjęcie je.

Nie kupuj go! Jest to najlepiej, aby uzyskać pomoc, kogo znasz i zaufania, który posiada dobrą znajomość komputerów. Praca z nich można zbudować komputer, który spełnia wszystkie Twoje potrzeby i jest bezpieczna i niezawodna.

W Kryl powiedział: "Nie ufaj nikomu, że cytuje z prędkością znamionową łącząc wszystkie rdzenie"

He's right.
Old 7 października 2007, 04:53
Członek grupy

Zakładam, hes rozmawiać o
Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E
który jest dostępny dla £ 46.99

Ponieważ wiem, że to faceci sztuczki i jest to najtańsza karta mogę znaleźć pasujących co roszczeń. On dosent dostaw z OS gra na termin "Vista Ready". On również opłaty £ 25 za transport i żegluga trwa do 1 miesiąc. Również on używa premium rate numer help.Which opłat 70p za minutę.

Nigdy nie kupiłem komputer z him.But ma ktoś I've been eying jako konkurencji dla podczas uruchamiania działalności.

Cena włożył że szt. razem do £ 330,87
Myślę, że to, co robi w zakresie opis jest jednak wystarczająco uczciwe. Jesteś zdobycie karty GeForce 512mb. itp plus oczywiście istnieje budować kosztów i opłat eBay i PayPal.

Myślę, że jeśli będzie miał lepszą obsługę klienta, spadek premii ocenić liczbę, jasno to dosent statku z systemem operacyjnym. Ive również postrzegać go jako nazwa karty 512mb infact kiedy mogą one być 256mb z Turbo 512MB pamięci cache.

Całość kupujących w serwisie eBay jest potrzebne do realizacji dont get coś za nic. You Get What You płacić. Jego jeszcze lepsze niż PC, co można uzyskać od sklepów. W sumie myślę, że jego godziwej cenie.

Każdy zgadzam?

Innovision 3D 8500GT 512MB DDR2 DVI PCI-E Karta graficzna
Old 7 października 2007, 05:19
Członek grupy

Rozumiem, co pan mówi, ale dobra obsługa klienta, gdy mój starszy brat sortowane od nich facet dodaje w wolnym kolejki Jumping (£ 15) i dostarczanie do monitora (US plug ale £ 10 żeglugi bezpłatny) Oni wiedzą, jak wyciągnąć ci i komputera jest taki sam jak ten mój starszy brat sortowane i wydaje się dobre tylko nie ważne uprawnienia zapłonowe włączone: (ale i migh tgo na to, kiedy mam pieniędzy
Old 7 października 2007, 05:30
Grupa dawcy

Chyba jest to uczciwa cena, ale naprawdę nie wiem dokładnie co to jest twój zaczyna. I'm znikają z mojego poprzedniego przekonanie, że najlepszym do kogo znasz, kto ma pewne doświadczenie w pracy z komputerów, do zbudowania jednego.

To i 8500GT nie jest dobra gra GPU. Myślę, że byłoby lepiej, aby przejść z wysokiej klasy DX9 karty zamiast niskiego koniec karty DX10. I obecnie cykl 2 7600GS's SLI, które wykonują pracę na większości gier więcej niż dobrze, a oni tylko koszt AU $ 180 (75-80 funtów).

EDIT: Tylko do przywrócenia mojego argumentu:

Mam cały mój komputer w tym:

- AMD Athlon 64 X2 Dual Core@2.8GHz
- 2 7600GS jest w trybie SLI
- 1 TV Tuner
- GA-M55SLI-S4 Rev 2 SLI Ready Motherboard
- 2GB pamięci DDR2 RAM
- Sprawa ThermalTake Soprano
- 1 250 GB HDD
- 1 DVD-RW
- CoolerMaster 550W PSU
- Windows XP Pro

Wszyscy za tę samą cenę, jak komputer. Osobiście wolałbym moim komputerze dowolny dzień. Chociaż zdobycie jak twój komputer wydaje się to ukraść, to jest więcej niż prawdopodobne, w niewiarygodnie niskiej jakości.
Old 7 października 2007, 05:50
Członek grupy

Bezsenność gdy mówisz jej ceny nie jest dobrym pomysłem tylko przeliczyć walutę. Tu w Wielkiej Brytanii, mamy tyle podatek itd., które są zgrywanie, gdy chodzi o rzeczy tak.

Na przykład ceny na newegg znacznie przewyższać wszystko mamy tutaj. Jeśli byliśmy kupić stamtąd jednak chcesz mieć ogromny wysyłki opłatą, plus celnych przywozowych i podatków, plus Myślę istnieje również podatek w wysokości 13% jak na Electricals.

Jego żart naprawdę.

Wiem, co mówi jednak bezsenność. Ale ludzie w Wielkiej Brytanii można kupić coś takiego lub przejdź do PC World, gdzie są one chared jeszcze daleko mniej specyfikacją i trudno uzyskać jakiekolwiek informacje na jego temat.

Jamesleee, i didnt go do Ciebie przyjść z OS? Czy można oczekując jednego lub byłeś świadomy z aukcji eBay że didnt mieć jeden?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.